Dodaj do ulubionych

To pewnie też antydatowane

22.07.14, 16:47

Jeden z prorosyjskich separatystów, z którym rozmawiał wysłannik dziennika "Corriere della Sera", przyznał, że ich dowódcy pomylili malezyjski samolot z maszyną transportową ukraińskiego wojska.

- Trafiliśmy w samolot Kijowa, tak powiedzieli nam nasi dowódcy. Myśleliśmy, że zobaczymy ukraińskich pilotów lądujących na spadochronach, a tymczasem natknęliśmy się na zwłoki cywilów. Tyle biednych szczątków, razem z walizkami i bagażami, które nie miały nic wspólnego z wojskiem - powiedział jeden z separatystów, z którym włoski dziennikarz rozmawiał wczoraj na stacji Torez, gdzie stał pociąg z ciałami ofiar.
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 16:52
      i następny wywiad w chtórem jeden z banderowców użala się nad losem zeszczelonego przez kolesi samolota.
      • wtopek Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 16:54
        banderowców nie ma od kilkudziesięciu lat
    • stary_chinczyk Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:22
      Boa zaspał. No to ja odpiszę za niego.
      Amerykanie to kłamcy. Napadli niewinny Irak a do tego, o zgrozo, podali w z Gazecie Wyborczej że na pokładzie MH-17 było 20stu obywateli USA! Toż to zbrodnia tak okropna że samo zestrzelenie przy niej to pikuś!
      I jeszcze tradycyjne wykrzykniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Widzi ktos jeszcze sens dyskusji?
      • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:25
        Ja nie widzę. Z Gebelsami nie warto dyskutować.
        • wojciech6j Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:30
          Nie rozumiem dlaczego tak szybko zarzucili wersje bedącą kwintesencją sposobu myslenia człowieków sowieckich, że to prowokacja zachodu, a samolot był pełen trupów.
          • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:36
            Pewnie dlatego że wraz z oddaniem ofiar rodzinom okazałoby się że nie śmierdzą formaliną i kłamstwo by padło...
          • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:39
            Bo "człowieki sowieckie" myślą a Ty właśnie Dostałeś pałę z gramatyki! Naucz się odmianów to Będziesz miał piątków jak mrówków!
            • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:40
              I pisze to człowiek który napisał:"mnie płacą"...
              • wojciech6j Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:44
                On nic nie rozumie.
                • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:03
                  No za to Wojtuś rozumie "wszystko"!
                  • wojciech6j Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 21:17
                    A pro po. Proszę mnie tu nie antycypować.
                    • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 23.07.14, 00:06
                      Bo co ?! Szklana kula Ci się stłukła czy czarny kot zdechł?!
                      • bmc3i Re: To pewnie też antydatowane 23.07.14, 00:07
                        marek_boa napisał:

> Bo co ?! Szklana kula Ci się stłukła czy czarny kot zdechł?!

LOL
              • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:02
                A Ty kiedyś Pisałeś ,że "myślisz"!
                • bmc3i Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:07
                  marek_boa napisał:

> A Ty kiedyś Pisałeś ,że "myślisz"!

O faktach autentycznych i bynajmniej jako przynajmniej tez piszesz? :)
                  • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 20:32
                    No nie ma tam tam to!
      • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:37
        Niczego nie zaspałem! Jak Wkleiłem zapisy na Twitterze Hiszpana ,który w Kijowie jest kontrolerem ruchu a ,który stwierdził ,że to Ukraińcy zestrzelili ten samolot to mnie Wyśmialiście ,że tego brać pod uwagę nie można bo on jawnie jest za separatystami (i oczywiście jeszcze go z Kijowa nie pogonili?!:)) Teraz wyciągnięty wywiad nie wiadomo skąd i nie wiadomo z kim - to ja napiszę ,że ten niby separatysta jest jawnie za rządem z Kijowa więc żadnym separatystą nie jest i nie można jego wynurzeń brać poważnie!
        • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:39
          No patrz! Web brygady poszkodowane przez web brygady? Pamiętaj że twego "Hiszpana" łatwo będzie można znaleźć...
          • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:04
            A to gdzieś się schował?! Pracuje jako kontroler przestrzeni powietrznej w Kijowie! Myślę ,że więcej jak ze dwóch to ich tam nie ma?!
            • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:12
              Okazuje się że ten Hiszpan nie jest Hiszpanem a wygląda tak
              • bmc3i Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:18
                antyk-acap napisał:

> Okazuje się że ten Hiszpan nie
                > jest Hiszpanem
                a wygląda tak

Faktycznie. Z aparycji typowy Spaniard :)

www.pravda-tv.ru/wp-content/uploads/2014/05/original-11.jpg

"- Journalist Matthew Bennett obtained information revealing their lies about his claims on his occupation, spanish embassy in Kiev confirmed they didn't know him, nor the spanish community there despite his claims of having been expelled by ukrainian authorities; also confirmed Kiev airport told embassy an spaniard never worked for them,. Matthew also checked spanish ATCs major union (96% of spanish ATCs) confirming they doesn't know who he is."

ATC (Air Traffic Control Association) to stowarzyszenie kontrolerów ruchu lotniczego. To hiszpańskie nie zna go.
                • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:21
                  No wiesz... Wojna Domowa... Pewnie wielu KGBistów miało sporo bękartów...
                  • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 20:34
                    W Polsce też swego czasu było ich pełno - Jesteś jednym z nich?!
                    • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 20:36
                      Pociąłbym się czerstwą bułką gdybym był twoim krewnym.
                      • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 23.07.14, 00:07
                        No cóż! Rodziny się nie wybiera - gdyby jakby to Załatwił Bym Ci pokój z firanką w kratkę i bez klamki!
              • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 20:33
                Co jeszcze Wymyślisz?!:)
                • antyk-acap Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 20:37
                  Cokolwiek wymyślisz będzie tu wyprostowane.
                  • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 23.07.14, 00:08
                    To już mogę spać spokojnie!:) Przy tej ilości bzdur jakie Wypisujesz nie ma strachu!
        • argonauta10 Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 17:45
          Mam pytanie:
          Na jakiej podstawie ustala sie obywatelstwo ofier katastrof lotniczych?

Akurat w tym roku lecialem Korea Airlines na Daleki Wschod i kupowalem bilet w biurze podrozy, wyciagnelem paszport i dziewczyna za biurkiem nie chciala danych typu nr paszportu i obywatelstwo. Na londynskim Heathrow pracownik lini przy odprawie bagazu zeskanowal pasek pod zdjeciem, zawierajacy jakies numery, moje imie i nazwisko, i byc moze ten nr paszportu jest jedyny unikalny w swiecie. Nie wiem nt nic. Niektore linie wymagaja przy kupnie podania danych adres, nr paszportu itp. Wtedy maja w systemie kto lecial, jaki obywatel, jednak jak maja tylko imie i nazwisko to jak zidentyfikuja przynaleznosc panstwowa ewentualnej ofiary???

Juz nie raz slyszalem w wiadomosciach, jakies katastrofy daleko w swiecie ze "raczej tam nie bylo Polakow" a potme sie okazuje a to prom zatonal na Filipinach i tam byli Polacy, a to pociag w Keni sie wykoleil i tam byla Polka, a to rebelia w Kongo i iles Polakow zglosilo sie do ambasady, a to samoloty rozbite w Tajlandi i Ekwadorze mialy na pokladzie Polakow.
          • marek_boa Re: To pewnie też antydatowane 22.07.14, 18:07
            Przybywając do UK (czymkolwiek) urzędnik skanuje Ci dowód lub paszport! W pasku Masz zakodowane Twoje obywatelstwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka