Dodaj do ulubionych

Do mam z okolic Kopernika, Woj. Pol i Polskich Skr

27.03.06, 18:31
Chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat lekarzy dziecięcych przyjmujacych w
przychodniach pediatrycznych na tych osiedlach, tzn. na ulicy Ikara i na
Wiśniowej. CZy polecacie czy nie, jacy są ci pediatrzy. Bedę wdzięczna za
wszelkie informacje.
Zależy mi na tym by moje dziecko od samego początku było pod dobrą opieką
lekarską.

Ania
Obserwuj wątek
    • magda_bb1 Re: Do mam z okolic Kopernika, Woj. Pol i Polskic 28.03.06, 07:45
      Aniu! Ja mieszkam na Polskich Skrzydeł od dzieciństwa, teraz na Wojska i
      niestety właśnie z dzieciństwa nie mam dobrych skojarzeń z przychodnią na
      Ikara - jako dziecko głównie, przede wszystkim pamiętam że lekarki były niemiłe
      dla mnie :-), pamietam też między innymi że nie umieli określić czy jestem
      chora na różyczkę czy szkarlatynę - co w przypadku dziewczynki chyba jest
      ważne :-(. Mój brat przez lata był leczony przez Konior na zapalenie oskrzeli i
      nie mogła sobie z tym poradzić. Więc ogólnie mam zamiar omijać Ikara z daleka z
      moim małym chociaż mam bardzo blisko. Ale może odezwie sie ktoś kto był tam
      ostatnimi czasy i ma o nich dobre zdanie, bo ja wyniosłam się z Ikara odkąd
      tylko można było wybrać sobie przychodnie.
      pzdr
      Magda
      • jag11 Do Magdy_bb 28.03.06, 14:48
        Magdo a kogoś byś mogła polecić?
        Przestudiowałam wątek o pediatrach i prawie wszystkie mamy polecają Euromedica
        na Żywieckiej i dr Ząbka.
        Słyszałam, ze przy wypisie ze szpitala trzeba podać przychodnię do której
        bedzie należało dziecko. Nie wiem na ile to jest prawda.
        Ja mieszkam też na Wojska Polskiego, ale Bielsko znam dopiero od dwóch lat.

Pozdrawiam
        Ania
        • magles28 Re: Do Magdy_bb 28.03.06, 15:35
          Jag11 to jest prawda, musisz podac przychodnie bo inaczej nie dostaniesz
          dokumentów przy wypisie.
          co wiecej dostajesz taką kartkę którą musisz podbić w przychodni i na tej
          podstawie wydają ci książeczke zdrowia i dokumenty
        • magda_bb1 Re: Do Magdy_bb 28.03.06, 16:06
          Mój Filip urodzi sie pod koniec kwietnia ale też już przeglądałam wątki o
          pediatrach i dziewczyny ogolnie chwaliły Euromedica i pewnie się na nią
          zdecyduję bo to też moja przychodnia. Koleżanka natomiast do wizyt domowych
          wzywała dr Anczakowskiego i była bardzo z niego zadowolona - ale to oczywiście
          bywa różnie :-) www.pediatra1.republika.pl/
          Magda
    • kati1977 Re: Do mam z okolic Kopernika, Woj. Pol i Polskic 04.04.06, 08:17
      Ja mieszkałam 6 lat na Wojska Poslkiego i ostatni rok z moja córeczką, teraz
      wyjechlismy za granice na dwa lata, ale chodziłam do przychodni na Polskich
      Skrzydeł do doktor Konior, bardzo miła lekarka, ostrożnie podająca antybiotyki
      dzieciom, trzeba sie trochę naczekać przy rejestracji czasami ale tak to jest
      ok, polecam
    • azaporowska Re: Do mam z okolic Kopernika, Woj. Pol i Polskic 15.05.06, 10:58
      Witam!!!
      ja mieszkam na nowym osiedlu za Oś. Polskich Skrzydeł na ul. Św. Pawła. do
      przychodni osiedlowej mam bardzo blisko jednak po wielu opiniach nawet nie
      zapisałam tam córeczki. POLECAM!!!!! z całego serca EUROMEDICE i dra ZĄBKA. Juz
      3 lata mamy stały kontakt. Jestem bardzo zadowolona. To człowiek który ma podej
      ście do dziecka i do rodziców.
      Pozdrawiam Agnieszka
    • agamp ikar 16.05.06, 09:01
      ikara nie polecam. Mam córkę 7 lat , chodzę do Konior, ale juz od dłuższego
      czasu chcę zmienić lekarza (Martyniak odpada - beznadziejna, podważała to co
      wcześniej stwierdziła Konior, ogólnie nieprzyjemna). Córka zdrowa jak
      ryba,czesem jakiś katarek więc na razie nie było potrzeby. ale w czerwcu
      spodziewam się synka, więc jego już na pewno zapiszę do kogoś sensownego.
      dodam że mieszkam w bielsku dopiero od 3 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka