Dodaj do ulubionych

Atrakcje dla dzieci

IP: 62.87.186.* 10.07.09, 12:23
Jakie atrakcje dla dzieci w okolicy oprócz parku miniatur w inwałdzie i
dinozaurów w zatorze
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 13:06
      "Figlo Park" na Cieszyńskiej, "Leśny Park Niespodzianek" w Ustroniu, i wiele
      innych, zależy w jakim wieku dziecko.
      Park miniatur w Inwałdzie moim zdaniem bardzo mocno przereklamowany.
      • Gość: natalia Re: Atrakcje dla dzieci IP: 62.87.186.* 10.07.09, 13:30
        Taki 4 latek
        • Gość: Przemek Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 13:55
          O, to jeszcze tory saneczkowe (Dębowiec, Żar), kolejka na Szyndzielnię, plac
          zabaw na Błoniach (fajne zjeżdżalnie), baseny, a zwłaszcza Troclik (znowu
          zjeżdżalnia). No i spacery po górach, mój syn w wieku 4 lat na Stefankę się
          wdrapał :)
    • Gość: asiaby Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.07.09, 15:54
      np. polecam Leśny Park Niespodzianek w Ustroniu. wasze dzieci karmiły kiedys
      sarny z ręki ?
      • Gość: Przemek Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 15:55
        Owszem. I znajomych też karmiły :)
    • Gość: Karolina z Kóz Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 14.07.09, 23:05
      Gemini Park , Sarni Stok, Auchan, Sfera 1 i Sfera 2. Mało tego do wyboru?
      Jedziesz sadzasz dzieciaka na fontannie i moczy sobie nogi. Masz spokój. Możesz
      usiąść popatrzeć na ludzi. Mówię Ci fajna sprawa.
    • Gość: nm Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 00:12
      K. Czeskiego Cieszyna jest taki ichni Archeopark, robią tam pokazy,
      ale czynne tylko w weekendy
      www.visitczechia.cz/eng/uk/docs/holiday-tips/active-holiday/activities/2007-03-21-1359-za-poznanim-cesky-tesin.html
      • Gość: sarni Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.centertel.pl 13.10.09, 22:47
        No i w Klubach Przedszkolaka są jeszcze organizowane spotkania, w Ładnych
        Kwiatkach co miesiąc w soboty maja darmowe zajęcia
    • Gość: centrohandlowiec Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 16:56
      Sądząc po wycieczkach rodzin z dziećmi błądzących od rana aż do późnego wieczora, szczególnie każdego weekendu, po bielskich centrach handlowych jest to wspaniałe miejsce atrakcji dla dzieci w każdym wieku!Koniecznie trza dzieciaki przeprowadzić po każdym ze sklepów,a znudzone opieprzyć, że się drą i nie dadzą starym TYLKO POPATRZEĆ. Żal mi was ludzie, ale tak naprawdę to żal mi waszych biednych dzieci zamkniętych w tych pomieszczeniach bez odrobiny świeżego powietrza. Masakra!
    • Gość: turystka Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 13.10.09, 14:09
      Ja proponuje zwiedzanie zamku Lipowiec w Babicach koło Zatora.Ruiny bardzo
      dobrze zachowane,na dziedzińcu można sobie zrobić zdjęcie w dybach.Krąży tam
      legenda o białej damie,dzieciaki pod ogromnym wrażeniem.Kto był już raz to na
      pewno tam powróci,pod zamkiem znajdują się skanseny do zwiedzania.Koszt
      wycieczki bardzo tani,bo bilet na zamek kosztuje 3zł,ulgowy 1,50zł a dzieci do
      lat 7 wstęp wolny.
      Można zobaczyć zdjęcia latawce.netstrefa.pl/babice.htm

Następnym ciekawym miejscem to kamieniołom w Kozach,widok nie zapomniany.Polecam!!!
    • Gość: mamuska Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 08:58
      w ustroniu Lesny Park Niespodzianek(polecam moj maly byl zachycony), w bielsku
      Szyndzielnia tor saneczkowy, Teatrzyk Banialuka swietna sprawa jak na taka
      pogode,Figlopark na Cieszyńskiej, Mosir w Czechowicach Basen jak cos sobie
      jeszcze przypomne to napisze:) ale w Inwałdzie to mojemy malemu 6latkowi no i mi
      nie bardzo sie podobalo no kwestia upodoban dla mnie strata czasu
    • klprz Re: Atrakcje dla dzieci 21.10.09, 19:15
      w Klubie Przedszkolaka "Ładne kwiatki" zajęcia plastyczne o rożnych tematykach!
      www.klub-przedszkolaka.eu
    • a_mikolajczyk Re: Ścianka wspinaczkowa- dzieci to uwielbiają! 11.06.13, 13:13
      Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci na ściankę wspinaczkową w Centrum Sportów Górskich TRANGO w Bielsku-Białej. Na miejscu dzieci mogą uczestniczyć w zajęciach prowadzonych przez wykwalifikowanych instruktorów lub przeżyć "inne niż wszystkie" urodziny. W programie zabawy i gry nie tylko wspinaczkowe, największe huśtawki i najwyższe skoki :)
      • Gość: bba Re: Ścianka wspinaczkowa- dzieci to uwielbiają! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.13, 14:12
        Spadówa.. wykupcie sobie normalną reklamę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka