Dodaj do ulubionych

TBS, odstępne, ile?

IP: *.devs.futuro.pl 24.05.06, 13:18
Witam,

Czy ktoś z Waszych znajomych, albo ktoś z Was odstępował mieszkanie w budynku
TBS? Ile zaproponować nowemu najemcy odstępnego. Mam wrażenie, że chcę
odstąpić mieszkanie po zerowych albo znikomych kosztach. W porównaniu z innymi
chyba najtaniej w Bielsku. A mieszkanie ładne, budynek super i okolica niczego
sobie.

Nie wiem czy się troszeczkę nie wyfrajerzę. :)

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ewelyn4 Re: TBS, odstępne, ile? 25.05.06, 07:32
      A gdzie to mieszkanie jest położone?Ile metrów?
      • Gość: 3gość Re: TBS, odstępne, ile? IP: *.devs.futuro.pl 25.05.06, 12:27
        Podaj proszę priv'a, to wyślę Ci link'a do ogłoszenia.
    • ewelyn4 Re: TBS, odstępne, ile? 25.05.06, 13:30
      A bez priva sie nie da- gdzie to mieszkanie- na Młyńskiej, Kaletniczej, Pawła
      czy na Karpackim?
      • Gość: 3gość Re: TBS, odstępne, ile? IP: *.devs.futuro.pl 25.05.06, 13:32
        Młyńska
        • Gość: 3gość Re: TBS, odstępne, ile? IP: *.devs.futuro.pl 25.05.06, 15:33
          Aaa, co tam... Zareklamuję się na forum Bielska. :P
          Więcej szczegółów:
          www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=23773457&id_podrubryka=1&id_rubryka=1
    • ewelyn4 Re: TBS, odstępne, ile? 25.05.06, 14:02
      No to faktycznie okolica niczego sobie. Przecież pisali w gazetach o
      nieciekawym towarzystwie miejscowych pijaczków z okolicy i generatorze, który
      zakłóca spokój nawet po wyciszeniu.
      • Gość: 3gość Re: TBS, odstępne, ile? IP: *.devs.futuro.pl 25.05.06, 15:56
        Whooow. Poważnie pisali? A gdzie? Chętnie przeczytam. Można gdzieś na WWW znaleźć?

Kiedyś generatorek od klimatyzacji sklepowej faktycznie wisiał na budynku. Wtedy
        hałasował. Jakaś mądra głowa wpadła na pomysł zainstalowania go w tym miejscu
        (podobno nawet bez zezwolenia - jak informowała spółdzielnia). Poszło kilka pism
        do spółdzielni i sprawa się rozwiązała. Szybciutko przekopano trochę ziemi i
        chodnika no i zainstalowano go gdzieś obok budynku.

Ponieważ umieściłem link do ogłoszenia to muszę nadmienić, że w moim mieszkaniu
        już go nie słychać. Ciekawe gdzie jeszcze hałasuje?

Co do małolatów, czy pijaczków... Ja wiem? Cenię sobie spokój w tej materii. Nie
        przesadzałbym. Na osiedlach jest 10 razy gorzej, gorsza infrastrukturze np.
        architektoniczna i więcej ludzi na metr kwadratowy. Dla mnie lokalizacja jest
        jak najbardziej OK, sąsiedztwo w budynku również bardzo OK.

Ciekawi mnie jednak treść tego artykułu, o którym pisałeś. Pewnie wspomniano w
        nim o właścicielu sklepu, który używa wspomnianego generatorka. Mateja, czy
        Matyja? Jakiś członek PiS'u. "Ładnie" rzuca cień na resztę tego ugrupowania -
        zamieniłem z nim kilka słów. Bardzo interesujące co tam napisano. :)
    • ewelyn4 Re: TBS, odstępne, ile? 26.05.06, 08:06
      Piasali o tym generatorze w Kronice beskidzkiej. Na pierwszej stronie. O
      problemie z generatorem i jeszcze o pijaczkach przesiadujących w okolicach
      budynku.Co do samego mieszkania. Naprawdę ładne.Cena do zaakceptowania.Gdyby
      tylko było na Karpackim albo Polskich Skrzydłach.No a co czynszem? Pewnie
      cholernie wysoki?
      • Gość: 3gość Re: TBS, odstępne, ile? IP: *.devs.futuro.pl 26.05.06, 08:40
        Jakieś 600 trzeba pewnie wypłacić. Wstyd, że nawet nie pamietam. Zawsze żona
        interesowała się tym. :]
      • Gość: 3gość Re: TBS, odstępne, ile? IP: *.devs.futuro.pl 26.05.06, 08:43
        Gdybyś mógł mi jeszcze podać nr wydania.. Albo datę... Chociaż przybliżoną.
        Poszukam sobie w archiwum Kroniki. :)
        • ewelyn4 Re: TBS, odstępne, ile? 26.05.06, 09:03
          Niestety, nie pamiętam, chyba w zeszłym roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka