Dodaj do ulubionych

Pozdrawiam

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 20:28
Pozdrawiam kierowcę granatowego Mercedesa SB 00002 ! Duża klasa (samochodu),
mała zawartość szarych komórek u kierowcy !!! (zależność odwrotnie
proporcjonalna).

Obserwuj wątek
    • Gość: Lolek Re: Pozdrawiam IP: 195.116.105.* 21.03.03, 14:19
      A może chcesz wiedzieć, kto to taki? Rejestracja wskazuje, iż musieć był to
      ktoś znaczny! Numer SB 00001 posiada bowiem służbowy samochód Urzędu
      Miejskiego. Numer o którym piszesz posiada auto pana .....radnego z SLD
      (wcześniej UW)! Nie mam zamiaru pisać tu o zasadch przydzielania "fajnych"
      numerów rejestracyjnych przez Urząd Miejski, ale niech by zwykły obywatel
      postarał się o taki numer.... Gwarantuję - co ładniejsze numery są odłożone dla
      możnych tego miasta.
      • albrecht1 Re: Pozdrawiam 22.03.03, 09:23
        Może to i lepiej. Niech się poznaczą i bedzie wiadomo jaki "król szos".
      • Gość: Olek Re: Pozdrawiam IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 09:37
        Gość portalu: Lolek napisał(a):

> A może chcesz wiedzieć, kto to taki? Rejestracja wskazuje, iż musieć był to
        > ktoś znaczny! Numer SB 00001 posiada bowiem służbowy samochód Urzędu
        > Miejskiego. Numer o którym piszesz posiada auto pana .....radnego z SLD
        > (wcześniej UW)! Nie mam zamiaru pisać tu o zasadch przydzielania "fajnych"
        > numerów rejestracyjnych przez Urząd Miejski, ale niech by zwykły obywatel
        > postarał się o taki numer.... Gwarantuję - co ładniejsze numery są odłożone
        dla
        >
        > możnych tego miasta.

Dla mnie idiota jest zawsze idiotą, niezależnie od opcji politycznej.
        A tak na marginesie przydzielania "fajnych" numerów to też domyślałem się, że
        to ktoś komu przewrócióło się w d...e. Dziwię się, że można mieć taką chęć
        wyróżnienia się (jak widać nie zawsze wychodzi ona na zdrowie), ale też dziwię
        się tym różnym układom, układzikom w tak prozaicznej sprawie jak przydzielanie
        numerów rejestracyjnych - stąd już mały kroczek do czegoś większego co zwie się
        korupcją.
        • Gość: lolek Re: Pozdrawiam IP: 195.116.105.* 24.03.03, 15:21
          Mogę napisać:
          W pewnym kraju w Europie jest pewne miasto, gdzie jest Urząd. Maczelnik
          wydziału w tym Urzędzie zajmującego się rejestrowaniem samochodów co ładniejsze
          tablice odkłada dla znajomych - tak więc panowie radni, znajomi władz miasta i
          inni tego typu ludzie mają dostęp do takich numerów. Jest to oczywiście
          śmieszne - gdyż ja osobiście nie jestem przywiązany do numeru rej, auta, ale
          zważywszy małostkowość tych ludzi - jak oni się muszą cieszyć mając numer
          wskazujący, że znaja kogoś "u władzy".
          A niech ktoś z prostych ludzi poprosi o jakiś numer, co mu się podoba - bez
          szans!
      • Gość: box Re: Pozdrawiam IP: 217.96.34.* 26.03.03, 12:29
        Gość portalu: Lolek napisał(a):

> A może chcesz wiedzieć, kto to taki? Rejestracja wskazuje, iż musieć był to
        > ktoś znaczny! Numer SB 00001 posiada bowiem służbowy samochód Urzędu
        > Miejskiego. Numer o którym piszesz posiada auto pana .....radnego z SLD
        > (wcześniej UW)! Nie mam zamiaru pisać tu o zasadch przydzielania "fajnych"
        > numerów rejestracyjnych przez Urząd Miejski, ale niech by zwykły obywatel
        > postarał się o taki numer.... Gwarantuję - co ładniejsze numery są odłożone
        dla
        >
        > możnych tego miasta.

Radny o którym piszesz jeżdzi innym autem, choć też Mercedesem. To chyba
        sprzedał...
        • Gość: lolek Re: Pozdrawiam IP: 195.116.105.* 26.03.03, 15:23
          ZGODA - przepraszam p. radnego! Zgadza się, zmienił Mercedesa i teraz ma innego!
    • albrecht1 Re: Pozdrawiam 23.03.03, 07:25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka