manny_ramirez 08.08.08, 19:21 Tak mi pachnie ten "gruzinski" atak na rosyjskie baraki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Pamietacie Gliwice? 08.08.08, 19:42 nie w tym miejscu wąchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Re: Pamietacie Gliwice? 09.08.08, 17:36 manny_ramirez napisał: > Tak mi pachnie ten "gruzinski" atak na rosyjskie baraki. Na pewno nikt nie pamieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Pamietacie Gliwice? 09.08.08, 18:19 smieszne Rosjanie zamiast siedziec u siebie atakuja niezalezny kraj i zadaja od tego kraju by zrezygnował ze swojej prowincji sami robili w Czeczeni podobne rzeczy a teraz udaja swietych Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: Pamietacie Gliwice? 09.08.08, 18:24 Radiostacja nadal stoi tzn jej budeynki i wieża) jak wyjdę z kamienicy to ją widzę w oddali :) Niemcy w Gliwicach strasznie dupy dali, zapomnieli że to lakalna stacyjka i ma kijowy zasięg , chyba coś koło 30 km tego było. No więc o ataku polniszebanditen mało kto wtedy usłyszał, niemniej wybuchła 2 wojna światowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ruscy są bardziej perfidni! 09.08.08, 18:28 Nie tylko przebrali swoich żołnierzy za Gruzinów, nie tylko zrobili przedstawienie gdzie walczyli Rosjanie w rosyjskich mundurach kontra Rosjanie w gruzińskich mundurach, ale nawet jakimś szatańskim tylko sobie znanym sposobem zmusili biednego Saakaszwilego by ten cały czas mówił że ci Rosjanie w gruzińskich mundurach którzy najechali na Osetię są Gruzinami! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Ruscy są bardziej perfidni! 09.08.08, 18:38 Osetia jest czescia Grzuzji zadne panstwo an swiecie nie podwaza tego? co robia tam rosyjscy zołnierze? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Ruscy są bardziej perfidni! 09.08.08, 18:49 kosowo jest częścią serbii. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Ruscy są bardziej perfidni! 09.08.08, 18:51 tez sie z ty zgadzam to tez było chamstwo ja nie jestem hipokryta takimjak ty Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Pamietacie Gliwice? 09.08.08, 18:52 Szczegolnie ze juz dzis ladnie porownuja dzialanie ekipki Putin/Miedzio do dzialan pewnego malarza niekoniecznie pokojowego w latach II wojny ktory tez jedynie "bronil swoich uciskanych obywateli". Kolejny madry Szwed. wiadomosci.onet.pl/1804254,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Pamietacie Gliwice? 09.08.08, 18:56 zgadza sie nie przypadko ruchy nacjonalistyczne sa w Rosji bardzo silne pantwo to nie rozliczyło sie ze swoja przeszłoscia ,a przeciez było to pantwo imperialne które gnebiło wiele narodów Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Pamietacie Gliwice? 09.08.08, 18:59 browiec1 napisał: > Szczegolnie ze juz dzis ladnie porownuja dzialanie ekipki > Putin/Miedzio do dzialan pewnego malarza niekoniecznie pokojowego w > latach II wojny ktory tez jedynie "bronil swoich uciskanych > obywateli". Kolejny madry Szwed. > wiadomosci.onet.pl/1804254,12,item.html To imperialistyczna Szwecja juz tez idzie na pasku Bialego Domu? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 a Niemce jak zwykle 09.08.08, 19:14 www.dziennik.pl/swiat/wojna-gruzja/article220831/Niemcy_To_Gruzja_jest_winna.html Hitler i Putin podobienstwa sa duze Odpowiedz Link Zgłoś