nuova 30.05.08, 21:09 Dziś na rynku w miejscu sceny pojawił się biały plastikowy namiot :-( Co to za straszydło ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antoś Re: Rynek - co to za straszydło ??? IP: *.batnet.pl 05.06.08, 18:22 Straszydło? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Rynek - co to za straszydło ??? 20.06.08, 19:07 "Straszydło" [plastikowe namioty to właśnie "Straszydło", bo nie pasowały do rynku...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas80 Re: Rynek - co to za straszydło ??? IP: 78.8.105.* 21.06.08, 14:21 już nie przesadzajcie z tym Rynkiem, ma wiadomo swoje wady do których należą przede wszystkim odrapane kamienice ale i tak wygląda o niebo piękniej niż przed remontem, o niebo....Lepiej skupcie się na placu Wojska Polskiego, którego wygląd to obraz nędzy i rozpaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Rynek - co to za straszydło ??? 21.06.08, 19:07 Do wizerunku Rynku zdążyłam się już przyzwyczaić, gorzej, że niektóre imprezy odbywajace się na jego płycie -jak np Festiwal Nauki i Sztuki- postawiły plastikowe namioty - obraz nędzy i rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: Rynek - co to za straszydło ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 06:36 nuova napisała: > Do wizerunku Rynku zdążyłam się już przyzwyczaić, gorzej, że niektóre imprezy > odbywajace się na jego płycie -jak np Festiwal Nauki i Sztuki- postawiły > plastikowe namioty - obraz nędzy i rozpaczy. A co powinni postawić, Twoim zdaniem, na czas trwania imprezy (festiwalu) ? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Rynek - co to za straszydło ??? 22.06.08, 12:12 Zapytam: ile osób dało radę wysiedzieć w takim namiocie podczas słonecznej pogody? Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu a może by łaskawa pani raczyła zaprojektować 22.06.08, 07:36 sama coś ciekawego na czas imprez, zamiast bić bezpodstawnie pianę? a pewnie, powinni zakazać stawiania namiotów i wogóle rozrywek, by nuova mogła czerpać "piękno" miasta "pełnymi oczyma"? normalnie aż żałość bije z jej postów na kilometr ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: a może by łaskawa pani raczyła zaprojektować 22.06.08, 12:15 Wybacz, ale plastikowe namioty wyglądają jak z tandetnego festynu nie obrażajac nikogo i miały prawo nie podobać mi się. A jezeli uważasz, że moje posty są załosne, to nie czytaj - banalne rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: a może by łaskawa pani raczyła zaprojektować IP: 78.8.105.* 22.06.08, 15:29 Kultura wymaga aby odpowiadać na zadane pytanie. Proszę odpowiedz co proponujesz zamiast namiotów? Zaznaczam, że nie neguję Twojego prawa do własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: a może by łaskawa pani raczyła zaprojektować 23.06.08, 08:47 Nie zamierzam być kulturalna dla ludzi, którzy twierdzą, że moje zdania na dany temat to bicie piany. Daleko mi do trolllingu. Nie jestem specjalistką od organizowania imprez w plenerze, a mój post był wyrażeniem opinii o danej sytuacji z BB. Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu jak się nie ma nic konstruktywnego do dodania to 23.06.08, 23:42 się z innych niewidocznych robi, lol no cóż, faktycznie brak kultury pani nuovy wychodzi już każdym bokiem a gwoli ścisłości wyrażenie opinii nie kończymy znakiem zapytania /proszę uprzejmie zerknąć na swój pierwszy post i zastanowić się nad jego wydźwiękiem/ polecam na przyszłość bardziej wyważone formy zdań oraz myślenie przed, a nie po wciśnieciu klawisza "wyślij" Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jak się nie ma nic konstruktywnego do dodania 24.06.08, 12:48 na szczęście opinia forumowiczów o osobie z nickiem nuova jest mi totalnie obojętna :D moje życie nie zaczyna się ani nie kończy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu skoro pani uważa, że to straszydło, to dlaczego 22.06.08, 22:43 nie idzie pani z petycją do władz mista a wywnętrza się na jakby nie było z lekka porzuconym forum? po co? jak dla mnie pani postawa jest zdziebko histeryczna od początku przez cały ten nieszczęsny wątek Odpowiedz Link Zgłoś