Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do cenzora

31.07.04, 23:00
    Dlaczego reklama angielskich piłkarzyków została dwukrotnie usunięta z forum ?
    Obserwuj wątek
      • shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 10:27
        Czekam na odpowiedź redakcyjnego cenzora ...
        • piko58 Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 16:15
          i tak nic Ci nie odpowiedzą, Szanowna Redakcja tępi konkurencję a szarych
          uczestników ma w dupie (czytaj: nie odpowiada na pytania) - pozdrawiam:)
          PS. już dawno dołączyłem do Twojej ligi (tej angielskiej)
          • shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 18:24
            Też tak myślę ,ale zobaczymy . Jak nie będzie odpowiedzi to jutro pojawi się
            moja kolejna reklama i tych piłkarzyków i ligi . Dzięki za przyłączenie ! A do
            tej mojej 20 drużynowej ligi się załapałeś ?
            Pojawiły tu reklamy lig różnych piłkarzyków na Euro i jakoś nie pamiętam by je
            usuwano. A gdzie coś takiego ma się pojawiać jak nie tu ?

Pozdrawiam
            • czabik Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 18:35
              Masz rację. Reklamuj dalej, od tego jest to forum. A to że to nie jest ta sama
              gra, tylko podobna nie ma znaczenia.
              • shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 19:34
                Jest już chyba 25 drużyn .Byloby fajnie gdyby mocna wyłacznie polska liga
                powstała . Tak w ogóle to apel by się przydał by nie rejestrować drużyn w
                trakcie gry. Polska w ubiegłej edycji w rankingu krajów była długo ok 20 miejsca
                ,a potem wyleciała z pierwszej 50 bo się nowi gracze z Polski zaczęli rejestrować .
                Ranking krajów jest na podstawie średniej punktów wszystkich graczy z danego kraju.

• bachus69 Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 20:38
        mówisz o tym wątku???
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=532&w=14551745
        jest tu cały czas, przynajmniej nie widziałem żeby zniknął
        • shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 21:01
          Zamieściłem wczoraj nową reklamę- krótką , by pozbyć się tego "ogona" i
          zniknęła. To samo stało się z drugą. Parę minut po pojawieniu się została usunięta.
          • bachus69 Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 21:04
            A nie uważasz że kilkakrotne pisanie jednego i tego samego na i tak już
            zaśmieconym Forum to nic innego jak zwykły spam?
            • shattaner Re: Pytanie do cenzora 01.08.04, 23:26
              Owszem. Ale w tym długim wątku raz zmieniłem zdanie co do ilości drużyn, które
              dopuszczę do zabawy w puchar , a potem zmieniłem znowu wycofując ograniczenia.
              Jest to w sumie dość niejasne i może zniechęcić potencjalnego chętnego.
              Zamieszczając nową 'czystą , reklamę chciałem by ten wątek 'spadł i utonął '.
              Gdybym mógł to usunąłbym właśnie to .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka