Dodaj do ulubionych

MRT Orbital Science vs. Sm-3

08.11.10, 02:23
4.11 SM-3 z w trzecim japonskim tescie z japonskiego niszczyciela, zniszczyl MRT (Medium Range Target) - nowy pocisk cel sredniego zasiegu z Orbital Sciences
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 08.11.10, 03:35
      bmc3i napisał:

> 4.11 SM-3 z w trzecim japonskim tescie z japonskiego niszczyciela, zniszczyl MR
      > T (Medium Range Target) - nowy pocisk cel sredniego zasiegu z Orbital Sciences

Wspaniałą wiadomosc tym szybciej Nasi czyli Japończycy wyzwola okupowane Kuryle.
    • browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 08.11.10, 15:02
      A cos wiecej wiadomo o samym pocisku-celu?Cos w nim szczegolnie nowego wprowadzono?
      • bmc3i Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 08.11.10, 22:53
        browiec1 napisał:

> A cos wiecej wiadomo o samym pocisku-celu?Cos w nim szczegolnie nowego wprowadz
        > ono?

Pewno cos wiecej wiadomo, ale ja tylko tyle ze to caly system testowy, zdolny do wystrzelenia wielu pociskow-celow na raz, stosowany na potrzeby testowe wszystkich rodzajow sil zbrojnych, w tym takze do odpalania pociskow celow z pokladu C-17. Pierwszy test z udzialem celu wystzrelonego z powietrza odbyl sie sierpniu 2005 roku. Cel zostal zrzucony na spadochronie i dopiero po chwili odpalil silniki.

• browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 09.11.10, 01:37
          Ale zastosowano w nim cos przelomowego(jesli w pocisku-celu to sie robi:)? Czemu nie mogli dalej korzystac z hery?
          • bmc3i Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 09.11.10, 05:11
            browiec1 napisał:

> Ale zastosowano w nim cos przelomowego(jesli w pocisku-celu to sie robi:)? Czem
            > u nie mogli dalej korzystac z hery?

niewiele wiem na ten temat, i tego akurat tez nie :)
            • browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 09.11.10, 14:33
              Eeee,no kto jak kto ale najczesciej Ty tu byles specjalista od wszystkiego co zwiazane z obrona antybalistyczna:)
              • bmc3i Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 10.11.10, 12:02
                browiec1 napisał:

> Eeee,no kto jak kto ale najczesciej Ty tu byles specjalista od wszystkiego co z
                > wiazane z obrona antybalistyczna:)

Jak mnie zapytasz o pociski, to bede wiedzial, ale zajmowanie sie celami zostawiam Tobie ;p
                • browiec1 Re: MRT Orbital Science vs. Sm-3 10.11.10, 13:26
                  Ale to tez pocisk drogi Kolego;) A ja mam sie zajac celami?Prosze
                  trendz.pl/www-nasza-cela-prv-pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka