lotos.flower 25.11.07, 08:44 prawie 9 a u mnie jeszcze światlo sie swieci czy cały dzień taki bedzie? zasiadam z kawusią :) mąż zmyka do pracy, Julka jest u taty więc z Akselkiem w ten bardzo niespacerowy dzień zrobimy prezenty gwiazdkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_rubi Re: szaro-buro 25.11.07, 12:52 u nas tez szaro i dzien nie nadaje sie na spacery. chociaz teraz sloneczko zaczyna sie przebijac przez chmury. a ja wlasnie wstalam dopiero...Zofia u moich Rodzicow, wiec moglam poleniuchowac rano, ale i tak jestem spiaca, bo wrocilam pozno-a raczej wczesnie (4.30) z imienin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luciii hehehee... a ja mam kolowo w domku :) 25.11.07, 14:31 chwilkę słońce było, ale się zbyło ale od czego są lampy? ;D miłego :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: hehehee... a ja mam kolowo w domku :) 25.11.07, 14:36 tia, u mnie też przytulne ciepło sztucznego oświetlenia hi hi hi ;P A tak się ładnie zaczynało i co? I kicha ! Ale co tam.... poleniuchuję sobie przynajmniej, bo jutro ostatni dzień opieki i od wtorku do roboty. Miłej niedzieli :) Lotos, a co ładnego robisz na prezenty? Pochwal się pomysłami :P Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: hehehee... a ja mam kolowo w domku :) 25.11.07, 16:27 dzis zrobiłam korkowe podkładki, komplet jedna duza i 6 małych pod kubek, ozdobione wzorem kwiatowym i polakierowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: hehehee... a ja mam kolowo w domku :) 25.11.07, 17:15 o, super :) Ja kiedyś chciałam nauczyć sie tego, ale wyszedł mi wielki szydełkowy zagmatwaniec ;P Odpowiedz Link Zgłoś