25.11.06, 21:05
see U tomorrow :)

Ksiądz do chrzestnych w piątek 'to wy jesteście chrzestnymi TOMASZA Szymona ?'
:/
Obserwuj wątek
    • madida Mysty!! 27.11.06, 09:54
      Ty byłaś na tych chrzcinach wogóle????Jak Twój synuś ma na imię?Tymoteusz?Bo
      już się pogubiłam?
      Był tam śliczny chłopczyk w marynarskim stroju,to Twoje dziecię?
      • mysty Re: Mysty!! 27.11.06, 10:05
        Madida,

byłam i na Cię łypałam, hihihi. Ale - Cię nie wyłypałam. Tyma miał zmianę
        ubranka na biały kombinezon. A to dziecko w stroju marynarza to była
        dziewczynka :))) Zuzia
        mysmy byli na końcu lewej strony :))))))))
        ostatni

hihihihi

pozdrawiamyyyyyyyyyyyyy
        • madida Re: Mysty!! 27.11.06, 19:53
          Zuzia to była moja -obok marynarza-a ten to był Maksymilian.Ale mnie zrobiłaś z
          tym marynarzem-a ja uderzam do mamy marynarza i przedstawiam się a Ona na mnie
          WIELKIE GAŁY ,że o forum nic nie wie.To ja ładnie przeprosiłam i tyle i już nie
          było czasu Cię szukać.O TY!!! Tymka przebrałaś?!! Niedobra!A to miał być znak
          rozpoznawczy!Z drugiej strony kto by pomyślał że będzie dwóch marynarzy na
          chrzcinach;DDDD.Byłam przekonana że to właśnie Tymek.
          A ta co księdzu na początku do słowa nie dała dojśc to właśnie moja Zuzia-ale
          dała popis!!Sama byłam zdziwiona że tak płacze-to już raczej rzadkość.
          Na szczęście późiej się uspokoiła.
          Pozdrawiamy
          Magda i Zuzia
          • mysty Re: Mysty!! 27.11.06, 20:03
            zaraz, zaraz - to ta dziewczynka w stroju marynarza to był Maksymilian ???!
            Jesoo, wszystko mi się już miesza !!! Teraz mąż mówi, że marynarzem była Maria
            Magdalena !!! buhahahaha. Czy Ty masz brata Bartka ?! Zuzia była jako pierwsza
            przyjęta do wspólnoty ?
            Miałam napisać, że zmieniamy ubranko (babcia zakupiła new), ale pisałaś, że
            masz kołowrotek z chrztem i myślałam, że już tu nie zajrzysz.
            Madida - Tymosław pierwszą część + przyjęcie do wspólnoty przespał w foteliku
            samochodowym.
            A z tą pomyłką - beczę ze śmiechu. Ja Cię szukam wzrokiem, mąż szuka a tu
            wszyscy udają, że są niewidzialni, buhahahahaha
            • lechickachata Wtrącę się :o)) 27.11.06, 20:50
              Pamiętam jak pierwszy raz umówiłyśmy się z Majówkami w Katowicach w Ikei.
              Miałyśmy szukać się gdzieś w barze. Po przyjeździe wyczaiłam jakiś barek na dole
              sklepu i widzę małżeństwo z dzieciakiem, który wiekowo odpowiadał Misi. Oho, to
              któraś z foremek. Uderzam do niej, czy jest Majówką - baba GAŁY, "nooo... na
              spotkanie z forum..." baba jeszcze większe gały... Ot, przypadkowe małżeństwo
              na zakupach, a ja jakieś ataki urządzałam :o)) Potem okazało się, że chodziło o
              barek na piętrze, hihihihihi

Gosia
              Michasia
              Fotki
              • mysty Re: Wtrącę się :o)) 27.11.06, 20:59
                ha !

ja tak zaczepiłam dziewczynę na bulwarach straceńskich, myśląc, że to
                ladydaisy :)
                • lechickachata Re: Wtrącę się :o)) 27.11.06, 21:01
                  :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gosia
                  Michasia
                  Fotki
                  • madida A to dziecię w foteliku widziałam 28.11.06, 22:03
                    slicznie sobie nynał.A Zuzia druga była,druga.....
                    A Bartłomiej to mój szwagier,siora mi właśnie wskazywała kolesia na piątkowym
                    spotkaniu ,że to kolega Bartka-taki czarny-to Tymka chrzestny?
                    Ej.....kobito!!Może kiedyś na straconce się umówimy na spacerek?MOże śniegiem
                    nie zdąrzy sypnąć-no chybaże na sanki?:DDD
                    • mysty Re: A to dziecię w foteliku widziałam 28.11.06, 22:30
                      hehe,

no to Bartłomiej podszedł do nas w niedzielę, kolega ze szkoły mojego szwagra -
                      chrzestnego Tymy. No to się zgadałyśmy. Mój mąż twierdzi, że z Bartkiem też się
                      doskonale zna. Nagle wszyscy go doskonale znają, hihihhi ;P

A spacerek jak najbardziej, dzisiaj byłyśmy we trójkę z magdą_bb1 i ladydaisy,
                      hehehe
                      Trza się spisać i na łowy po straconce !!!!!!!!!! :)))
                      • ladydaisy Re: A to dziecię w foteliku widziałam 28.11.06, 22:34
                        taaaaaa......fajnie było...jeden kolega to nawet buty pogubił na spacerze :-)
                        • mysty Re: A to dziecię w foteliku widziałam 28.11.06, 22:38
                          Ja zapamiętam rozgoryczenie Filipka bo mu wyrodna matka jabłko zjadła ;P
                    • ladydaisy MADIDA.... 28.11.06, 22:33
                      to ty na bulwarach spacerujesz????? też tam czesto łażę :-)
                      • madida Re: MADIDA.... 30.11.06, 09:50
                        czasem się zdarza że tam wyląduję.MIeszkałam na Złotych -niedaleko Biedronki
                        więc miałam blisko na Straconkę.Teraz mnie trochę wywiało na drugi koniec
                        Bielska(noooo nie tak znowu-50 mninut piechotą na Złote) ale do mamy często
                        jeżdżę i chodzę z Zunią po Starconce.
                        Jak będzie jakotak apogoda -bo dziś to chyba wogóle nosa nie wychyle z domu- to
                        dajcie znać.MOże się jakoś doturlam.
                        Pozdrowionka.
                        Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka