Dodaj do ulubionych

szafki kuchenne

02.10.06, 21:43
Gdzie w Bielsku lub okolicy można kupic szafki kuchenne? Nie chodzi o całą
kuchnię, tylko zwykłe 3 szafki typowe 60 cm z płyty meblowej. Może ktoś wie,
bo w tych największych sklepach same ekskluzywne komplety. Albo może znacie
kogoś, kto takie szfki produkuje?
Obserwuj wątek
    • e.jelinek Re: szafki kuchenne 03.10.06, 09:27
      W niedziele na gieldzie w Wapiennicy sprzedawcy oferuja po przystepnych cenach
      zestawy kuchenne. Pewnie mozna tam tez kupic pojedyncze szafki.
      • ewa1w Re: szafki kuchenne 03.10.06, 14:04
        niestety: podobno daaawno nie było tych panów od mebli kuchennych...
        • Gość: luciii Ewuś, a spróbuj podjechać do Żywca na targ i tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:07
          sprzedają, a jak nie to zapytaj w sklepie z boku targowiska [ten sam budynek co
          przychodnia]

pozdrowionka :)
        • Gość: Telefonik Re: szafki kuchenne IP: *.wislaNET.pl 03.10.06, 15:22
          NIe prawda - ostatnio tam byłam - dosłownie 1 pazdziernika i panowie z szafami i
          szafkami stoja i czekaja na klientow:)
    • Gość: Przypadek Re: szafki kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 07:43
      Zrobią Ci jakie chcesz szafki na ulicy Gazowniczej ( w Bielsku-Białej), tam
      produkuja kuchnie, my ostatnio robiliśmy tam kuchnie. Oni są producentami. Nie
      pamiętam jak dokładnie nazywa się firma ale mieści się na przeiwko ZOM-u, po
      drugiej stronie ulicy.
      • ewa1w Re: szafki kuchenne 05.10.06, 12:41
        Dzięki, na pewno pojedziemy na ul. Gazowniczą - kiedy tam jest czynne?
        Jeśli chodzi o targ w Wapienicy, to gdzie były te szafki kuchenne? Też byłam
        tam w ostatnią niedzielę i w tej pierwszej hali gdzie dawniej były kuchnie
        stały tylko kanapy. Czy może moje upragnione szafki są gdzie indziej, a ja
        jestem gapa?!
      • ewa1w Do Lucii 05.10.06, 12:43
        Kochana, a kiedy jest targ w Żywcu i jak tam trafic? Kompletnie nie znamy tych
        stron chętnie przy okazji pozwiedzamy.
        Pozdrowienia dla iebie i Lucusia.
    • pasoa79 Re: szafki kuchenne 05.10.06, 13:16
      W Beskidzkiej hali meblowej stanowiska mają producenci mebli z kalwarii i okolic. Na pewno zrobią pojedyncze szafki.
      • ewa1w gdie jest beskidzka hala meblowa? 05.10.06, 14:08

• pasoa79 Re: gdie jest beskidzka hala meblowa? 05.10.06, 17:23
          ul. 1 maja 19, ulica gdzie były kina Rialto i Apollo. Jak pojedziesz od strony ul chyba PCK to po prawej stronie w placu. 2 piętra mebli. Polecam Sama kupiłam tam juz sporo (kuchnię, łóżko, kanapę, itp) Ja lubię robić tam zakupy. :)
          Mają też swoja stronę, ale proponuję iść osobiście i zobaczyć.
          www.meble.bielsko.pl/
          • ewa1w Re: gdie jest beskidzka hala meblowa? 07.10.06, 21:30
            dzięki!
            • Gość: renia Re: gdie jest beskidzka hala meblowa? IP: *.ath.bielsko.pl 10.10.06, 09:01
              na ul. 1-go Maja za AQUĄ, trzeba wjechać w pierwsze "podwórko", na wjeździe
              jest sklep z farbami Beckersa, potem kilka metrów w głąb widoczny
              szyld hali.Pomieszczenia hali są na I i II piętrze budynku. Miłych zakupów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka