Dodaj do ulubionych

Niezbędnik 8

11.11.06, 11:09
Bardzo mi zależy na NIezbędniku Miejskim nr 8 - o Jastrzębiu-Zdroju. Niesety
spóźniłem się do kiosku i nie było już gazety... Czy ktoś może mi jakoś
pomóc? Zależy mi na NIEZBĘDNIKU, a nie na linku internetowym do tego
niezbędnika, ponieważ zbieram gazety, a nie wątki internetowe.
Obserwuj wątek
    • yeti Re: Niezbędnik 8 13.11.06, 07:39
      mam, i leży w gazetniku. Daj znać jak chciałbyś odebrać.
      • kacperkocur Re: Niezbędnik 8 15.11.06, 19:46
        będę ci bardzo wdzięczny! CZY PASOWAŁABYCI sobota 25.11.06? godz. 12:00? jeżeli
        by mnie nie było zostaw na portierni, odbiorę. dziękuję serdzecznie z góry!
        • yeti Re: Niezbędnik 8 16.11.06, 07:32
          Nie ma problemu, będę jeździł na rowerze więc podrzucę, tylko jeszcze napisz
          gdzie, bo portierni w Jastrzębiu troszkę jest:) to raz, a dwa czy nick to Twoje
          imię i nazwisko, zapakuję w kopertę i chciałbym coś na niej napisać.
          • kacperkocur Re: Niezbędnik 8 16.11.06, 14:02
            Na portierni Miejskiej Biblioteki Publicznej (Głównej) na ul. Wielkopolskiej.
            Na kopercie poprostu napisz Kacper Kocur. Jeszcze raz z góry dziękuję. Odbiorę
            w tę sobotę.
        • kacperkocur Re: Niezbędnik 8 18.11.06, 12:53
          BARDZO WAŻNA SPRAWA!!! NIE W SOBOTĘ 25.11.06 TYLKO W SOBOTĘ 18.11.06
          (biblioteka do godz. 15:00). JEŚLI SIĘ NIE UDA TO W NIEDZIELĘ 19.11.06
          RZEPRASZM KŁOPOT!
          • yeti Re: Niezbędnik 8 21.11.06, 07:35
            Niestety w sobotę mi się nie udało, zbyt długo "walczyłem" ze swoim maluchem i
            później z pośpiechu poprostu zapomniałem. Nie wiedziałem, że w niedzielę też
            mogę przynieść, od dzisiaj od 17.00 jestem gotowy podrzucić Ci to tylko napisz
            gdzie.
            • kacperkocur Re: Niezbędnik 8 22.11.06, 11:15
              wiesz co, to może dziś po 17 w bibliotece miejskiej - 22.11.06 poriernia
              Miejskiej Biblioteki Publicznej przy ul. Wielkopolskiej. To tam zaraz przy
              skrzyżowaniu. OK?
            • yeti Re: Niezbędnik 8 23.11.06, 11:04
              Zostawiłem Niezbędnik wczoraj na portierni:) mam nadzieję, że odebrałeś.
              Pozdrawiam.
              • kacperkocur Re: Niezbędnik 8 23.11.06, 16:03
                Nie ma na portierni, nigdzie nie ma... Można konkretny adres miejsca gdzie to
                zostawiłeś, co powiedziałeś i jak się nazywasz? Może daj mi gg, będzie łatwiej
                mi się z tobą skontaktować w tej sprawie...
                • yeti Re: Niezbędnik 8 23.11.06, 17:17
                  GG - 2533551. Hmm, zostawiłem na portierni BG na Wielkopolskiej.
                  • kacperkocur Re: Niezbędnik 8 24.11.06, 22:25
                    Niezbędnik już trafił w moje ręce, jestem bardzo zadowolony! Widać, że
                    rozpisywał Pan długopis na zdjęciu współczesnego Jastrzębia ;) Ale to nic,
                    ważne, że jest. Jeszcze raz serdecznie dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka