_misza 30.12.02, 02:21 Че тебе рассказать пидар обкуренный? Такие говнюки как ты только и могут, что пиздеть и строить из себя супермэнов. А как доходит до дела, то хваост поджимают и в штаны срут... ;)) Съебывай нахуй педрила обдолбаный! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szef Re: napisalem wam poemat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 10:23 Można w wersji po polsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: napisalem wam poemat IP: *.ic.ru / *.ic.ru 30.12.02, 20:02 Gość portalu: Szef napisał(a): > Można w wersji po polsku ? Szefie, to co ja napisaelm jest wylacznie dla hujuara. Przyzwoitym ludziom to czytac nie trzeba :))) Pozdr Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Re: napisalem wam poemat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 10:18 OK Odpowiedz Link Zgłoś
mac.card Misza, nie tłumacz :-))) 31.12.02, 10:27 Na ile mój rosyjski pozwala, to uważam że hujuarowi się mocno należało. Swoją drogą rosyjski to bardzo "kwiecisty" język :-))))). PS. Mam nadzieję, że nick _misza, jest Twoim prawdziwym nickiem. To byłoby straszne, gdyby klon Cię wyprzedził w rejestracji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Misza, nie tłumacz :-))) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 31.12.02, 10:37 mac.card napisał: > Na ile mój rosyjski pozwala, to uważam że hujuarowi się mocno należało. Swoją > drogą rosyjski to bardzo "kwiecisty" język :-))))). Masz racje. To co napisale to tylko kwiatki :)) > PS. Mam nadzieję, że nick _misza, jest Twoim prawdziwym nickiem. Nie. Prawda jest taka ze hujuar wycial z mego postu do niego wlasnie ten kawalek w jezyku rosyjskim :))) Ja jestem zarejestrowanyw forum pod dwoam nickami Misza i Misza_Kozak (wlasnie dlatego on nie mog zarejestrowac sie jako Misza i musial uzyc "_" przed moim nickiem :-))) Ja nie loguje sie, ale widze ze jednak trzeba... > To byłoby > straszne, gdyby klon Cię wyprzedził w rejestracji ;-) Nie wyprzedzial - ja zarejestrowalem sie jeszcze rok temu ;)) Pozdr i S Nowym GOdom ! Misza Odpowiedz Link Zgłoś