Dodaj do ulubionych

Przechodzicie do NETII ?

31.01.07, 12:31
Czy rozwiązujecie umowe na internet Neostrada i przechodzicie do Netii?
Obserwuj wątek
    • Gość: sliniak Re: Przechodzicie do NETII ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:10
      26 stycznia zgłosiłem w Neti chęć przejścia na ich internet, Pani przyjeła
      zgłoszenie i powinien lada dzień pojawić się kurier z umową, choć wiem że moge
      też ją dostać listownie bo chyba się już nie wyrabiają, rozwiązanie umowy z
      nesotradą też oni załatwiają ale tak na wszelki wypadek upewnie się w TPSie
      przed 14 lutego ;)
      • Gość: lolek Re: Przechodzicie do NETII ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:20
        To daj znać co ci powiedzieli w TP-sie, bo też chcę przejść do Netii, a wiem że
        bede mieć mało czasu do 14-go. Z góry dzięki:)
      • maladetta Re: Przechodzicie do NETII ? 31.01.07, 13:20
        A jak z jakościa usług NETII. Ja chcę odejśc od Neo, bo mi cały czas zrywa
        połaczenie ....no i jest troche taniej.
    • Gość: dominos Re: Przechodzicie do NETII ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:37
      Jakie sa warunki w Netii?Do kiedy mozna wypowiedziec umowę Tepsie?
      • Gość: Maladetta Re: Przechodzicie do NETII ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.02.07, 09:52
        Na Neo mozna wypowiedziec napóżniej do 14.02.2007. w NETII 1 Mega = 55 zł brutto/m-c
        • Gość: sliniak Re: Przechodzicie do NETII ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:30
          Dzisiaj DHLem przyjechała moja umowa podpisałem ja w obecności kuriera i
          podpisana odjechała z powrotem wraz z popisaną rezygnacją z usługi Neostrada :)
    • Gość: bielszczanin4 Ja już podpisałem... IP: *.c28.msk.pl 01.02.07, 11:18
      z tym że neo akurat nie miałem - teraz czekam na podłączenie i modem.
      • Gość: leszcz Umowe na jak dlugo sie podpisuje ?.. IP: *.c31.msk.pl 01.02.07, 17:51
        Na jaki okres trzeba umowe podpisać ?
        • Gość: bielszczanin4 Re: Umowe na jak dlugo sie podpisuje ?.. IP: *.c28.msk.pl 01.02.07, 18:07
          A czytałeś ofertę? Tam wszystko pisze!
          • Gość: K Netia na drutach TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:08
            Wypowiedziałem osobiście i od dwóch dni neo mi się ślimaczy. Może, to tylko taki chwilowy kaprys TPsy przed puszczeniem do Netii?
            To dla zainteresowanych. tiny.pl/w65t
            • Gość: bielszczanin4 bosszzz.. żeby ofertę nieaktualną z 2006 dawać! IP: *.c28.msk.pl 02.02.07, 13:15
              Teraz jest taniej i zamiast do jakichś forów NIEAKTUALNYCH dawać linki, to nie
              rozumiem, czemu nie wejdziecie na netia.pl ?!?
              Jakieś robienie problemu tam gdzie go nie ma - typowa polaczkowatość:/
              • Gość: K Oferta z 2007 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:28
                To masz od tyłu i aktualnie.
                tiny.pl/w655
                a link jest dla tych którzy szczegółów na stronie Netii nie znajdą, a tu właśnie masz opis wszystkich procedur i "męk" od a-z.
                • Gość: Szczepek Re: Oferta z 2007 !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.07, 13:55
                  ja powiem tak, nigy ni miałem TPSA i nigdy nie bede miał...
                  Obecnie posiadam łącze 2mbit z dialogu z telefonem, za co płace 100,22zł/miesiąc + 3 pierwsze miesiące 2,44zł. Umowa na 15 miesiecy...
                  do tego w prezencie zero zrywania połaczeń, maxymalne tranfery i zero limitów :)
                  Netia tez good, byle nie TP ;)
                  • Gość: K Netia na drutach TPsy IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.07, 15:50
                    Na innych forach spotkałem się z pytaniem, czy w strefie (33) Netia już działa? Otóż działa już od soboty w moim przypadku. Nie czekać na telefon potwierdzający, tylko samemu sprawdzać stan połączenia!
                    Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka