bmc3i 08.11.10, 02:23 4.11 SM-3 z w trzecim japonskim tescie z japonskiego niszczyciela, zniszczyl MRT (Medium Range Target) - nowy pocisk cel sredniego zasiegu z Orbital Sciences Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 08.11.10, 03:35 bmc3i napisał: > 4.11 SM-3 z w trzecim japonskim tescie z japonskiego niszczyciela, zniszczyl MR > T (Medium Range Target) - nowy pocisk cel sredniego zasiegu z Orbital Sciences Wspaniałą wiadomosc tym szybciej Nasi czyli Japończycy wyzwola okupowane Kuryle. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 08.11.10, 15:02 A cos wiecej wiadomo o samym pocisku-celu?Cos w nim szczegolnie nowego wprowadzono? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 08.11.10, 22:53 browiec1 napisał: > A cos wiecej wiadomo o samym pocisku-celu?Cos w nim szczegolnie nowego wprowadz > ono? Pewno cos wiecej wiadomo, ale ja tylko tyle ze to caly system testowy, zdolny do wystrzelenia wielu pociskow-celow na raz, stosowany na potrzeby testowe wszystkich rodzajow sil zbrojnych, w tym takze do odpalania pociskow celow z pokladu C-17. Pierwszy test z udzialem celu wystzrelonego z powietrza odbyl sie sierpniu 2005 roku. Cel zostal zrzucony na spadochronie i dopiero po chwili odpalil silniki. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 09.11.10, 01:37 Ale zastosowano w nim cos przelomowego(jesli w pocisku-celu to sie robi:)? Czemu nie mogli dalej korzystac z hery? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 09.11.10, 05:11 browiec1 napisał: > Ale zastosowano w nim cos przelomowego(jesli w pocisku-celu to sie robi:)? Czem > u nie mogli dalej korzystac z hery? niewiele wiem na ten temat, i tego akurat tez nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 09.11.10, 14:33 Eeee,no kto jak kto ale najczesciej Ty tu byles specjalista od wszystkiego co zwiazane z obrona antybalistyczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 10.11.10, 12:02 browiec1 napisał: > Eeee,no kto jak kto ale najczesciej Ty tu byles specjalista od wszystkiego co z > wiazane z obrona antybalistyczna:) Jak mnie zapytasz o pociski, to bede wiedzial, ale zajmowanie sie celami zostawiam Tobie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 10.11.10, 13:26 Ale to tez pocisk drogi Kolego;) A ja mam sie zajac celami?Prosze trendz.pl/www-nasza-cela-prv-pl Odpowiedz Link Zgłoś