jeepwdyzlu 04.03.14, 11:53 i dyskusji z samym sobą... Gdyby stanął przed PRAWDZIWYMI dziennikarzami i miał odpowiadać na PRAWDZIWE pytania dostałby zawału.... jeep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uzaleznionytanebo22 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 11:56 Ale trzeba przyznać że Miszy zmiękła rura. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 11:57 bo myślał, że akcja trwa a Putin się przestraszył i wycofuje... Ta konferencja to jaja ludzi pan a jaki mundry..... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:03 nie putin mistrz konferencji tylko "media mistrz prowokacji" gosc gada że wzmocnili tylko ochronę ważnych obiektów a dziennikarze zrobili z tego przejęcie Krymu ludzie na forum dali się podpuścić dziennikarzom i wielu z nich zaszczekało się na śmierć :) Odpowiedz Link Zgłoś
panibiedroniowa Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:10 Botoks już mu się ładnie ułożył na mordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:14 no ładnie dajcie spokój z tą nienawiścią gośc nawet nie próbuje kłamać i się wybielać "Odradzałem Janukowyczowi wycofanie oddziałów Berkutu z Majdanu" nie to co te cwane dziwki z zachodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukepowa Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:50 W górnej wardze jednak nie ułożył się dobrze botoks ^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 13:00 Wiadomo - ruski ryj. Dobrze wygląda tylko z dziurą po pocisku. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:18 to nie my to krasnoludki to juz koniec, nie gniewajcie się na nas dłużej ku... co za PIERDOLONY TCHÓRZ!!! misza macie zajebistego prezydenta!! jeep Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:21 jak ruskie wchodzą na Krym - Hitler! jak się okazuje ze akcja na krymie zakończona i krym nie zajety - tchórz! ciągle siedzisz i myślisz jakby tu ruskim dokopać? :) czytam sobie dziś te zaległe wpisy na forum i mam ubaw ludzie nie maja co robić w życiu, seriale nudne więc sobie sami w głowie serial w głowie tworzą z rosja i putinem, a dziennikarze fałszywe scenariusze podsyłają ale ubaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu jak Polacy szkolili nazistów z SS Galizien 04.03.14, 12:22 Siły, które blokowały jednostki Ukraińców na Krymie, to były krymskie siły samoobrony. Mundury można kupić w każdym sklepie - utrzymuje Putin. Na złośliwą uwagę dziennikarza o tym, jak dobrze uzbrojone są te rzekome siły samoobrony, odpala: - Drogi kolego, niech pan sobie zobaczy, jak dobrze przygotowani byli ludzie, którzy atakowali w Kijowie. Jak wiadomo, byli oni szkoleni w bazach zagranicznych Litwy, Polski - i Ukrainy. Przygotowali ich instruktorzy, szkolili ich długi czas. Tam wszystko działa profesjonalnie, jak Specnaz. -------------------- a mundury rosyjskiej armii każdy może kupić! JA PIE R DO LĘ co za impertynent!!! jeep Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: jak Polacy szkolili nazistów z SS Galizien 04.03.14, 12:24 no skoro mówi że mozna kupić to na pewno można, tak głupi by nie kłamał ale tu mnie zawiódł że ściemnia o tych siłach samoobrony mógłby szczerze do końca, nic wielkiego się nie stało, nikt nie zginął, nikt nawet ranny nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: jak Polacy szkolili nazistów z SS Galizien 04.03.14, 12:37 Mundur to pikuś- ale w którym sklepie można kupić Tigry, SWD-S, Wintoriezy, Pieczengi itd? Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:44 na kogo rosja będzie wkur... jak sie juz afera skończy? na tych co najgłośniej szczekali a kto najgłośniej szczekał? jak zwykle Polska wiec to my będziemy tracić kontrakty a inni co siedzieli ciszej będa wchodzić na nasze miejsce w biznesach z rosja jak zwykle polska będzie największym przegranym afery mimo że nas to nie dotyczyło wiadomosci.onet.pl/swiat/aleksandr-gruszko-polska-zwieksza-napiecie-ws-ukrainy/yj8jy Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 12:57 jak zwykle polska będzie największym przegranym afery mimo że nas to nie dotyczyło ---------------- eksportujemy tam za 3-5 mld $ 10 razy mniej niż do Niemiec za to kupujemy za 20 mld $ i chętnie ten szmal wydamy gdzie indziej.... Poza tym - Putin pokazał jaki jest naprawdę i jego seks z Zachodem się skończył... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 13:00 > eksportujemy tam za 3-5 mld $ no to kilka miliradów psu w d..ę, jestesmy bogaci stać nas? i to wszystko za możliwość szczekania przez kilka dni? znam kurka tańsze rozrywki > Poza tym - Putin pokazał jaki jest naprawdę i jego seks z Zachodem się skończył nie, nasz seks z putinem będzie jescze słabszy niż był a to czego my mu nie sprzeda mu za te 3-5mld to z chęcią sprzeda mu np. francja jak zwykle polską rację stanu w polsce wszyscy mają w d..e liczy się tylko antyrosyjska racja stanu, ona ma nas karmić, ogrzewać, zapewniać prace i dawać dach nad głową Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 15:37 jak zwykle polską rację stanu w polsce wszyscy mają w d..e ----------- różnimy się co do tego co jest racją stanu wedlug mnie Putin jest niebezpiecznym satrapą Rosja próbuje odbudowywać imperium a my jesteśmy główni hamulcowi dlatego W NASZYM interesie jest osłabiać Putina a nie sprzedawać mu prince polo jeep Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 15:42 A liczyłeś na coś więcej? Dlatego potrzebujemy broni jądrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 20:24 Jestes głupi nie mało inteligentny ale po prostu głupi. Powodów nie znam ale współczuje. Jak nie bedzie Putina to co będzie twoją racja stanu? Naszą racja stanu to nie szczekanie w interesie USA tylko zapewnianie dobrobytu obywatelom, spokój na granicach i dobre stosunki z sąsiadami. Ja rozumiem że masa Polaków mysli polakpan, jestesmy tacy cwani ze wydupcymy wszystkich. Cóż zagranica widzi nas trochę inaczej, mniej różowo. A i jestesmy regularnie dymanii przez różne:) rządy. Kto mysli, że Rosja chce nas zagarnąc jest głupcem. Okupacje i ekspansja są za drogie, amerykanie już powąchali ten kwiatek i chyba im nie spieszno do następnego ogródka. Poza tym tak prywatnie Tobie Dizzy poradzę zmień terapeutę ten Ciebie okłamuję, forum militaria to nie miejsce szerzenia kultu penisa. Ja rozumiem i współczuje, że masz kompleks małego fiutka ale na rany szatana to już nudne czytać o Twoim problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 20:29 Dużo wam płacą kopiejek za post? Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Putin mistrz konferencji 04.03.14, 21:56 To ja sobie płacę i używam mózgu w przeciwieństwie do Was. Rozpolitykowanii idioci jak ja się ku... cieszę że już nie płacę podatków w Polsce bo widząc co nasza tzw. klasa polityczna z nimi robi to nóż się otwiera. A Tobie ile płacą za nadstawianie dupy ukraińcom? A może tylko tak dla przyjemnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Zgadza sie. ROzmawia wprost z ludzmi 04.03.14, 19:51 Zgadza sie. ROzmawia wprost z roznymi ludzmi. www.youtube.com/watch?v=raHFAlaOjRc#t=17 Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Trafne zdanie na temat Rosji 04.03.14, 22:16 bazinga.blox.pl/2014/03/Jak-Unia-Putina-zreflektowala.html "„Odbieramy wystąpienie prezydenta Putina jako dowód na to, że działania opinii międzynarodowej i instytucji takich jak Unia Europejska są skuteczne. Widać wyraźnie, że przywódcy Rosji zreflektowali się i że sami dostrzegają potrzebę innego, politycznego rozwiązania konfliktu” – premier Donald Tusk o konferencji prezydenta Rosji, Władymira Putina w sprawie działań Rosji na Krymie i na Ukrainie (za gazeta.pl: „Tusk: Słowa Putina świadczą o skuteczności Unii i opinii międzynarodowej"). Bazinga! – Szanowny premierze. Działań instytucji takich jak Unia Europejska, nie było. Chyba, że pod działania podciągniemy wycofanie się z przygotowań do szczytu G8 i telefony między „przywódcami” wliczając w to prezydenta USA. Który, jak się może wydawać, przerzuca sprawę na wiceprezydenta, sekretarza stanu i niższe szczeble administracji. Co do opinii międzynarodowej. Carat, ZSRR i Rosja przejmowali się, przejmują i będą się przejmowali opinią międzynarodową w równym stopniu. Czyli symbolicznym. Szczerze? Nawet ja się nie przejąłem „głębokim zaniepokojeniem” Unii i „możliwymi, poważnymi konsekwencjami”. Jakoś da się z tym żyć. Przywódcy Rosji nie są amatorami, jak zdaje się premier Tusk sugerować. To zawodowcy, którzy przetrwali reżim komunistyczny, przetrwali pierestrojkę i Jelcyna. Zawodowcy, którzy mają dokładny wgląd w „tajne działania” demokratycznych rządów. Biorąc pod uwagę działalność amerykańskiej NSA – można taką tezę spokojnie założyć. Reakcja świata zachodniego nie zaskoczyła nikogo, więc Kreml musiał taką reakcję, a właściwie jej brak, brać pod uwagę. Twierdzenie Donalda Tuska kojarzy mi się tylko z jednym – z twittem Anny Applebaum o Putinie, który zdaje się wierzyć we własną propagandę (za tvn24.pl). Otóż, Pani Anno – to nie Putin zdaje się wierzyć w swoje słowa. W swoje słowa zdają się wierzyć politycy zachodu. W tym nasi. " Odpowiedz Link Zgłoś