anton_pl 30.09.11, 19:56 pompeya.livejournal.com/663690.html Czyli odwalam robotę za Miszę, adnako.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Ruskie ćwiczą 30.09.11, 20:27 biedni chłopcy, jeśli chcą tym wojować z NATO to misja samobójcza. niech pozostaną przy odstraszaniu nuklearnym. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak 45 gw. pulk Specnazu WDW 01.10.11, 21:49 Tamze radze popatrzec na zdjecia z 45 gw. pulku Specnazu WDW pompeya.livejournal.com/580649.html Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 02.10.11, 06:50 misza_kazak napisał: > Tamze radze popatrzec na zdjecia z 45 gw. pulku Specnazu WDW > > pompeya.livejournal.com/580649.html Daj spokój , jak wsadzisz wiarusuwi kij w dupę to stwierdzi że to zatwardzenie. Typowy polaczek. Kocham Polskę i Rosję i wcale mnie nie interesuje by się przekonać jak bardzo się myli ten kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 02.10.11, 08:46 > Daj spokój , jak wsadzisz wiarusuwi kij w dupę to stwierdzi że to zatwardzenie. > Typowy polaczek. Kocham Polskę i Rosję i wcale mnie nie interesuje by się prze > konać jak bardzo się myli ten kretyn. Otriku, wiarusik i cala ta szobla rusofobow juz od killku lat znajduje sie w u mnie na czarnej liscie i ich posty u mnie nie pokazuja sie :) Radze ci zrobic to samo. Zajdz w ustawienia swego loginu i wpisz takich poje...bow na liste nieprzyjacieli. Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 02.10.11, 13:49 misza_kazak napisał: > > Otriku, wiarusik i cala ta szobla rusofobow juz od killku lat znajduje sie w u > mnie na czarnej liscie i ich posty u mnie nie pokazuja sie :) Radze ci zrobic t > o samo. Zajdz w ustawienia swego loginu i wpisz takich poje...bow na liste niep > rzyjacieli. > > Ale ja lubię poczytać sobie ich posty. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 02.10.11, 14:01 wolfschanze.livejournal.com/1032008.html Mam nowe zdjęcia z ćwiczeń Rosyjskiej armii, tu powyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 03.10.11, 07:44 o333 napisał: > > > Ale ja lubię poczytać sobie ich posty. hmmm... W jakim celu ? :) Masz tak wiele wolnego czasu zeby tracic go na takich debili? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 08.10.11, 21:18 o333 napisał: > Ale ja lubię poczytać sobie ich posty. jesteś masochistą? lubisz jak ktoś cię równa z gruntem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 02.10.11, 08:46 A co tu "wiarus" ma do rzeczy?, wątek założyłem Ja - czyli Anton i proszę tu znosić różne zdjęcia z Rosji.) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 45 gw. pulk Specnazu WDW 08.10.11, 21:23 o333 napisał: > Daj spokój , jak wsadzisz wiarusuwi kij w dupę to stwierdzi że to zatwardzenie. > Typowy polaczek. Kocham Polskę i Rosję i wcale mnie nie interesuje by się prze > konać jak bardzo się myli ten kretyn. okej, a co powiesz na to-na obszarze naszego kraju jest specjalna broń, z której pomocą odeprzemy każdą agresję. nie zastanawiaj się co to bo i tak nigdy na to nie wpadniesz. ściśle tajne/poufne. miłego dnia i całuj psa w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Ruskie ćwiczą 03.10.11, 17:25 fotki.yandex.ru/users/elberet545/album/171388/? Tu macie dużo zdjęć w dużym rozmiarze z ćwiczeń Centr... Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Ruskie ćwiczą 05.10.11, 10:42 englishrussia.com/2011/06/30/marines-of-the-caspian-flotilla/2/ Tu na zdjęciach powyżej ćwiczą Ruskie marines... Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Ruskie ćwiczą 07.10.11, 08:55 Tu głosujcie na Leoparda 2 A6 - bo wczoraj dałem link na swój blog na militarypots - na wątku Rosyjskim, bo było tam 12 zdjęć z Rosji, no i się zeszło pełno ruskich i dawaj na swój czołg głosować (T 90 S), a dałem go tylko żeby 4 pole wypełnić w ankiecie blogerowskiej (bo są akuratnio 4), a dzisiaj patrzę na bloga i co widzę, ruski czołg prowadzi!, a pytanie jest: czym zastąpić stare T 72 w WP,no pomóżcie czy co?, ale ruskie z forum nich nie głosują :) Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Ruskie ćwiczą 07.10.11, 11:29 www.youtube.com/watch?v=xs36PwdOJ-I&feature=player_embedded O cholera zobaczcie jak ruskie potężnie ćwiczą - żeby jakiej wojny jeszcze z tego nie było, a Tusk redukuje armie = wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Ruskie ćwiczą 07.10.11, 18:31 Chyba ich sw.Piotr wkurzyl,wszystko do niego poszlo:P Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Ruskie ćwiczą 07.10.11, 23:27 To są Anton kadry z ćwiczeń "Szczit Sojuza 2011"! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Ruskie ćwiczą 10.10.11, 08:45 > Robi wrażenie ten filmik.) No bo wlasnie po to zostal zrobiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Ruskie ćwiczą 08.10.11, 21:08 I juz wiadomo w jakim celu;) wyborcza.pl/1,75248,10431322,Lukaszenka_zdradza_tajny_plan_Polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ruskie ćwiczą 08.10.11, 21:16 w czasach terroryzmu, ludowych rewolucji, napięcia turecko-izraelskiego, wszystko jest możliwe. albo to straszak przedwyborczy, albo bolszewiki chcą tych naszych łupków :P Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Ruskie ćwiczą 14.10.11, 19:39 blogcenzurowany.blogspot.com/2011/10/rosyjska-armia-18-m.html#links Na zdjęciach pierszoliniowa 18 Motostriełkowa i co zwraca uwagę - holowane armaty p.panc 100 mm, co nie mają ppk, Krizantema, Fagoty, Metysy, czołgów masa a jednak na wyposażeniu każdej brygady jest lufowa artyleria p.panc, nawet jak nie spełni zadania typowo p.panc to może być wykorzystana jako artyleria szturmowa, wsparcia itd., piszę o tym bo swego czasu zostałem tu skrytykowany za żal po wycofaniu naszych armat D44, chociaż podobno jeszcze z 80 jest na stanie. No to Co? - ruskim się jednak przydają :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ruskie ćwiczą 16.10.11, 17:27 aż się boję do jakiej konkluzji doszedłeś :P armaty i haubice holowane to pieśń dawnych czasów. obecnie trzeba szybko zmywać się po salwie z dotychczasowego stanowiska ogniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Ruskie ćwiczą 16.10.11, 18:26 Jak się miasto oblega z miesiąc albo więcej to starczy, adnako :D Odpowiedz Link Zgłoś