Gość: .:I:. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:47 www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=252191 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pixi Re: Wątek dobry dla Miszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:58 Czy opowieści typu "jedna baba drugiej babie" są godne cytowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o3 Re: Wątek dobry dla Miszy IP: *.aster.pl 14.12.05, 14:07 hmm czytałem relacje niemki z obleganego Berlina "pewnego razu w tramwaj obiegła widaomośc że rosjanie są już pod Berlinem.Wszyscy wpadli w panikę,widaomo było jak czerwoni traktowli Niemców,w pewnym momencie wstał oficer wermachtu i powiedział -Jeśli by rosjanie zabili wszystkich beriliczykow i tak było by to marnym ułamkiem tego co zrobilośmy na wschodzie" (cytat z pamięci,za to przeprazam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Strona dla :I: IP: *.mobicomk.ru 14.12.05, 14:08 www.apatit.ru/center.htm Jesli sie nie otworzy zajrz tu: ottyanis-irbit.narod.ru/hui.htm ze0n.nm.ru/x.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK_BOA Re: Strona dla mnie, hehehe IP: 80.51.118.* 14.12.05, 16:29 Misza spakojno! Bo jeszcze w samouwielbienie wpadniesz!:) -Pozdrawiam Pa Ka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza DO Marka :) IP: *.mobicomk.ru 15.12.05, 09:00 Gość portalu: MAREK_BOA napisał(a): > Misza spakojno! Bo jeszcze w samouwielbienie wpadniesz!:) > -Pozdrawiam Pa Ka! POw. post nie moj - ja podpisuje sie albo "Misza" (tylko patrz na domene .ru :)) dlbo loguje sie jako "misza_kazak". ROzne inne "_miszy", "miszy" itp sa mymi glupimi klonami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK_BOA Re: DO Marka :) IP: 80.51.118.* 15.12.05, 11:05 Izwieni oszybku drug! Praszcziania praszu!Tiepier budu smatrit!:) -Pozdrawiam Pa Ka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: DO Marka :) IP: *.mobicomk.ru 15.12.05, 11:47 Gość portalu: MAREK_BOA napisał(a): > Izwieni oszybku drug! Praszcziania praszu!Tiepier budu smatrit!:) > -Pozdrawiam Pa Ka! Da niczego osobennogo. Prosti na wsiakij sluczaj :))) Pozdr Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza POprawka IP: *.mobicomk.ru 15.12.05, 11:49 > Prosti na wsiakij sluczaj :))) Mialo byc "prostO na wsjakij sluczaj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK_BOA Re: POprawka IP: 80.51.118.* 16.12.05, 11:21 Wsio poniał!:) Zdarowlia żełaju!:) -Pozdrawiam Pa Ka! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazah Re: DO Marka :) 05.01.06, 09:31 Gość portalu: Misza napisał(a): > Gość portalu: MAREK_BOA napisał(a): > > > Misza spakojno! Bo jeszcze w samouwielbienie wpadniesz!:) > > -Pozdrawiam Pa Ka! > > POw. post nie moj - ja podpisuje sie albo "Misza" (tylko patrz na > domene .ru :)) dlbo loguje sie jako "misza_kazak". ROzne > inne "_miszy", "miszy" itp sa mymi glupimi klonami :) Misza... durak... durak... Nie ja twaim klonom... Tolko ty maim... :-) Odpowiedz Link Zgłoś