Dodaj do ulubionych

Wojewódzki Szpital

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:53
dla ekipy lekarzy,położnych i pielęgniarek za udany poród w Szpitalu
Wojewódzkim.
Ogrom stresu oczywiście ale wszystko ok.
Dziekuje raz jeszcze w imieniu Małżonki,Syna i Siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Wojewódzki Szpital IP: *.c27.msk.pl 22.09.06, 18:40
      na prawdę wszystko OK w tym szpitalu ? słyszałam same niepochlebne opinie na
      temat tamtejszej opieki :( ? dlatego planuję poród gdzie indziej - wklinice w
      Jasienicy,choć pod Szyndzielnię miałabym bliżej..
      • Gość: JK Re: Wojewódzki Szpital IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.09.06, 21:24
        Kasiu, poczytaj sobie na tym forum pochlebne opinie na temat Szpitala
        Wojewódzkiego.Życzę Ci żebyś nie musiała z tej klinki w Jasienicy jechać
        karetką na sygnale do Szpitala Wojewódzkiego.
      • Gość: Tato Re: Wojewódzki Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:12
        Kasiu jak chcesz to pisz
        adek28@gazeta.pl

poza tym polecam Wam skorzystanie z Szkoly Rodzenia
    • lotos.flower Re: Wojewódzki Szpital 22.09.06, 21:43
      ja też byłam bardzo zadowolona z opieki w Wojewódzkim
    • Gość: dzidka Re: Wojewódzki Szpital IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.09.06, 14:15
      Mnie zastanawia skąd niby złe opienie o Wojewódzkim. Chodziłam tam do Poradni K,
      leżałam na patologi ciąży, rodziła, leżałam z kolką nerkową i nigdy bym złego
      słowa nie powiedziała.
      • Gość: Kasia Re: Wojewódzki Szpital IP: 62.233.230.* 25.09.06, 15:18
        3 koleżanki rodziły, ale ok. 2-3 lat temu - bardzo narzekały na niehumanitarne
        podejście do pacjenta, nie reagowanie pielęgniarek na wezwania, uwagi pod swoim
        adresem uwłaczające godności cierpiącej rodzącej ( obok leżały pacjentki z tzw.
        opłaconą opiekę i nie miały takich problemów)
        Może coś się zmieniło od tego czasu
        2 aspekt to niemożność otrzymania znieczulenia zewnątrzoponowego, który jest
        prawem pacjenta przecież..
        • Gość: Barbina Re: Wojewódzki Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:20
          Tydzień temu w owym szpitalu pod Szyndzielnią rodziła moja szwagierka która z
          synkiem jest juz w domu i barzo zadowolona z opieki.
    • verka77 Re: Wojewódzki Szpital 02.11.06, 07:59
      A ja włąsnie otrząsam się po tym co przeżyłam 2 tygodnie temu w tym pseudo
      szpitalu. Złamano tam wszystkie możliwe prawa pacjenta wobec mnie. Opieka kilku
      osób była bardzo w porządku, natomiast ogół podejścia a raczej jego braku do
      chorych uważam za ŻENUJĄCY, złożyłam oficjalną skargę na personel z
      ginekologiem Wacławem KASZA na czele ( celowo nie dodaję "dr" - ponieważ w
      mojej opini nim nie jest. STANOWCZO odradzam korzystanie z tej placówki...
      • Gość: agnieszka Re: Wojewódzki Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:21
        zgadzam sie z verką.odmowiono mi tam porady ginekologicznej po dwóch operacjach
        ,przy silnych bólach podbrzusza.dr ZGÓRSKI tłumaczył mi wówczas ideę
        strajku.żenada!!!!!!!!
    • Gość: sara Re: Wojewódzki Szpital IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.11.06, 18:43
      no cóż.. ile ludzi tyle opinii, osobiście słyszałam na temat ginekologii
      pochwały jak i bardzo negatywne opinie, ale chyba jednak bym sie tam nie
      zdecydowała rodzić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka