Gość: Olek IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 20:28 Pozdrawiam kierowcę granatowego Mercedesa SB 00002 ! Duża klasa (samochodu), mała zawartość szarych komórek u kierowcy !!! (zależność odwrotnie proporcjonalna). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolek Re: Pozdrawiam IP: 195.116.105.* 21.03.03, 14:19 A może chcesz wiedzieć, kto to taki? Rejestracja wskazuje, iż musieć był to ktoś znaczny! Numer SB 00001 posiada bowiem służbowy samochód Urzędu Miejskiego. Numer o którym piszesz posiada auto pana .....radnego z SLD (wcześniej UW)! Nie mam zamiaru pisać tu o zasadch przydzielania "fajnych" numerów rejestracyjnych przez Urząd Miejski, ale niech by zwykły obywatel postarał się o taki numer.... Gwarantuję - co ładniejsze numery są odłożone dla możnych tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Pozdrawiam 22.03.03, 09:23 Może to i lepiej. Niech się poznaczą i bedzie wiadomo jaki "król szos". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Pozdrawiam IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 09:37 Gość portalu: Lolek napisał(a): > A może chcesz wiedzieć, kto to taki? Rejestracja wskazuje, iż musieć był to > ktoś znaczny! Numer SB 00001 posiada bowiem służbowy samochód Urzędu > Miejskiego. Numer o którym piszesz posiada auto pana .....radnego z SLD > (wcześniej UW)! Nie mam zamiaru pisać tu o zasadch przydzielania "fajnych" > numerów rejestracyjnych przez Urząd Miejski, ale niech by zwykły obywatel > postarał się o taki numer.... Gwarantuję - co ładniejsze numery są odłożone dla > > możnych tego miasta. Dla mnie idiota jest zawsze idiotą, niezależnie od opcji politycznej. A tak na marginesie przydzielania "fajnych" numerów to też domyślałem się, że to ktoś komu przewrócióło się w d...e. Dziwię się, że można mieć taką chęć wyróżnienia się (jak widać nie zawsze wychodzi ona na zdrowie), ale też dziwię się tym różnym układom, układzikom w tak prozaicznej sprawie jak przydzielanie numerów rejestracyjnych - stąd już mały kroczek do czegoś większego co zwie się korupcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Pozdrawiam IP: 195.116.105.* 24.03.03, 15:21 Mogę napisać: W pewnym kraju w Europie jest pewne miasto, gdzie jest Urząd. Maczelnik wydziału w tym Urzędzie zajmującego się rejestrowaniem samochodów co ładniejsze tablice odkłada dla znajomych - tak więc panowie radni, znajomi władz miasta i inni tego typu ludzie mają dostęp do takich numerów. Jest to oczywiście śmieszne - gdyż ja osobiście nie jestem przywiązany do numeru rej, auta, ale zważywszy małostkowość tych ludzi - jak oni się muszą cieszyć mając numer wskazujący, że znaja kogoś "u władzy". A niech ktoś z prostych ludzi poprosi o jakiś numer, co mu się podoba - bez szans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: box Re: Pozdrawiam IP: 217.96.34.* 26.03.03, 12:29 Gość portalu: Lolek napisał(a): > A może chcesz wiedzieć, kto to taki? Rejestracja wskazuje, iż musieć był to > ktoś znaczny! Numer SB 00001 posiada bowiem służbowy samochód Urzędu > Miejskiego. Numer o którym piszesz posiada auto pana .....radnego z SLD > (wcześniej UW)! Nie mam zamiaru pisać tu o zasadch przydzielania "fajnych" > numerów rejestracyjnych przez Urząd Miejski, ale niech by zwykły obywatel > postarał się o taki numer.... Gwarantuję - co ładniejsze numery są odłożone dla > > możnych tego miasta. Radny o którym piszesz jeżdzi innym autem, choć też Mercedesem. To chyba sprzedał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Pozdrawiam IP: 195.116.105.* 26.03.03, 15:23 ZGODA - przepraszam p. radnego! Zgadza się, zmienił Mercedesa i teraz ma innego! Odpowiedz Link Zgłoś