Gość: [B]B IP: *.avaya.com 28.01.04, 10:14 ...podobno ciagle leja wode? Ktos cos slyszal? BzW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gall szszszszszszszszszszsz (ntxt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: a ja mysle, ze... IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.04, 10:39 ... Wodnik lepszy od Skorpiona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: szszszszszszszszszszsz (ntxt) 28.01.04, 10:57 podobno wodniki to najwieksi indywiduwalisci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: szszszszszszszszszszsz (ntxt) 28.01.04, 17:58 wsn napisała: > podobno wodniki to najwieksi indywiduwalisci > ;) Chyba nie jesteś wodnikiem, tak jak ja????? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: szszszszszszszszszszsz (ntxt) 29.01.04, 00:40 Z wodnikami rozmawiać lubię i jakoś tak... nigdy tematów nam nie brak, to możemy gadać i gadać i gadać............................................... Chodzą swoimi drogami i fajnie:) Jednak już związki bliższe nie wchodzą w grę- jak za bardzo bujam w powierzu- mój koziorożec mnie złapie i ściągnie (delikatnie) na ziemię (choć czasem ja go troszka podciągnę ku górze:) ) a z wodnikiem jak zaczniemy razem fruwać to... zapominamy o pouczającej historii Ikara i o tym,że póki co- żyjemy na ziemi... więc zostają nam długie nocne Polaków rozmowy... gadanie...gadanie...gadanie:)))Pozdrawiam ciepło wszystkie wodniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: szszszszszszszszszszsz (ntxt) 29.01.04, 00:47 wodniki cieplo i serdecznie pozdrawiaja inne zywioly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu bulbulbulbulbulbul... bulbul ..bul IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 29.01.04, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Wodniki... 29.01.04, 10:11 eee nie znacie sie i tak strzelce sa najlepsze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Wodniki... IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.04, 11:02 ivica napisał: > eee nie znacie sie i tak strzelce sa najlepsze... :) > ooo, powiedzial, co wiedzial ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Wodniki... 29.01.04, 13:44 Qczi - ja horoskopow nie czytam, chyba, ze dla zabawy ;) A ta opinia, to raczej z doswiadczenia.. Nie twierdze, ze wszystkie takie sa, ale akurat te co znam - ot szczescie. Lwy pozdrawiaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Wodniki... 29.01.04, 13:50 pozdrawiam :) jeden z moich najlepszych przyjaciol jest lewkiem, ale jak sie wkurzy - lwem, takim ryczacym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Wodniki... 29.01.04, 14:01 Pozdrawiam rowniez :) Tak..rzeczywiscie - lubie poryczec czasem ;) Do tego jestem leniwa i czasem egoistyczna ych.. - ze tez sie latem musialam urodzic ;) Ale przynajmniej szczera! O! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Wodniki... 03.02.04, 10:13 eeeeeeeee, duzo da sie powiedziec o lwach, ale na pewno nie to, ze sa leniwe i egoistyczne sa natomiast dobrymi liderami - depotyczni, ale w sposob nie wywolujacy specjalnego buntu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall kap, kap, kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap (ntxt) IP: 217.97.147.* 03.02.04, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś