Dodaj do ulubionych

Pytanie do facetów!

IP: *.tuczno.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:00
Dobra ludze! Najpierw przeczytajcie a potem się pośmiejcie. Przy okazji
odpiszcze mi bo pytam na serio. wybieram się do WSOSP w Dęblinie i zastanawia
mnie to co myślą faceci o kobietach w wojsku. Kobiety nie stanowią nawet 1%
żołnierzy i widać nawet przepasć w stosunkach koleżeńskich. nie chcę wyjść na
jakoś głupią feministkę którą w życiu nie byłam albo co gorsza na jakąś
G.I.Jane. Zawsze miałam świetne stosunki z chłopakami ale odpiszcie mi co mam
robić żeby mnie zaakceptowali ( bo zakładam że dostane się do Dęblina)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja.rule Re: Pytanie do facetów! IP: *.tuczno.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:06
      He..he..he..dobre. Nie jestem żołnierzem ale wydaje mi się że miałbym pewien
      problem z babką. Faceci w swoim towarzystwie czują sie poprostu swojsko a kiedy
      dołącza do nich kobieta poprostu głupieją. Jednak to kwesti czasu albo
      charakteru ludzi z jakimi będziesz pracowac ( jeśli się dostaniesz do Dęblina).
      • Gość: ja.rule Re: Pytanie do facetów! IP: *.tuczno.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:08
        Łatwiej by ci było gdybyś była totalnie brzydka albo wyglądała jak facet:-)))
    • Gość: shorty Re: Pytanie do facetów! IP: *.tuczno.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:13
      Gdybym wyglądała jak facet albo była strasznie brzydka to przecież miałabym
      gorzej niż najbardziej paniusianiowata laleczka na świecie.
    • Gość: Paul Re: Pytanie do facetów! IP: *.nwrk.east.verizon.net 10.06.04, 19:14
      Jersli milas "doskonale stosunki" (sorry ale do tego musisz sie przyswyczaic;-})
      to zachowoj sie zwyczajnie. Nie narzucaj sie i badz "kumplem". I nie zwazaj
      na grzechy nasze..... Uszanowanie,
      Paul
    • Gość: Misza Re: Pytanie do facetów! IP: *.ats51.donpac.ru 11.06.04, 07:54
      Gość portalu: shorty napisał(a):

> mnie to co myślą faceci o kobietach w wojsku.

Wszystko zalezy od czlowieka (charakteru). Ja znam kobiete Bohaterke ZSRR i jedna z dwoch kobiet majacych wszystkie trzy Ordery Slawy (zloty, srebny, bronzowy). Sluzyla w czasie WWII w "razwedkie" (zwiad chyba po polsku) i byla [jako jedyna kobieta w historii] dowodca platunu razwedczikow. PO wojnie zrobila kariere w GRU i dosluzyla sie do pulkownika.
      Dzis jest prezesem Sojuszu Weteranow WW2 Rostowskiej Oblasti i wyklada Historie na Uniwersytecie Rostowskim.
      Ale przy tym wszystkim ona przed wszystkim jest kobieta - mama 2 dzieci i babcia 3 wnukow ;)).

Wiec jesli kobieta chce zrobic kariere w wojsku to wszytko zalezy tylko od jej sily woli i charakteru.

POwodzenia!

> Zawsze miałam świetne stosunki z chłopakami ale odpiszcie mi co mam
      > robić żeby mnie zaakceptowali ( bo zakładam że dostane się do Dęblina)

No nie wiem - musisz chyba spytac kobiet sluzacych w wojsku ;))
      Ale sadze ze jesli pokazesz ze masz charakter a nie jestes "lekkomyslna baba" to wszytsko bedzie w porzadku.

Pozdro
      Misza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka