zlorf_flanelostopy 04.03.14, 21:57 Chodzą plotki, że na Krymie w ostatnich dniach wzrosła ilość kradzieży i rabunków zegarkow i rowerów. Widziano uciekającego osobnika z deską klozetową na szyi. Ktoś może to potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Chodzą plotki że na Krymie... 04.03.14, 22:01 zlorf_flanelostopy napisał: > Widziano uciekającego osobnika z deską klozetową na szyi. myślał że złota? Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Chodzą plotki że na Krymie... 04.03.14, 22:08 Nio niemiec by powiedział, że to na pewno Polak he he. Odpowiedz Link Zgłoś
zlorf_flanelostopy Re: Chodzą plotki że na Krymie... 04.03.14, 22:24 > Nio niemiec by powiedział, że to na pewno Polak he he. Masz pustynię pod czaszką czy wypłatę w rublach transferowych? Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Chodzą plotki że na Krymie... 04.03.14, 22:30 Nie:) Mam niemców za sasiadów he he. Powiedzieliby, że to Polacy dam sobie to i owo na sucho ogolić. Ja pamiętam jeszcze ta niesławną reklamę mediamarktu a dowcip jedź na wakacje do polski Twój samochód już tam jest żyje do tej pory. Mój drogi po mordzie na niemieckich emerytach których diabeł podkusił by do Polski jechać to wstyd było się do narodowosci przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
maccard.3 Re: Chodzą plotki że na Krymie... 05.03.14, 07:34 Tak, oczywiście. Każdy Niemiec na Krymie myśli, że jest na polskim pograniczu. Odpowiedz Link Zgłoś