misza_kazak 23.07.07, 12:56 Jakby ktos chcial porozmawiac na dowolny temat. Od jutra forum "Militaria" juz nie bede sprawdzal. POzdro Misza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Jak ktos lubi... 23.07.07, 13:24 Sława! Sowiecka propagande z lat 30 tych i mentalnosc enkwdzisty, to niech se "dyskutuje" z misza jaka to Rasija jest job ego mat... To ja juz sie zapisuje: RAsija jest najwieksza, najpotezniejsza i wszyscy nawet USA a tym bardziej Polsza powinny wsłuchiwac sie w glos Kremla i nawet nie tylko nie tylko sluchac tego, co mowi rasPutin, ale tez powinna odgadywac co rasPutin wymysli za pól roku. Tylko tak Polsza moze zmyc swoja zdrade RAsiji i tylko moze sie zrehabilitowac z rusofobii. Pozatem to RAsija jest najbogatsza a ludziom tam sie zyje lepiej niz w USA, przecietny robol zyje lepiej niz gwiazdy filmowe w Malibu... NO i Rasija jest całym swiatem. A najwieksza tragedia swiata było zniszczenie niesławnego i zbrodniczego zsrr. Lennon z Mc Cartneyem spiewali kiedys: You dont know how lucky You are, US back, US back US, US, USSR... :))) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_101 Re: U Miszy 23.07.07, 13:50 Jakby ktos chcial porozmawiac na dowolny temat. > Od jutra forum "Militaria" juz nie bede sprawdzal. w końcu jakaś dobra decyzja ;-)) mam nadzieje że również nie bedziesz już pisał na tym forum, pod swoim czy też innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: U Miszy 23.07.07, 13:53 marek_101 napisał: > Jakby ktos chcial porozmawiac na dowolny temat. > > Od jutra forum "Militaria" juz nie bede sprawdzal. > > w końcu jakaś dobra decyzja ;-)) Jak u nas mowia " CHoroszaja myslja prichodit oposlja" :)) > mam nadzieje że również nie bedziesz już pisał na tym forum, pod swoim czy też > innym nickiem Przeciez napisalem ze nie bede juz tutaj zachodzic. A innych nikow nie uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Nie przejmujcie sie barbarzyńca... 23.07.07, 18:34 misza_kazak napisał: > Jakby ktos chcial porozmawiac na dowolny temat. > Od jutra forum "Militaria" juz nie bede sprawdzal. > POzdro > Misza Sława! Przeciez równie dobrze takie same texty moglby pisac reprezentant Konga A Rasja nie ma zadnych szans na zostanie nawet Kongiem nr 1, a co najwyzej KOngiem nr 2 w skali swiatowej... Poor Yoric powiedział X.Danii, ale ja adekwatnie powiem poor Rusia... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś