Gość: k-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:18 Czy wiecie cos o tej szkole?Jestem cywilem,ale marzę o uczelni takiego typu.Jeśli moglibyście służyć mi radą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Re: Akademia Obrony Narodowej 27.04.05, 22:24 Najpierw chyba trzeba być oficerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxikasek Re: Akademia Obrony Narodowej IP: *.szczecin.mm.pl 28.04.05, 00:52 Cywile też mogą studiować. Ale musza mieć skończona studia cywilne- dalszych wymagań nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-1 Re: Akademia Obrony Narodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:14 Dziękuję szanowni forumowicze za chęć pomocy:)jednak pozwólcie,że dodam parę informacji,które już posiadam-nie trzeba być ani oficerem,ani magistrem (czegokolwiek) żeby starać się o przyjęcie do Akademii.mimo wszystko dzięki i czekam na kolejne rady,informacje etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Obrony Narodowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 16:15 hej, a ja sobie studiuje na AON'ie. Uczelnia jest spoko, od jakiegos czasu przyjmuja tez cywilow. Moze nie na wszystkie kierunki ale napewno na ekonomie i lotnictwo.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maniek182 Re: Akademia Obrony Narodowej 17.05.05, 13:34 A do tej akademi można iść po magisterce??coś podobnego jak do wso do Wrocławia na ten kurs oficerski?? Odpowiedz Link Zgłoś