Dodaj do ulubionych

Dobry gaz do obrony

06.09.11, 23:04

Obserwuj wątek
    • marek_boa Re: Dobry gaz do obrony 06.09.11, 23:07
      Jeśli Jesteś "słabej postury" to najlepszy będzie...gaz w nogach!:)
      -Pozdrawiam!
      • salci_rozencwajgowa Re: Dobry gaz do obrony 06.09.11, 23:23
        "Chema" w Grodzisku mazowieckim produkuje CS dla wojska i policji.
        • lucas1_live Re: Dobry gaz do obrony 07.09.11, 11:34
          salci_rozencwajgowa napisała:

> "Chema" w Grodzisku mazowieckim produkuje CS dla wojska i policji.
          >
          >

Wielkie dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
      • lucas1_live Re: Dobry gaz do obrony 07.09.11, 11:35
        marek_boa napisał:

> Jeśli Jesteś "słabej postury" to najlepszy będzie...gaz w nogach!:)
        > -Pozdrawiam!

Idź do szkoły dla fryzjerów
        • marek_boa Re: Dobry gaz do obrony 07.09.11, 15:20
          Spoko wodza! Emeryci mundurowi nie muszą - a pro po postu Salci to proponuję uważać bo na wszelkie produkty dla wojska i policji trzeba mieć ZEZWOLENIE!!!
          -Pozdrawiam!
      • o333 Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 03:47
        marek_boa napisał:

> Jeśli Jesteś "słabej postury" to najlepszy będzie...gaz w nogach!:)
        > -Pozdrawiam!
        popieram Marka, jeśli sądzisz że potrzebujesz gazu do samoobrony to lepiej uciekaj bo jak tobie go zabiorą to masz przewalone. Tak samo z nożem czy pistoletem. Musisz czuć i wiedzieć i wiedzieć jak to użyć. Inaczej srań gospodnia.
    • wkkr rozweselający :) 07.09.11, 12:19

• o333 Re: rozweselający :) 08.09.11, 03:54
        wkkr napisał:

>
        no i rusofob powiedział coś treściwego, w końcu.
    • jack79 Re: Dobry gaz do obrony 07.09.11, 18:17
      jak dobry to tylko jakiś sarin czy inny fosgen :)
      • ministrant1-pl Re: Dobry gaz do obrony 11.09.11, 23:21
        jack79 napisał:

> jak dobry to tylko jakiś sarin czy inny fosgen :)

Nie ma innego fosgenu, jest tylko fosgen a także sarin, który nie jest jakiś, tylko jest też dobry.
        • ministrant1-pl Re: Dobry gaz do obrony 11.09.11, 23:22
          Dobry też jest Iperyt i też nie jest on inny..
    • kawitator Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 10:49
      Odpowiedz na pytanie rozpoczynające watek
      Nie ma znaczenia jaki gaz bowiem nawet dezodorant nie mówiąc o takim lakierze do włosów jak wiesz jak i potrafisz zastosować są bardzo skuteczne
      Natomiast
      Twoje pytanie, chęć zakupu gazu świadczy o tym ze się boisz Tu należało by się skupić czy twoje obawy są uzasadnione, czy panikujesz będąc bardziej od innych strachliwy
      W jednym i drugim przypadku gaz jest bez sensu
      Jeżeli masz podwyższony poziom strachu nawet z przyczyn niezależnych od ciebie to prawdopodobnie zareagujesz przedwcześnie i bez sensu atakując kogoś kto będzie tylko w pobliżu i to ty będziesz agresorem .
      Jeżeli Twoje poczucie zagrożenia ma głębsze podstawy to gaz tez wiele Ci nie pomoże
      Jeżeli nie jesteś odpowiednio wyszkolony to gaz, nóż czy broń krótka stwarzają tylko złudzenie bezpieczeństwa i prowokuje Cie do zachowań narażających Cie na atak
      Polecałbym dawane Ci tu wcześnie rady
      Najpierw myśl potem, myśl po raz kolejny i nie pakuj się w głupie sytuacje
      Jak myślenie nie wyszło to spieprzaj
      Jak i to nie wyszło to możesz ewentualnie się bronic nawet poprzez atak aby potem móc spieprzać
      W innym wypadku dostaniesz po łbie i żaden gaz Ci nie pomoże
      Myślę, że jesteś jeszcze młody więc polecam zapisanie się do klubu Poćwicz np brazylijskie jujitsu jako walkę sportową oczywiście Po czasie napierzesz siły umiejętności i pewności siebie To powinno rozwiązać twój problem
      Dla twojej informacji Przeciętny policjant krawężnik nawet ja wyciągnie pistolet to częsciej strzela sobie w nogę niż używa go przeciw przestępcy a on przeca jest niby szkolony
      • o333 Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 13:35
        kawitator napisał:

> Odpowiedz na pytanie rozpoczynające watek
        > Nie ma znaczenia jaki gaz bowiem nawet dezodorant nie mówiąc o takim lakierze d
        > o włosów jak wiesz jak i potrafisz zastosować są bardzo skuteczne
        > Natomiast
        > Twoje pytanie, chęć zakupu gazu świadczy o tym ze się boisz Tu należało by się
        > skupić czy twoje obawy są uzasadnione, czy panikujesz będąc bardziej od inny
        > ch strachliwy ..............................................

Dobre rady kawitatora, większość zwycięstw na ulicy odgrywają się w głowie. Nie wyglądaj jak ofiara! Nie prowokuj chojractwem. To dobra rada ode mnie
        • nazi_pig Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 23:46
          don't look like a victim... za nic oryginalnosci.
      • marek_boa Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 15:42
        Święta racja Kawi! Co zaś się tyczy policjantów to u co starszych wiekiem istnieje jeszcze zakodowana przez lata niechęć do używania broni - swego czasu przy użyciu nawet w uzasadnionych wypadkach więcej kłopotów miał funkcjonariusz niż przestępca! Dochodziło nawet do takich absurdów jak to mój kolega po służbie napatoczył się na uciekającego złodzieja ze sklepu więc nie wiele się namyślając wyciągnął z kabury P-64 i.... zrzucił nim w uciekającego!:) Pechowo dla złodzieja trafił - po tym jak dostał w łeb padł jak kawka i było po sprawie! Jak mnie to kiedyś opowiedział to się najpierw popłakałem ze śmiechu a później spytałem dlaczego to zrobił - odpowiedź była również krótka co na miejscu - "a co ja nogi na loterii wygrałem ,żeby za każdym gnojem latać"?!:)
        -Pozdrawiam!
        • lucas1_live Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 17:55
          Eh... sjamki, idźcie do szkoły dla fryzjerów;/ Dobre rady zawsze w cenie, żal..
          • marek_boa Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 18:01
            Sorry w takim razie ale używając bardzo popularnego onegdaj powiedzenia prominentnego polityka partii o wdzięcznej nazwie Potwory i Spółka wyrażę opinię pewnie kilku "starych" uczestników forum: "Spieprzaj Dziadu"!!! Jak ktoś nie potrafi uszanować dobrej rady a w dodatku nie Umie w google wpisać hasła "gaz obronny" to lepiej niech się nie Udziela!
            - I to by było na tyle! Teraz grzecznie Pocałuj misia i lulu!
    • marek_boa Re: Dobry gaz do obrony 08.09.11, 15:31
      Nie wiem! Od szerszeni to jest straż pożarna! Jak dla mnie to jeszcze trzeba by było zezwolenia wprowadzić na internet dla nie umiejących czytać po Polsku ewentualnie dla tych co czytają a i tak nie wiedzą co przeczytali!
      Napiszę dużymi to może dotrze?! NA WSZYSTKIE "PRODUKTY" PRODUKOWANE DLA WOJSKA I POLICJI POTRZEBNE JEST ZEZWOLENIE! Posiadanie i używanie akcesoriów wojskowych i policyjnych bez zezwolenie jest w Polsce prawnie zabronione - i nie dotyczy to tylko broni i umundurowania!
      - Dotarło?!
    • kotecka1 Re: Dobry gaz do obrony 11.09.11, 23:14
      Najlepszy i sprawdzony to był cyklon B, ale czy teraz można go kupić i gdzie to niestety nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka