shattaner 31.07.04, 23:00 Dlaczego reklama angielskich piłkarzyków została dwukrotnie usunięta z forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 10:27 Czekam na odpowiedź redakcyjnego cenzora ... Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 16:15 i tak nic Ci nie odpowiedzą, Szanowna Redakcja tępi konkurencję a szarych uczestników ma w dupie (czytaj: nie odpowiada na pytania) - pozdrawiam:) PS. już dawno dołączyłem do Twojej ligi (tej angielskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 18:24 Też tak myślę ,ale zobaczymy . Jak nie będzie odpowiedzi to jutro pojawi się moja kolejna reklama i tych piłkarzyków i ligi . Dzięki za przyłączenie ! A do tej mojej 20 drużynowej ligi się załapałeś ? Pojawiły tu reklamy lig różnych piłkarzyków na Euro i jakoś nie pamiętam by je usuwano. A gdzie coś takiego ma się pojawiać jak nie tu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 18:35 Masz rację. Reklamuj dalej, od tego jest to forum. A to że to nie jest ta sama gra, tylko podobna nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 19:34 Jest już chyba 25 drużyn .Byloby fajnie gdyby mocna wyłacznie polska liga powstała . Tak w ogóle to apel by się przydał by nie rejestrować drużyn w trakcie gry. Polska w ubiegłej edycji w rankingu krajów była długo ok 20 miejsca ,a potem wyleciała z pierwszej 50 bo się nowi gracze z Polski zaczęli rejestrować . Ranking krajów jest na podstawie średniej punktów wszystkich graczy z danego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 20:38 mówisz o tym wątku??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=532&w=14551745 jest tu cały czas, przynajmniej nie widziałem żeby zniknął Odpowiedz Link Zgłoś
shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 21:01 Zamieściłem wczoraj nową reklamę- krótką , by pozbyć się tego "ogona" i zniknęła. To samo stało się z drugą. Parę minut po pojawieniu się została usunięta. Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 21:04 A nie uważasz że kilkakrotne pisanie jednego i tego samego na i tak już zaśmieconym Forum to nic innego jak zwykły spam? Odpowiedz Link Zgłoś
shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 23:26 Owszem. Ale w tym długim wątku raz zmieniłem zdanie co do ilości drużyn, które dopuszczę do zabawy w puchar , a potem zmieniłem znowu wycofując ograniczenia. Jest to w sumie dość niejasne i może zniechęcić potencjalnego chętnego. Zamieszczając nową 'czystą , reklamę chciałem by ten wątek 'spadł i utonął '. Gdybym mógł to usunąłbym właśnie to . Odpowiedz Link Zgłoś