adaja1 12.11.07, 07:36 O 8 mają mi wyłączyć prąd, więc żegnam sie już o poranku. Buziaki:) A przy okazji na kawkę zapraszam. Rozpuszczalna z mleczkiem. Pyszniutka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edysia79 Re: No to papapapapa:) 12.11.07, 07:42 Papapa! Już zaczynam trzymać kciuki :) Kawkę poproszę, z dużą ilością mleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Pa!!!!!! 12.11.07, 08:14 Kolejna kawa będzie już w zupełnie nowej rzeczywistości... Perspektywa świata stojącego na głowie jest cudowna :))))))) W-13 Odpowiedz Link Zgłoś
mysty See U 12.11.07, 08:25 rozpakowana :). Matko, ja Twóją cc przeżywam bardziej niż moją, bo mimo wszystko nie spodziewałam się, że taki mały, kochanych człowieczek się rodzi, hje,hje keep smiling, żeby sobie nie pomyślał, że Ty naburmuszona jesteś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jag11 Re: No to papapapapa:) 12.11.07, 11:05 Czekamy na Was i trzymamy kciuki by było wszystko ok! Kawke popijamy, a jakże, aby nam szybciej czas leciał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: No to papapapapa:) 12.11.07, 13:31 trzymam kciuczki -choc pewnie Ty już rozpakowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: No to papapapapa:) 12.11.07, 14:07 Nie mogę przestać myśleć, normalnie non stop mam Cię przed oczami! Wracaj do nas szybciutko, szczęśliwa, zdrowa i chwal się pięknym zdrowym dzidziusiem! Jak spojrzysz mu w oczy to pewnie wyczytasz jego imię. Tego też jestem ciekawa. A tymczasem Ty właśnie w samym środku najważniejszych wydarzeń jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor1 Re: No to papapapapa:) 12.11.07, 16:37 już na pewno po,bo kciuki bolą od ściskania:)nie mogę się doczekać relacji... Odpowiedz Link Zgłoś