Dodaj do ulubionych

Pieczeng in action

11.08.11, 09:07
www.youtube.com/watch?v=YXGzx2eoTHM&feature=player_embedded
Gostek na fula naparza z km Pieczeng 7,62 x 54 mmR, chyba wywalił całą taśmę 250 nabojową??? Very cool... :)
Obserwuj wątek
    • anton_pl Re: Pieczeng in action 11.08.11, 10:19
      Bóg mi świadkiem, niezły filmik, nie tak łatwo znaleźć taki w internecie, ostatni podobny znalazłem z 2 lata nazat, no te co ten grubszy gościu naparzał :)
      • browiec1 Re: Pieczeng in action 11.08.11, 16:10
        Tak tak pamietamy o naparzajacym gosciu:)
    • sajgon-1 Re: Pieczeng in action 11.08.11, 13:37
      Bardzo dobry ukm i niezawodny, a przy tym niedrogi.
      • o333 Re: Pieczeng in action 11.08.11, 18:42
        sajgon-1 napisał:

> Bardzo dobry ukm i niezawodny, a przy tym niedrogi.
        Jest bardzo drogi .
    • marek_boa Re: Pieczeng in action 11.08.11, 19:40
      Anton sorry ale ciężko jest "wywalić "całą taśmę 250 nabojową" z magazynka ,który mieści taśmę 200 nabojową!:) Do tej broni dostępne są o ile mnie wiadomo taśmy dwóch rodzajów - 100 nabojowe i 200 nabojowe!
      -Pozdrawiam!
      • misza_kazak No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko PieczenIEg 11.08.11, 20:40

• anton_pl Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 12.08.11, 08:31
          Marek - tu oczywiście masz rację, nieraz wyleci mi z głowy to i owo...)
          • anton_pl Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 12.08.11, 08:33
            Misza - słuchaj, to ja ma znosić takie coolowskie filmiki na forum?, w końcu Pieczenig to rosyjska broń, ale obijaj się dalej...)
            • misza_kazak Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 12.08.11, 11:46
              > Misza - słuchaj, to ja ma znosić takie coolowskie filmiki na forum?, w k
              > ońcu Pieczenig to rosyjska broń, ale obijaj się dalej...)

Nie, no gdybym wykladywal wszystkie dobre filmiki z KMami to nie starczylo by miejsca :)
              Po prostu kazdy sam moze sobie zlalesc do gustu na YT. Wpisz tylko "machine gun shoot"

albo kliknie Tutaj :))
              • o333 Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 12.08.11, 12:11
                Miszka, masz fotki 22 brygady? Obiecałeś ;)
                • misza_kazak Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 12.08.11, 14:58
                  o333 napisał:

> Miszka, masz fotki 22 brygady? Obiecałeś ;)

Nie mam :( Bylem w kommandirowkie w Noworossyjsku. DOpiero wczoraj wrocilem do Rostowa :(
                  • o333 Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 13.08.11, 11:26
                    misza_kazak napisał:

> o333 napisał:
                    >
                    > > Miszka, masz fotki 22 brygady? Obiecałeś ;)
                    >
                    > Nie mam :( Bylem w kommandirowkie w Noworossyjsku. DOpiero wczoraj wrocilem do
                    > Rostowa :(
                    Pipec, zhalko ;(
                    • anton_pl Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 13.08.11, 14:13
                      Nie żebym się chwalił, ale najwięcej zdjęć i filmików (coolowskich) dotyczących km Pieczenieg to ja naznosiłem na forum, a Misza leży i gruszki liczy w Rostowskiej Obłasti :)
                      • browiec1 Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 13.08.11, 15:31
                        A co tam w ogole z nowymi wzorami broni strzeleckiej w Rasiji? Bo zdaje sie jakis nastepca Kalasza powstaje?
                        • o333 Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 13.08.11, 15:51
                          browiec1 napisał:

> A co tam w ogole z nowymi wzorami broni strzeleckiej w Rasiji? Bo zdaje sie jak
                          > is nastepca Kalasza powstaje?
                          world.guns.ru/assault/rus-r.html
                          • browiec1 Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 13.08.11, 15:58
                            Bardziej myslalem o nowych nowosciach:)
                            www.altair.com.pl/start-6565
                            www.altair.com.pl/start-6576
                            • o333 Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 13.08.11, 16:14
                              browiec1 napisał:

> Bardziej myslalem o nowych nowosciach:)
                              > www.altair.com.pl/start-6565
                              > www.altair.com.pl/start-6576
                              AK-200 co w tym nowego?? Taki sam system zbalansowania jak w serii 100 i trochę raili
                              • browiec1 Re: No i oczywiscie nie Pieczeng, a tylko Pieczen 13.08.11, 21:43
                                No ja nie wiem,dlatego pytam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka