Gość: robson IP: *.171.93.30.static.crowley.pl 27.08.09, 10:56 Za jaja powiesić sku...na Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AL Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: 212.244.249.* 27.08.09, 11:01 na miejscu ojca jeszcze bym mu ryj obił, tak pożądnie, żeby do końca życia zapamiętał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Brawo ! Sady powinny dawac takie wyroki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 11:05 Do pierdla, zadnego grozenia paluszkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: 193.24.24.* 27.08.09, 11:31 Podziwiam ojca dziewczynki za rozważną reakcję. Sam mam córeczkę i pewnie takiej sytuacji nie byłbym taki rozważny....urwał bym temu debilowi ..to i owo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijakos Re: Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: 157.166.216.* 27.08.09, 12:04 i poszedłbyś siedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b0b Re: Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: *.acn.waw.pl 27.08.09, 12:18 Mam nadzieje, ze ten chlor dostanie conajmniej 5 lat, choc znajac nasze sady moze dostac ze 2 lata w zawieszeniu czyli pewnie cos kolo tego co dostanie sie za jointa w kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
sportif jakby mi pijak potrącił córkę, to 27.08.09, 12:20 głowę bym urwał przy samej dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwa kwa Re: jakby mi pijak potrącił córkę, to IP: 195.117.99.* 27.08.09, 12:51 ja bym pobil do tak, ze facet ledwo by zyl, a policji wytlumaczyl, ze facet pod wplywem alkoholu musial wczesniej sie przewrowic przy wsiadniu do samochodu, albo moze doznal obrazen podczas wczesniejszej klotni z kompanem od kieliszka.... policjanci tez maja dzieci, mysle ze zrozumieliby sytuacje w pelni.... Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Pijany potrącił małą dziewczynkę 27.08.09, 14:09 z całą pewnością "oklep" by się przydał temu chlorowi, a jakże... Jednak czy ktokolwiek się zastanowił, jak doszło do tego, że dziecko zostało potrącone przez samochód? Pijany kierowca to jedno, ale gdzie byli rodzice, skoro dziecko miało aż tyle swobody?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: 195.216.250.* 27.08.09, 14:16 Dokładnie, sama jestem matką 2,5 letniego żywego sreberka ;) i w pobliżu jakiejkolwiek drogi zawsze trzymam go za rękę. Nie mogę sobie wyobrazić tej sytuacji i też wydaje mi się, że rodzic jest współwinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: 213.241.35.* 27.08.09, 15:04 Moi mili - trochę rozwagi: Jestem mamą dwójki dwulatków. gdy idę z nimi przy ruchliwej ulicy ZAWSZE trzymam je za ręce. jedno idzie po mojej lewej, drugie po prawej stronie. Więc jedno musi być zawsze bliżej jezdni niż ja. Wystarczy ze taki idiota (niekoniecznie pijany) odbije lekko kierownicą i wjedzie jednym kołem na chodnik/pobocze. Mnie nie dosięgnie ale jedno z moich dzieci tak... Na samą myśl skóra mi cierpnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Czemu ta morda jest ocenzurowana !? IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.09, 16:09 mu ta morda jest ocenzurowana !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: 87.118.115.* 03.09.09, 19:55 dziewczynka miała 4 lata.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basa27 Pijany potrącił małą dziewczynkę IP: *.aster.pl 07.09.09, 13:03 Mała niedługo skończyłaby 3 lata- piszę SKOŃCZYŁABY, bo niestety nie przeżyła. To nie było dziecko z patologicznej rodziny i nie chodziło samo po ulicy, również tamtego dnia nie była sama. Myślę, że komentarze typu "gdzie byli rodzice" lub "rodzice są współwinni" są delikatnie mówiąc nie na miejscu, bo mimo iż nie zawinili oni w zaden sposób, to i tak będą obwiniać również siebie. Odpowiedz Link Zgłoś