Dodaj do ulubionych

Miłujący pokój muzułmanie zabili w meczecie 50osób

07.04.06, 16:20
Ja pie...dole,słów mi brak by określić co myślę o tych zezwierzęconych
zwyrodnialcach.
Ten cholerny islam tak poprzewracał im w głowach że nie ma już dla nich
znaczenia kogo mordują,byle mordować.
Mordować,zabijać,zażynać,okaleczać,ludzie wyznające tą nienawistną religię
poprostu to uwielbiają...
Jedynym pocieszeniem dla nas jest to,że w tej manii mordowania "odrabiają"
taki zamach w Madrycie w ciągu jednego dnia a WTC w ciągu dwóch-trzech
tygodni i bardzo dobrze,czym muzułmanów mniej tym dla swiata lepiej.
serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3267190.htmlPzdr.
Obserwuj wątek
    • wujcio44 Re: Miłujący pokój muzułmanie zabili w meczecie 5 07.04.06, 16:31
      piotrek_zalogowany napisał:

> Ja pie...dole,słów mi brak by określić co myślę o tych zezwierzęconych
      > zwyrodnialcach.
      > Ten cholerny islam tak poprzewracał im w głowach że nie ma już dla nich
      > znaczenia kogo mordują,byle mordować.

Co ty pie...lisz. To są bojownicy o wolność. A jeśli chodzi o islam, to jest to
      religia pokoju, tylko Bush ją wypaczył.
      • mamlas_1 Re: Miłujący pokój muzułmanie zabili w meczecie 5 07.04.06, 17:00
        Kampania muzułmańskich mordów trwa w najlepsze,od Filipin poprzez Darfur po
        Irak,niestety czasem z "wypadami" do Europy.
        Miloszevic,którego okrzyknięto zbrodniarzem,tak naprawdę był wizjonerem który
        wyprzedził swoje czasy,już na początku lat 90-tych wiedział czym ta religia
        śmierdzi.
        Mała próbka możliwości kochających pokój islamistów:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3267514.html?skad=rss&wv=0000
        ...a przecież to tylko nic nie znacząca kropla w morzu codziennych mordów na
        całym świecie.
        Gdzie pojawia się islam,tam pojawia się zło...
        Zresztą popatrzcie na to
        www.nowaeuropa.pl/koran/przemoc/
        No comment :-(

Pozdrawiam
        • roman_g_love Re: Miłujący pokój muzułmanie zabili w meczecie 5 07.04.06, 17:43
          > Miloszevic,którego okrzyknięto zbrodniarzem,tak naprawdę był wizjonerem który
          > wyprzedził swoje czasy,już na początku lat 90-tych wiedział czym ta religia
          > śmierdzi.

Dodałem do twoich złotych mysli (zapisuje je),to juz kolejna po tej jak
          zadzwoniłes po policje widząc wycieczke arabów w kinie

Ps.Mamlas masz plakat Hitlera lub Stalina nad łóżkiem?
    • wielki_czarownik Dupy a nie muzułmanie 07.04.06, 18:48
      Prawdziwy muzułmanin nie zniszczy żadnego meczetu między innymi dlatego, że jest tam koran. A prawdziwy muzułmanin na koran nawet piórka nie położy.
      Nadal wielu ludzi myli muzułmanów i jakąś bandę durniów któzy krzyczą "Allahu akbar!". "Allahu akbar" nie czyni z człowieka muzułmanina.
      • gregorxix Re: Dupy a nie muzułmanie 07.04.06, 18:59
        ?? konfilkt miedzy szyitami a sunnitami jest bardzo stary.. i wiele meczetow juz
        splonelo w jego wyniku, nie tylko teraz i nie tylko w iraku.. przy czym prawo do
        bycia 'prawdziwym muzulmaninem' roszcza sobie obie strony, a co do reszty.. ci
        'durnie' ciesza sie poparciem wielu tkz zwyklych muzulmanow..
      • herr_uberszturmfuhrer Co ty nie powiesz... To gdzie są ci "zwykli"? 07.04.06, 19:24
        Bo jakoś ich nie widać.
        W życiu nie widziałem,by demonstrowali przeciwko działaniom tej
        rzekomej "mniejszości" na ulicach arabskich miast. Tylko nie mów,że
        demonstracje nie leżą w naturze Arabów,bo demonstracji nienawiści do zachodniej
        cywilizacji czy Izraela jest w Iranie,Syrii,Jemenie,Libii i innych państwach
        bez liku. A słów jakie tam padają nie wypada nawet przytaczać.
        Może więc w rzeczywistości jest tak,że "czynni" i "bierni" ekstremiści to nie -
        jak to nazywasz- banda durniów tylko zdecydowana większość a pacyfiści
        mniejszość?
        W każdym razie wszystko na to wskazuje,czy się to komu podoba czy nie.

• james_bond_007 Re: Dupy a nie muzułmanie 07.04.06, 19:43
        Sory,ale o tym co jest "prawdziwym" islamem decydują poczynania większości
        a nie mniejszości. Póki co zdecydowaną większością są ludzie popierający
        działania ekstremistów i sami ekstremiści,co przerodziło się w opinię jaka dziś
        panuje o islamie.
        Jeżeli "prawdziwymi muzułmanami" nazywasz zdecydowaną mniejszość która
        jest pokojowo nastawiona to dokonujesz manipulacji, tak samo jakby ktoś
        wypuścił z więzień wszystkich więźniów bo jakiś ułamek spośród nich został
        niewinnie skazany albo powiedział że Tanzania to najlepszy kraj na świecie bo
        mozna tam zjeść pyszne banany ;)
        Sami muzułamnie swoimi czynami decydują o tym,co jest "prawdziwym" islamem
        a co nie i niestety z tego co widzę częściej wybierają stronę zła i chaosu.

Pozdro
        • wielki_czarownik Większość? 07.04.06, 21:28
          Na świecie jest ~1500000000 muzułmanów. Uważasz, że minimum 800000000 z nich jest "zła"? Jeśli tak, to czemu jeszcze żyjemy?
          • ubersztumperumper Re: Większość? 07.04.06, 22:06
            Naucz się czytać Czarowniku.
            "Zły" to nie znaczy że od razu wysadza się w powietrze,wystarczy że ktoś cichu
            popiera działania terrorystów i już nakręca im koniukturę.
            W Wietnamie,w wioskach gdzie Amerykanom udało się zrealizować
            koncepcję "zdobywania serc" Vietcong nie miał czego szukać - zmierzam do tego
            że bez poparcia "szarej" masy ekstremiści nie mają szans na realizację swoich
            zamiarów i zazwyczaj z nich rezygnują.
            A jak jakiś muzułmanin popiera mordy jakie stosują radykałowie to jest dla mnie
            wspołwinnym zbrodni.
            • wielki_czarownik Ilu 07.04.06, 22:31
              Ilu znasz muzułmanów? To co mówisz to zwykłe stereotypy. Większość muzułmanów to ludzie pokojowo nastawieni do świata. A ekstremizm sami nakręcamy wpychając się z butami w ich progi (patrz McDonald w krajach arabskich, Playboy w Indonezji albo US Army & Halliburton w Iraku). Wystarczy szanować cudzą odrębność a Osama zostanie absolutnie sam.
              • ubersztumperumper Re: Ilu 07.04.06, 22:41
                Czarowniku nie wmawiaj mi proszę że czarne jest białe,ile razy widzę lub słyszę
                o muzułmanach to w kontekście jakiejś tragedii przez nich wywołanej. Nie dają
                żadnych powodów by mówić o nich dobrze,dlatego mam takie zdanie a nie inne.
                I nie wyjeżdżaj prosze z dziecinnymi tekstami Jopka typu "ogólnoświatowy
                spisek" czy "telewizja kłamie" ;)
                • wielki_czarownik Słyszę... 07.04.06, 23:43
                  W tym jest Twój problem... ile razy słyszę... a gdzie słyszysz? W radiu i TV. Czy telewizja kłamie? Nie. ona po prostu pewne rzeczy przemilcza. Bo co jest ciekawego w doniesieniu "1499999998 muzułmanów nikogo dziś nie zabiło". Lepiej napisać "2 samobójców islamskich wysadziło się w mieście X zabijając Y osób".
                  Tak samo w Polsce jeżeli się w mediach mówi o kierowcach to praktycznie rzecz biorąc tylko w kontekscie "pijany kierowca spowodował wypadek" albo "złapano 1000 pijanych kierowców w czasie weekendu". Ale czy to znaczy, że na drogach jeżdżą sami pijacy powodujący jeden wypadek za drugim? Nie. Ale co to za wiadomość "dziś na drogach jechało 5000000 trzeźwych kierowców którzy nie spowodowali wypadku".
                  Albo co to za wiadomość "12 letni Krzysio poszedł do szkoły". Lepiej napisać "12 letni Piotruś wypadł z okna".
                  Rozumiesz? Znasz sytuację tylko z mediów, ale wypowiadasz się niczym wyrocznia jakaś.
                  • ubersztumperumper Re: Słyszę... 08.04.06, 00:06
                    Tyle,że o muzułmańskich mordach dowiadujemy się codziennie,dosłownie(!),nie ma
                    dnia by poranek nie przyniósł wieści o kolejnej tragedii wywołanej w imię
                    islamu. Już nawet ci twoi pijani kierowcy pojawiają się w mediach raz na
                    ładnych kilka dni(tygodni).
                    • wielki_czarownik Re: Słyszę... 08.04.06, 00:17
                      No skoro muzułmanów jest półtora miliarda a kierowców w Polsce może z osiem milionów to raczej nic dziwnego. Prawda?
                      • ubersztumperumper Re: Słyszę... 08.04.06, 00:27
                        Ano.
                        Skoro muzułmanie potrafią w róznych cześciach świata pozbawiać życia kilkaset
                        osób dziennie to rzeczywiście nic dziwnego...
                        • wielki_czarownik Oczywiście 08.04.06, 10:52
                          To normalny wskaźnik. Zobacz ile osób jest pozbawianych życia w Polsce każdego dnia (zabójstwa, pobicia ze skutkiem). Zobaczysz, że gdyby nas było półtora miliarda to też zabitych liczylibyśmy w setkach.
                          • hatroha Re: Oczywiście 08.04.06, 11:47
                            dla mnie najgorsza jest obojętność i bardzo subiektywne podjście podejście do tematu...bo pewnie prawda jest takaze że nie 60-ciu tylko 10 osób i nie zabitych tylko stratowanych przez spanikowany tłum i w nie meczeciie tylko w Makro w czasie promocji na słodycze....
                          • ubersztumperumper Re: Oczywiście 08.04.06, 11:58
                            Nie bardzo rozumiem co mają wspólnego zabójstwa kryminalne z religijnym
                            terroryzmem?
                            Oczywiście,gdyby porównać wskaźnik zabójstw kryminalnych u nas i w państwach
                            islamskich liczby byłyby podobne,tyle że do tego trzeba dodać tysiące ofiar
                            jakich oni pozbawiają życia w aktach terroru i nianawiści rasowo-religijnej
                            czego u nas nie ma. Nie udawaj że tego nie widzisz bo robisz się śmieszny...
                            • hatroha Re: Oczywiście 08.04.06, 12:08
                              nianawiści rasowo-religijnej
                              > czego u nas nie ma.

gdyby podciągnąć "u nas" wojny między klubami sportowymi ...
                              Ostatnio w Krakowie pewien młody chłopak szedł sobie ulicą...
                              Podjechał mercedes, z którego wysiadł kierowca i zadał chłopaczkowi kilka ran śmiertelnych nożem...Dlaczego?
                              Miał szalik w nieciekawych kolorach...
                              Można oczywiście licytować się co jest gorsze terror czy coś tam...
                              Ostatnio ktos mnie zaatakował na GG wrzucając pewne motto przy użyciu 100 użytkowników wybranych z katalogu- wściekłem się ale zaciekawiło mnie banalne motto - "Bezsens jest sensem ludzi bez sensu"
                              myślę ze taki powinien się pojawiac komentarz przy niuwsach typu "zabito 60 osób bo...bo tak trzeba..."
                              • ubersztumperumper Re: Oczywiście 08.04.06, 12:21
                                No i co?
                                Co ma piernik do wiatraka?
                                Co mają przestępstwa kryminalne do aktów terroru?
                                U Arabów pewnie jest to samo.Na wszystkich stadionach tak jest.

Bezczelnością z twojej strony jest zresztą przyrównywanie kilku poobijanych
                                mord do muzułmańskiego terroru pochłaniającego nie "poobijane mordy" a ofiary
                                śmiertelne i nie "kilka" a kilkadziesiąt-kilkaset DZIENNIE.
                                Zastanów się co piszesz człowieku.
                                • piotrek_zalogowany Przestępstwa kryminalne 08.04.06, 12:33
                                  Jeżeli już mówić o przestępstwach kryminalnych to Arabowie i tak wypadają
                                  tragicznie w porównaniu ze światem zachodnim - chociażby zabijanie zgwałconych
                                  kobiet niemal w majestacie prawa,to coś zupełnie niewyobrazalnego,do tego
                                  połacie na ktore nie sięga wladza centralna,pod kontrolą ludów plemiennych
                                  gdzie może się zdarzyć wszystko.W policji praktycznie zero wyspecjalizowanej
                                  kryminalistyki,wykrywalność przestępstw na poziomie błędu statystycznego.

Dodanie do tego liczby ofiat terroryzmu który praktykują tylko oni i który nie
                                  ma odpowiednika u nas ucina całe to śmieszne porównanie.
                                  • wielki_czarownik Mylisz się 08.04.06, 16:28
                                    Akurat to zabijanie ma miejsce głównie wśród Kurdów i Pakistańczyków i wynika nie z religii, ale z tradycji plemiennej.
                                    • piotrek_zalogowany Re: Mylisz się 08.04.06, 16:47
                                      No i co z tego,to odejmijmy ich a i tak wyjdzie na moje i to z olbrzymim
                                      zapasem.
                            • wielki_czarownik Dużo 08.04.06, 16:29
                              I tu i tu giną ludzie. Powód nieważny. I tak zawsze chodzi o to samo - kasa i władza. Różne są tylko "przykrywki".
                              • ubersztumperumper Ignorant i manipulator! 08.04.06, 17:37
                                > I tu i tu giną ludzie.

W przestępstawach kryminalnych.

Więc nawet gdyby w wyżej wymienionych było "1:1" to GDZIE TERRORYZM? Gdzie
                                mordy na podłożu religijnym w ktorych ginie/zostaje rannych po kilkaset osób
                                dziennie? No gdzie? W jaki wymyślny sposób zmanipulujesz tym razem
                                rzeczywistość żeby było "2:2" ?

• marek_boa Re: Większość? 07.04.06, 23:51
              Ja tylko w kwestii formalnej!:)A pro po akcji "zdobywania serc"w wioskach
              Wietnamu przez Amerykanów to nie dawno na Discovery leciał serial o działaniach
              CIA na świecie!Wypowiadał się koleś ,ktory tą akcję wymyślił! Stwierdził
              jedno: "takiej klapy jak przyniosła ta akcja to CIA nie udalo się powtórzyc już
              nigdy więcej! Cała broń i żywnośc przekazywana była natychmiast przez
              wieśniaków partyzantom z Viet-congu! Żeby ukryc ten"niewypał" kręcono
              specjalnie filmy z udziałem żołnierzy Wietnamu Południowego poprzebieranymi
              jako...wieśniacy" cała otoczka akcji została rozdmuchana przez Amerykańskie
              media,żeby pokazac jak im dobrze idzie w Wietnamie!Dopiero po 30 latach
              przyznali się,że akcja była całkowicie nie udana!
              -Pozdrawiam!
              • ubersztumperumper Re: Większość? 08.04.06, 00:02
                Marek napisałem przecież wyraźnie "w tych wioskach w których się UDAŁO"...

A że udało się w niewielu to już temat na zupełnie inną dyskusję.

Pozdro
                • marek_boa Re: Większość? 08.04.06, 00:24
                  A to przepraszam!:) Widocznie nie docztałem!:)Ale tak a pro po to generalnie
                  się nie udawało! Nie tylko Amerykanom! Rosjanie w Afganistanie podobny
                  eksperyment zrobili(tylko na mniejszą skalę)i też gó...no z tego wyszło!:)
                  -Pozdrawiam!
          • herr_uberszturmfuhrer Re: Większość? 07.04.06, 23:00
            Bo jesteśmy od nich jako tako odgrodzeni a poza tym na całe szczęście wybijają
            się między sobą.
            • wielki_czarownik Ogrodzeni? 07.04.06, 23:46
              Niedaleko domu mam meczet. Co ciekawe jeszcze ani razu nie wybuchła w nim bomba. Ani razu też nikt nikomu nie obciął tam głowy. Muzułmanie nie pobili też żadnego księdza, mimo iż sąsiadują z kościołem. Ba! Nikogo nie pobili odkąd ten meczet istnieje. Kupiłem kiedyś u nich w sklepiku chałwę z Libanu i się nie zatrułem.
              Cholera! Pewnie jacyś przebierańcy a nie muzułmanie.
              • herr_uberszturmfuhrer Re: Ogrodzeni? 07.04.06, 23:52
                Do czasu...
                • wielki_czarownik A ile musi tego czasu minąć? 07.04.06, 23:56
                  Muzułmanie we Wrocławiu są już ładnych kilkaset lat. W Polsce zresztą też. Jak dotąd nie spowodowali żadnych problemów. To ile jeszcze? Rok? Dwa? Dziesięć?
                  Na marginesie mówiąc to Arabowie uważają Wrocław za najbardziej przyjazne im miasto w Polsce. Od razu widać gdzie cywilizowana, nowoczesna i wielokulturowa metropolia a gdzie Ciemnogród i faszyzm ;)
                  Może dlatego chcą zainwestować w produkcję ropy z roślin (w porozumieniu z politechniką) pod Wrocławiem? Na początek skromnie - chyba 300 milionów euro.
                  • herr_uberszturmfuhrer Obyśmy nigdy nie musieli się tego dowiedzieć 08.04.06, 00:10
                    Poza tym dziwi mnie niezmiernie,dlaczego faszystami nazywasz tych co nie lubią
                    islamistów a nie samych I S L A M I S T Ó W ,wkońcu tak jak oni nienawidza
                    innych ras i kultur to nawet Hitlera mogli by przebić. A i powoli doganiają
                    samymi czynami.
                    • wielki_czarownik Re: Obyśmy nigdy nie musieli się tego dowiedzieć 08.04.06, 00:19
                      Ciekawe co mówisz.
                      1. Ja rozróżniam muzułmanów od terrorystów którzy krzyczą Allahu akbar.
                      2. Islam koraniczny jest skrajnie antyrasistowski. Ponadto muzułmanie (koraniczni - czyli prawdziwi) mają zamieszczony w Koranie zakaz prześladowania innowierców i atakowania ich świątyń.
                      • herr_uberszturmfuhrer Re: Obyśmy nigdy nie musieli się tego dowiedzieć 08.04.06, 00:34
                        A ja nie.Bo reszta ich popiera.Jak dochodzi do gwałtu zbiorowego to sądzony
                        jest nie tylko ten co sobie używał ale także ci co "tylko" trzymali.

> 2. Islam koraniczny jest skrajnie antyrasistowski. Ponadto muzułmanie
                        (koranicz
                        > ni - czyli prawdziwi) mają zamieszczony w Koranie zakaz prześladowania
                        innowier
                        > ców i atakowania ich świątyń.

A dla mnie prawdziwy islam to ten który wyznaje większość wiernych,tzn. jego
                        interpretację o zabijaniu niewiernych itd. (dobry link przytoczył Mamlas czy
                        Piotrek trochę wcześniej) ,zresztą zgodnie z tak popularnymi ostatnio zasadmi
                        demokracji. Pomijam nawet kwestię,że to iż koran można na skrajnie różne
                        sposoby interpretować tez dobrze o nim nie świadczy i bynajmniej nie jest to
                        przypadkowe.
    • jopekpl Zapomniał wół jak cielęciem był!!! 07.04.06, 21:13
      Nie popieram żadnych ekstremistów , i faktycznie islamiści ostatnio ostro
      przeginają,ale każda religia musi mieć czas na to by się wyklarować.Islam jest
      młodszy od chrześcijaństwa o ok 600 lat ,cofnijcie się w czasie o te lata i
      zobaczcie jakimi miłującymi pokój wtedy byli chrześcijanie .
      Więcej jeszcze w XX wieku jedni chrześcijanie palili kościoły innych
      wyrzynając się przy tym na pęczki , i to gdzie? w NASZYM TOLERANCYJNYM kraju
      w 1938r polscy prawicowi"patrioci" spalili kilka cerkwi prawosławnych na
      Wołyniu ,za co Ukraińcy się krwawo zemścili w 1944 tylko tam zginęło ponad 100
      000 ludzi z obu stron razem ,więc zastanówcie się czy ZEZWIERZĘCENIE rozróżnia
      religie czy tez dotyczy wszystkich, nie tylko islamu.
      • piotrek_zalogowany Re: Zapomniał wół jak cielęciem był!!! 07.04.06, 21:18
        Na przełomie XX i XXI wieku,gdy cywilizacja ludzka jest najbardziej rozwinięta
        w dziejach i aby coś osiągnąc wystarczy tylko chcieć,jedynie ISLAM prowadzi
        religijne rzezie,jakby zatrzymał się w rozwoju szmat czasu temu.W dodatku nic
        nie wskazuje,by to miało się zmienić.
        Niech to posłuży za wszelki komentarz.
        • piotrek_zalogowany Powinniśmy być wdzięczni Bushowi 07.04.06, 21:27
          Ten niesłusznie znienawidzony przez wielu prezydent przeniósł wojnę na
          terytorium wroga,osiągając swój cel - zajęci wyżynaniem samych siebie
          muzułmanie nie mają czasu zajmowac się atakami terrorystycznymi na USA i
          Zachód. A przynajmniej nie w takiej liczbie w jakiej by chcieli.
          To wielki i często zupełnie niezauważany sukces administracji Busha.
          Pzdr.
        • wielki_czarownik Pytanie 07.04.06, 22:32
          Ilu ludzi zginęło w imię islamu a ilu w imię demokracji i praw człowieka (by USA) w ciągu ostatnich 10 lat?
          • mamlas_1 Re: Pytanie 07.04.06, 23:24
            No ilu?!
            Śmiem zaryzykować twierdzenie,że w ciągu jednego,góra dwóch tygodni szyici i
            sunnici w Iraku,Dżandżawidzi w Darfurze,muzułmańska północ w Nigerii,Abu Sayyaf
            na Filipinach,Palestyńczycy itd. itd. zabijają więcej ludzi niż żołnierze
            amerykańscy w ciągu 10 lat (po co ja w ogóle tracę na ciebie czas)
            • piotrek_zalogowany Amerykanie uważają Ahmadineżada za nowego Hitlera 08.04.06, 12:36
              ...i mają świętą rację.
              Hitler też tak zaczynał też przez nikogo nie był powstrzymywany tyle że
              Ahmadineżadowi zamiast obozów zagłady wystarczy bomba atomowa.
              serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3269020.html
    • jopekpl Paranoia zachodu,i USA 08.04.06, 16:19
      Jeżeli muzułmanie są tak niebezpieczni i nieobliczalni jak to przedstawiasz to
      wytłumaczcie mi dlaczego zachód a właściwie w przeważającej większości USA
      sprzedaje im broń i to najnowszej generacji. Czy przykład Iranu , czy tez
      Iraku które z państw przyjaznych stały się wrogimi niczego ich nie nauczył???
      zakrawa to co najmniej na paranoję .Chyba ze islam nie jest aż tak
      niebezpieczna religią jak ja przedstawiacie , lub państwami sprzedającymi im
      broń kierują kompletni IDIOCI

CO DO ZEZWIERZĘCENIA TO MUZUŁMANIE przy nas Europejczykach są jak mały
      pikuś ,tylko w XX wieku wymordowaliśmy między sobą coś z 70 milionów ludzi w
      przeważającej większości miłujących pokój chrześcijan, a ile w tym czasie
      zginęło muzułmanów??? oj mają jeszcze sporo do nadgonienia do nas (choć jak
      widać starają się jak mogą)
      • piotrek_zalogowany Re: Paranoia zachodu,i USA 08.04.06, 17:07
        Tego się nigdy nie dowiemy.

Niestety u nich wynalazek o nazwie "telewizja" i inne media pojawił się
        kilkadziesiąt lat później i wiele z ich krwawych wojen międzypaństwowych i
        międzyplemiennych nigdy nie ujrzało światła dziennego.

Że nawet nie wspomnę,że dopóki część z nich była koloniami panował tam jako
        taki spokój.

Zresztą zachód nigdy nie był zainteresowany wydarzeniami w tamtej części
        świata,a już na pewno przed/po zimnej wojnie. Popatrz ile prasa rozpisywała się
        o Bałkanach a np. wojna domowa w Jemenie nikogo nie obchodziła.
        Zmienia się to dopiero teraz,gdy ropa jest na wyczerpaniu i na wagę złota.

A co do broni to cóż...
        Arabia Saudyjska dawno dostała szlaban,Egipt także,Bahrajn i Oman są po prostu
        kolejnym stanem USA opanowanym przez Marines więc sprzedanie tam paru F-16 nie
        robi róznicy a zbrojenie ZEA wynika tylko stąd,że jest to jedyny arabski bicz
        na Iran,którego można w każdej chwili użyc (konflikt o wyspy Abu Musa o którym
        pewnie nawet nie wiesz z powodów jak wyżej)

Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka