lotos.flower 01.02.08, 14:40 no nie bylo mnie troche układałam swoją codziennośc, która rozpadła sie jak domek z kart, poza tym tworzyłam i łapałam klientki ;) mam nadzieje że ktoś tęsknił za mna :P dziekujemy za życzenia dla Akselka :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska121 Re: mini come back 01.02.08, 17:38 Ale się naoglądałam .Tak przypuszczałam ze naszła Cie wena i tworzysz skoro tak u Ciebie cicho .Gratuluje Tak na marginesie to nie Ty jedna taka cicha bo nie chce wymieniać ale jest tu pare takich .Zamilkły Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: mini come back 01.02.08, 18:19 no jasne, że tęsknimy! Jak zwykle niezmiennie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jamilka Re: mini come back 01.02.08, 20:40 Ja tam za Tobą nie tęskniłam, bo na biżu się pałętasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Jamilka 02.02.08, 18:48 jak tak dalej pójdzie to bedziecie mnie miały dośc na bizuteryjnym :P Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: mini come back 02.02.08, 13:15 A jakże. Ale widzę, że pracowicie czas spędziłaś:) Kobitko, nie wiem czy ja niekumata jestem ale na waszej stronce nie widzę w jaki sposób można nabyć to co się podoba i ile kosztuje ( ale jestem po nieprzespanej nocy więc wybacz) www.lotos.art.8p.pl/?p=productsMore&iProduct=86&sName=WRZOSOWE wklejam tego linka żebyś mi napisała - za ile, bo podobają mi się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 lotosku 03.02.08, 11:19 zmieniłam wiecznie nawalający komputer a wraz z tym wcięło mi gg ( nie pamiętam hasła do numeru:( więc nie odczytam twojej wiadomości - daj mi maila lub na cico wiadomość please Odpowiedz Link Zgłoś