agamp Re: spacerówka - czy kupię dobrą do 300 zł? 26.03.07, 15:59 o jessu, za szybko enter. Ponieważ mo braciszek zostanie tatą za ok 2 tygodnie, chcemy mu pożyczyc nasz wózek. Ale wiaze sie to z tym że muszę kupić jakiś lżejszy model, no i nie chcę wydawać za dużo kasy, a chciałabym miec coś fajnego i pożądnego. Timo ma dopiero 9 mies więc musi to być wygodna spacerówka. A kompletnie nie wiem jaki są ceny. Może mi coś doradzicie? Dodam że chcę kupić nowy wózeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: spacerówka - czy kupię dobrą do 300 zł? 26.03.07, 19:58 Ja niedawno kupiłam: www.allegro.pl/item167232688_graco_mirage_plus_2006_max_gratisy_super_cena.html Fajny, w miarę lekki. Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
agamp Re: spacerówka - czy kupię dobrą do 300 zł? 29.03.07, 08:45 Wiecie co, wypatrzyłam taką fajną w Dudusiu za 240, jak na moje potrzeby może być. Nazywa się baby design mini i chyba ją w sobote zakupimy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: spacerówka - czy kupię dobrą do 300 zł? 29.03.07, 10:40 Agamp - piszę co było u nas na Maju niedawno poruszane. Uważaj na Baby Design - nie wiem ile waży Twoje dziecko, ale koleżance kumpeli ten wózeczek dosłownie rozjechał się na boki po pół roku. Jak zgłosiła sprawę do naprawy gwarancyjnej to firma odmówiła twierdząc, że woziła za ciężkie dziecko. A dziecko waży 11 kilo. Jeśli jednak na taki wózek się zdecydujesz, a korzystasz z Allegro to tam kupisz taniej (ok. 220 wliczając przesyłkę - wysyłają za darmo). Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: spacerówka - czy kupię dobrą do 300 zł? 29.03.07, 12:05 My mamy wózek firmy Coneco, model chyba się nazywa Polo. Jest lekki i wygodny, łatwo się składa, łatwo mieści do bagażnika, ma dobry kolor (cały czarny, żadnych różowych czy zółtych dodatków:). Mikołaj go lubi. Kupiliśmy go w Dudusiu, właśnie za jakieś 300 zł, ale widziałam też pełno tych wózków na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: spacerówka - czy kupię dobrą do 300 zł? 29.03.07, 14:41 My mamy baby design travel. Kosztował na allegro jakieś 250 zł, z tego, co pamiętam. Nie używamy go jakoś bardzo dużo, ale sprawuje się dobrze. Rozkłada się prawie na płasko, ma dość długie siedzisko, dziecko może mieć zgięte bądź wyprostowane nóżki. Na wyposażeniu jest osłona na nóżki i folia przeciwdeszczowa. Składa się jak typowa parasolka, bardzo szybko i do małych rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaoli27 Re: do Akastel 29.03.07, 21:34 Też kupiłam baby design travel. Sugerowałam się opinią koleżanek, które sa z niego jak narazie zadowolone. Kilka takich jezdzi u mnie w Kozach. Kuba ma dopiero 8 miesięcy i chyba jest jeszcze za mały na taki wózek. Sama nie wiem czy dobrego wyboru dokonałam. Był tani więc jak coś kupię nowy jak się rozleci. Akastel- ile Twoja córeczka miała jak wsadziłaś ją do tej spacerówki? Uzywasz jej tylko na wyjazdy czy też na spacery? dziekuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś