kasiale73 28.10.08, 22:28 znacie jakiś w okolicach???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma2ma Re: hotel dla zwierząt 29.10.08, 10:21 wita, znam hotel w okolicach Cieszyna, ale nie wiem czy jest czynny caly rok. Jezlei interesuja cie jakies info, to daj znac, Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: hotel dla zwierząt 29.10.08, 18:58 szkoda, że nic bliżej ale dobre i to! dawaj namiary:))) Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: hotel dla zwierząt 29.10.08, 19:17 W Kozach jest też takie miejsce ale jakieś bliższe info będę mieć dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: hotel dla zwierząt 29.10.08, 22:21 liczę na Was Dziewczyny!!! to nie dla moich zwierzaków, bo narazie nigdzie się nie wybieram, ale przyjacióła jeździ po świecie:) ostatnio zwierzaczka oddawała do jednego z wetów ale... masakra, wracał zabiedzony, głodny, niezbyt czysty... żal go tam znowu oddac, a nie wiemy gdzie można by w zamian:((( Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: hotel dla zwierząt 30.10.08, 11:36 link do strony hotelu w Kozach: www.dogoterapia.pi.pl/show.php?sub=hote&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
ma2ma Re: hotel dla zwierząt 30.10.08, 15:47 kurcze wczoraj wieczorem opisalam djazd do teg hotelu, ale nie umiesiclo go...no coz pisze jeszcze raz. JAdac stara droga do cieszyna, tuz przed w gumnach na wysokosci stacji BP, bedzei droga w prawo do domostw przed Canea (duzy budynek w klinkierze) i tam wzdluz lasu droga polna az dojedziesz do domu (o ile sie nie myle bialy kolor) i tam jest hotel dla zwierzat, ale nie wiem czy czynn caly rok, gdy zginely moje psy trafilam tam przez przypadek i pan, ktory tam mieszkal mowil, ze prowadza hotel dla zwierzat, ale naszychpsow tam nie bylo. Gdybyscie byly przejazdem w cieszynie to warto zajechac i sprawdzic. aha i ta droga pod lasem trzeba jechac, nie zjezdzac w dol, bo tam tez bilay dom, ale raczej ...ruina Odpowiedz Link Zgłoś