Dodaj do ulubionych

Nowa linia nr 30

IP: *.c29.msk.pl 30.05.07, 16:54
Trasa: os. Karpackie, os. Beskidzkie, Michalowicza, 3 Maja, CH Sarni Stok.
Zacznie kursować od 1.06.2007.
Wg mnie to nie najlepszy pomysl, bo będzie się pokrywać z trasami innych
linii.

Vide: WWW MZK w B-B i BFK.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nowa linia nr 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:24
      dla mnie bomba będzie mozna dojechać jednym autobusem do centrum sarni stok :-)
      • Gość: biel Re: Nowa linia nr 30 IP: *.c9.msk.pl 31.05.07, 02:10
        z tego co mi wiadomo do sarniego stoku jest tylko jedna stala linia 22 a
        pozostale autobusy ktore tam jadą to dwa gora trzy kursy dziennie .

mach_2 napisz z jakimi liniami się będzie pokrywać 30
        bo idąc twoim tokiem rozumowania to na pewnych odcinkach drogi wszystkie
        autobusy się dublują
    • Gość: kapka Re: Nowa linia nr 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 07:17
      Jak dla mnie, to zamiast nowych linii mogliby się zastanowić nad
      zracjonalizowaniem kursów na już istniejących, np. mój autobus jeździ tak, że o
      jednej godzinie (wcale nie w szczycie) jeździ co 15 minut, a potem przerwa 41
      minut, a po nim następny za 34 minuty, a na tej trasie to właściwie jedyny
      autobus.
      • Gość: sylwo2 ta 30tka to piec odjazdow na krzyz. bus do marketu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.07, 10:44
        • Gość: mieszkaniec Re: ta 30tka to piec odjazdow na krzyz. bus do ma IP: 86.43.77.* 31.05.07, 11:35
          jak juz mowimy o komunikacji ...to co powiecie na taka glupote ze do halcnowa
          sa ze 4 linie a autobusy wyjezdzaja co godzine wszystkie razem ...wg mnie bez
          sensu tym bardziej ze 31 i 56 sie w wiekszosci pokrywaja ...
          • Gość: dd Re: ta 30tka to piec odjazdow na krzyz. bus do ma IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.07, 13:03
            30 jeszcze niedawno (ze 2 lata temu) jezdzila, potem zamieniono ja na 50

kursy pokrywaja sie z 28 i 50
            • asia23bb Re: ta 30tka to piec odjazdow na krzyz. bus do ma 31.05.07, 13:53
              Wcale sie nie pokrywa z 28, bo ten jedzie z Karpackiego na miasto przez Hulanke,
              a nie przez Beskidzkie, a 50 jedzie do Czechowic, kolo Tesco i Mazancowicka

Fajny pomysl z 30, mozna jeszcze pomyslec, aby wprowadzic zmiany do innych lini,
              tak aby z jednego miejsca nie jechaly 3 autobusy naraz, a potem przez godzine nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka