Dodaj do ulubionych

OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:55
Za dwa tygodnie ide na wesele i chciałabym doprowadzić swoje dłonie do
normalnego w miare wyglądu - a paznokcie zaczelam niedawno obgryzac :(jej
nie mogę przestać łapię sie na tym juz po fakcie :( co zrobić??
Obserwuj wątek
    • Gość: sati Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:56
      tylko nie tipsy ...plis...
      • Gość: Sandra Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.05, 13:08
        Idz na manicure, dopiesc skorki - nie martw sie, ze kosmetyczka krzywo spojrzy
        na Ciebie -ma ona tysiace takich przypadkow.
        Ja zakupilam 2 odzywki Alessandro,zaczelam regularnie chodzic na manicure i
        teraz jest super.
        A 2 tygodnie- coz, moze to nieduzo, ale wystarczajaco, aby zaczely porzadnie
        wygladac.
    • Gość: justyna Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 13:59
      Kup sobie lakier przeciw obgryzaniu paznokci, ma on bardzo gorzki smak i oduczy
      Cie wkładać palce do buzi. Taki preparat ma w ofercie wiele firm np. Killys,
      możesz go kupić w supermarkecie za 10 zł

www.vion.com.pl/produkty.php?kid=24&lang=pl
    • novanka Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! 11.05.05, 15:47
      A własnie że zrób sobie tipsy! Nie takie długie, chamskie, tylko ładne i delikatne i jak zobaczysz, jak ładnie moga wyglądac dłonie to Ci się na dobre odechce obgryzania :-)
      • Gość: devil Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:48
        Popieram w 100% moją przedmówczynię: ZRÓB SOBIE TIPSY!!!! Jak obgryzujesz
        paznokcie to naprawdę bardzo trudo jest przestać. Moja koleżanka gryzie nawet
        przez sen. Zrobiła tipsy i dopiero z nich zapuscią pzaurki. Ja równiez tipsy
        od roku i uwierz mi - nie ma większej wygody. Zawsze mozesz je sciągnać i nie
        słuchaj tych bzdur jak to tipsy niszczą płytkę- guzik prawda. Jak gryziesz to i
        tak masz zniszczoną a w dwa tygodnie nie zerwiesz z "nałogiem". Nawet jak byś
        zerwała to paznokcie ursna najwyzej 1 mm. Ja mam łądne pazurki nawet jak
        sciągne tipsy. To naprawde nie jest duzy wydatek ( mozna zrobic nawet za 50zł)
        a zobaczysz jak dobrze czuć sie piekną kobietą.
        • kosmisia Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! 11.05.05, 17:19
          prosiłaś, żeby nie namawiać do tipsów, ale muszę się przyłączyć do koleżanek
          tylko tipsy
          ja sama obgryzałam paznokcie bardzo długo, nie pomagały mi żadne preparaty,
          specjalne lakiery, gorzkie żele itp.
          dopiero jak założyłam tipsy oduczyłam sie obgryzać
          tak jak napisała devil - zobaczyłam, że moje paznokcie mogą wyglądać ładnie i
          estetycznie, a po pół roku noszenia tipsów nie miałam już ochoty brać się za
          obgryzanie paznokci
          mimo, że tipsy nie są tanie - i warto zapłacić dobrej manikiurzystce, to jednak
          opłaca się - przynajmniej mnie sie opłaciło :)
          • kosmisia Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! 11.05.05, 17:21
            aha, no i przeciez nie musisz robić sobie długaśnych tipsów jak dresiara
            można zrobić takie tylko trochę wystające poza opuszek, a dobra manikiurzystka
            potrafi je zrobić tak, ze będą wyglądały naturalnie i nie będą grubaśne
            • vanillaice Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! 11.05.05, 17:47
              Popieram przedmówczynie - tylko tipsy. Ja też obgryzam paznokcie i wiem jak
              trudno przestać, płyny przeciw obgryzaniu już na mnie nie działają,
              przyzwyczaiłam się do nich.
    • klamczucha3 Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! 11.05.05, 18:11
      A co polecilybyscie facetowi,ktory nalogowo obgryza paznokcie?
      Chyba nie tipsy,prawda? ;-)
      • vanillaice Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! 11.05.05, 18:51
        Po łapach go, ścierką. :D
        • klamczucha3 Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! 12.05.05, 07:59
          NIE DZIALA !!!
          • Gość: julcia_bleble Re: OBGRYZAM PAZNOKCIE !!!!!!!!!JAK PRZESTAĆ!!!!! IP: *.kopnet.pl 13.05.05, 19:26
            haha kochana!! tu sie nie ma nad czym zastanawiac..ja tez obgryzam paznokcie i
            teraz mam tipsy..mam jej juz miesiac i powiem Ci ze jest super..1 jakie
            zrobilam sobie kiedy sciagnelam obgryzlam moje dlugie paznokcie no i sie
            wkurzylam i zalozylam jeszcze raz (to sa te obecne ktore mam teraz na sobie)
            nie sa chamskie ..dlugie i inne cuda.Sa ladne..ksztaltne piekne..z klasa:)
            powiem Ci ze moje pazurki sa teraz w super stanie i wcale nie zaluje ze
            zrobilma tipsy!! :) buziaczki i idz jak najszybciej do kosmetyczki! papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka