ubersztumperumper 18.08.10, 14:24 Wymknął się Kimowi więc pomógł bratni naród? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8265135,Pilot_chcial_uciec_z_Korei_Polnocnej_wojskowym_mysliwcem_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 18.08.10, 14:29 ubersztumperumper napisał: > Wymknął się Kimowi więc pomógł bratni naród? > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8265135,Pilot_chcial_uciec_z_Korei_Polnocnej_wojskowym_mysliwcem_.html Sława! Kto wie, kto wie..? a czemu nie zwiewał na południe? Wieksza bariera, trudniej?? A swoja droga to swietna wiadomosc bo okzuje sie ze wielkie komunistyczne mocarstwo i ostatnia nadzieja naszej forumowej komunistycznej zulii najlepszym samolotem jakim dysponuje to... mig 15 :))) Trzeba powiesic Kima i ten incydent jest bardzo optymistyczny, bo pokazuje ze z Kimem pójdzie jeszcze szybciej niz z Saddamem :)) Niech Zyje Wolna Zjednoczona Korea! Na pohybel Kimowi! Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
tody1305 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 18.08.10, 16:49 ignorant11 napisał: > A swoja droga to swietna wiadomosc bo okzuje sie ze wielkie komunistyczne > mocarstwo i ostatnia nadzieja naszej forumowej komunistycznej zulii > najlepszym samolotem jakim dysponuje to... mig 15 Buehehe pokaż mi wersję MiG-a-15 z grzbietem, tylko taką 1:1 a nie 1:72. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 18.08.10, 16:56 tody1305 napisał: > ignorant11 napisał: > > > A swoja droga to swietna wiadomosc bo okzuje sie ze wielkie komunistyczne > > > mocarstwo i ostatnia nadzieja naszej forumowej komunistycznej zulii > > najlepszym samolotem jakim dysponuje to... mig 15 > > Buehehe > pokaż mi wersję MiG-a-15 z grzbietem, tylko taką 1:1 a nie 1:72. > Sława! Szczym??? Bo ja odniosłem sie do tresci doniesienia a spadala nie widziałem. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 18.08.10, 18:42 bue mówi się "szczym" Debilu tylko oddajemy mocz!:) To jest ,któraś wersja MiGa-21! Najprawdopodobnie "PFM"@ Odpowiedz Link Zgłoś
tody1305 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 18.08.10, 22:00 > Szczym??? > > Bo ja odniosłem sie do tresci doniesienia a spadala nie widziałem. W linku który skomentowałaś jest wyraźne zdjęcie rozbitej maszyny. A grzbiet nadkadłubowy to taka wypukłość, biegnąca przez całą długość kadłuba na górze, doskonale widoczna na owym zdjęciu. Więc ponawiam prośbę o zdjęcie MiG-a-15 z ową wypukłością. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 19.08.10, 00:52 tody1305 napisał: > > > Szczym??? > > > > Bo ja odniosłem sie do tresci doniesienia a spadala nie widziałem. > > W linku który skomentowałaś jest wyraźne zdjęcie rozbitej maszyny. > A grzbiet nadkadłubowy to taka wypukłość, biegnąca przez całą długość kadłuba n > a > górze, doskonale widoczna na owym zdjęciu. > Więc ponawiam prośbę o zdjęcie MiG-a-15 z ową wypukłością. > Sława! Zatem powtarzam:))) nie jestem dysponentem zdjecia ani podobnych zdjec... Skomentowałem doniesienie prasowe. A czyzbys chciałbys adwokatem bandty Kima??? Rozumiem przed sadem gdyby Ciebie poprosił Mecenanasie komuny:))) Ale jesli tylko w propagandzie to sorry Winetou tu jeńców nie biore:))i pale na stosACH NA MIEJSCU... :)) Wbijam na pal Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
tody1305 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 19.08.10, 08:13 > Zatem powtarzam:))) nie jestem dysponentem zdjecia ani podobnych zdjec... > > Skomentowałem doniesienie prasowe. W doniesieniu tym jest zdjęcie po którym można bez problemu zidentyfikować maszynę Więc przyznaj po prostu że z powodu niewiedzy strzeliłeś byka i tyle. > A czyzbys chciałbys adwokatem bandty Kima??? > > Rozumiem przed sadem gdyby Ciebie poprosił Mecenanasie komuny:))) Tu strzeliłeś kulą w płot, ponieważ akurat ja mam tyle lat że zaznałem dobrodziejstw systemu, który bohatersko pokonuje przeszkody nie znane w innych systemach. I uważam że najlepszy komunizm to komunizm warstwowy. Ale to jest forum militaria a nie polityka i tu odnoszę się tylko do uzbrojenia bez względu na to czyje ręce je trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 19.08.10, 14:13 tody1305 napisał: > > Zatem powtarzam:))) nie jestem dysponentem zdjecia ani podobnych zdjec... > > > > Skomentowałem doniesienie prasowe. > > W doniesieniu tym jest zdjęcie po którym można bez problemu zidentyfikować masz > ynę > > Więc przyznaj po prostu że z powodu niewiedzy strzeliłeś byka i tyle. Nie, bo nawet nie zastanawiałem sie nad tym, bezwiednie przepisałem info. > Tu strzeliłeś kulą w płot, ponieważ akurat ja mam tyle lat że zaznałem > dobrodziejstw systemu, który bohatersko pokonuje przeszkody nie znane w innych > systemach. > I uważam że najlepszy komunizm to komunizm warstwowy. Bardzo chetnie porozmawiam o budowie socjalizmu WARSTWOWEGO, mam tylko trudność zdecydowania w której wartwie beda lezec socjalisci hitlera, pod czy nad sowietami? a gdzie maoisci, polpotowcy castrowcy czy aliedowcy??? Ale z rozsadna argumentacja sie zgodze:)) > > Ale to jest forum militaria a nie polityka i tu odnoszę się tylko do uzbrojenia > bez względu na to czyje ręce je trzymają. No tak ale pewne bardzo brudne łapy sa tu gloryfikowane przez wszawe umysły... Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 19.08.10, 00:36 ubersztumperumper napisał: > Wymknął się Kimowi więc pomógł bratni naród? > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8265135,Pilot_chcial_uciec_z_Korei_Polnocnej_wojskowym_mysliwcem_.html Ciekawe, ostatnio rzadko samolot sostaje zestrzelony przez rakiete plot, a teraz nagle 2 takie zdarzenia (irański F-4 i ten Mig 21) w tym samym czasie. Skoro juz jesteśmy przy zestawach plot: Do uzbrojenia weszłą najnowsza wersja Tora - M2U. Może zwalczać 4 cele naraz (starsza wersja M1, posiadana przez Iran, może zwalczać 2 cele naraz) militarium.net/viewnews.php?id=1328 Odbył się udany test systemu plot Sea Viper (PAAMS) niszczyciela Type 45 militarium.net/viewnews.php?id=1330 Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Koreański MiG rozbity (zestrzelony?) w Chinac 30.08.10, 20:47 Wymknal sie?Chyba zartujesz,jak sie temu wymknac?:) sojuandi.blogsome.com/images/kim_jong_ii.jpg www.scumbagmillionaire.com/wp-content/uploads/2009/07/kim-jong-il.0.0.0x0.384x306.jpeg Moze to byl tylko pokaz oddania armii przed coraz blizsza sukcesja tronu.I moze o tym ostatnio rozmawial Kim w Chinach ze swoim synalkiem. Odpowiedz Link Zgłoś