Gość: natalia IP: 62.87.186.* 10.07.09, 12:23 Jakie atrakcje dla dzieci w okolicy oprócz parku miniatur w inwałdzie i dinozaurów w zatorze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 13:06 "Figlo Park" na Cieszyńskiej, "Leśny Park Niespodzianek" w Ustroniu, i wiele innych, zależy w jakim wieku dziecko. Park miniatur w Inwałdzie moim zdaniem bardzo mocno przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Atrakcje dla dzieci IP: 62.87.186.* 10.07.09, 13:30 Taki 4 latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 13:55 O, to jeszcze tory saneczkowe (Dębowiec, Żar), kolejka na Szyndzielnię, plac zabaw na Błoniach (fajne zjeżdżalnie), baseny, a zwłaszcza Troclik (znowu zjeżdżalnia). No i spacery po górach, mój syn w wieku 4 lat na Stefankę się wdrapał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaby Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.07.09, 15:54 np. polecam Leśny Park Niespodzianek w Ustroniu. wasze dzieci karmiły kiedys sarny z ręki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 15:55 Owszem. I znajomych też karmiły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina z Kóz Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 14.07.09, 23:05 Gemini Park , Sarni Stok, Auchan, Sfera 1 i Sfera 2. Mało tego do wyboru? Jedziesz sadzasz dzieciaka na fontannie i moczy sobie nogi. Masz spokój. Możesz usiąść popatrzeć na ludzi. Mówię Ci fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 00:12 K. Czeskiego Cieszyna jest taki ichni Archeopark, robią tam pokazy, ale czynne tylko w weekendy www.visitczechia.cz/eng/uk/docs/holiday-tips/active-holiday/activities/2007-03-21-1359-za-poznanim-cesky-tesin.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarni Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.centertel.pl 13.10.09, 22:47 No i w Klubach Przedszkolaka są jeszcze organizowane spotkania, w Ładnych Kwiatkach co miesiąc w soboty maja darmowe zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrohandlowiec Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 16:56 Sądząc po wycieczkach rodzin z dziećmi błądzących od rana aż do późnego wieczora, szczególnie każdego weekendu, po bielskich centrach handlowych jest to wspaniałe miejsce atrakcji dla dzieci w każdym wieku!Koniecznie trza dzieciaki przeprowadzić po każdym ze sklepów,a znudzone opieprzyć, że się drą i nie dadzą starym TYLKO POPATRZEĆ. Żal mi was ludzie, ale tak naprawdę to żal mi waszych biednych dzieci zamkniętych w tych pomieszczeniach bez odrobiny świeżego powietrza. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 13.10.09, 14:09 Ja proponuje zwiedzanie zamku Lipowiec w Babicach koło Zatora.Ruiny bardzo dobrze zachowane,na dziedzińcu można sobie zrobić zdjęcie w dybach.Krąży tam legenda o białej damie,dzieciaki pod ogromnym wrażeniem.Kto był już raz to na pewno tam powróci,pod zamkiem znajdują się skanseny do zwiedzania.Koszt wycieczki bardzo tani,bo bilet na zamek kosztuje 3zł,ulgowy 1,50zł a dzieci do lat 7 wstęp wolny. Można zobaczyć zdjęcia latawce.netstrefa.pl/babice.htm Następnym ciekawym miejscem to kamieniołom w Kozach,widok nie zapomniany.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Atrakcje dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 08:58 w ustroniu Lesny Park Niespodzianek(polecam moj maly byl zachycony), w bielsku Szyndzielnia tor saneczkowy, Teatrzyk Banialuka swietna sprawa jak na taka pogode,Figlopark na Cieszyńskiej, Mosir w Czechowicach Basen jak cos sobie jeszcze przypomne to napisze:) ale w Inwałdzie to mojemy malemu 6latkowi no i mi nie bardzo sie podobalo no kwestia upodoban dla mnie strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
klprz Re: Atrakcje dla dzieci 21.10.09, 19:15 w Klubie Przedszkolaka "Ładne kwiatki" zajęcia plastyczne o rożnych tematykach! www.klub-przedszkolaka.eu Odpowiedz Link Zgłoś
a_mikolajczyk Re: Ścianka wspinaczkowa- dzieci to uwielbiają! 11.06.13, 13:13 Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci na ściankę wspinaczkową w Centrum Sportów Górskich TRANGO w Bielsku-Białej. Na miejscu dzieci mogą uczestniczyć w zajęciach prowadzonych przez wykwalifikowanych instruktorów lub przeżyć "inne niż wszystkie" urodziny. W programie zabawy i gry nie tylko wspinaczkowe, największe huśtawki i najwyższe skoki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bba Re: Ścianka wspinaczkowa- dzieci to uwielbiają! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.13, 14:12 Spadówa.. wykupcie sobie normalną reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś