dzwoneczek1409 15.07.10, 14:59 Witam:) Szukam osób , które miały do czynienia z firmą budowlaną Lem-Bud z Radziejowa i mają informację na jej temat i temat jej właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gu-tek Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 24.07.10, 22:51 Cyba chodzi o firmę "Lewbud" z Radziejowa, której właścicielem jest Lewandowski Eugeniusz, bo o "Lem-bud" chyba nikt nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 25.07.10, 21:17 dzwoneczek1409 napisała: > Witam:) > Szukam osób , które miały do czynienia z firmą budowlaną Lem-Bud z Radziejowa > i mają informację na jej temat i temat jej właściciela. A co chcecie ich z lokalnego rynku usług wyjebac ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil1047 Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 03.08.10, 18:29 Widzę że ktoś skarży się na tę firmę a dokładnie nie wie jak ona się nazywa. Po prostu po gratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek1409 Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 07.08.10, 11:45 W Radziejowie jest wiele firm , które mają podobne nazwy,dlatego ktoś kto nie wie o jakiej firmie pisze może być wprowadzony w błąd lub jej nie znać.Nie chcę wymieniać nazwiska właściciela, ponieważ jest to nie zgodne z prawem a wiele by wyjaśniło.Mogę tylko nadmienić ,ze firma jest zarejestrowana na ulicy Szpitalnej ale właściciel tam już nie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-raba Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 11.08.10, 08:42 Z tym podawaniem nazwiska to chyba nie do końca masz rację. Osoba będąca właścicielem firmy już nie jest tak anonimowa, jak osoba prywatna. Ba, nawet od jakiegoś czasu chcąc zarejestrować działalność gospodarczą w nazwie firmy musi pojawić się imię i nazwisko właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
timotheus Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 08.11.10, 18:12 oj, nie bójmy się słów, chodzi zapewne o pana leszka budnego... a czym Ci zawinił? Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek1409 Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 05.12.10, 21:14 Owszem, chodzi o p.Budnego. Jak z tematu postu wynika zostałam przez tego człowieka oszukana.Wynajęłam firmę 'Lem-Bud' do wykonania prac remontowo-budowlanych, z których ten Pan się nie wywiązał.Do tego zdewastował mój lokal mieszkalny.Szukam osób ,które potraktował w podobny sposób.Nadmienię ,ze w tej sprawie toczy się dochodzenie prowadzone przez policję i prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
timotheus Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 11.12.10, 13:51 no nic dziwnego... partacz, naciągacz, oszust i trzeźwy-inaczej. widzę, ze koleżanka nie pierwsza i nie ostatnia... czego oczekujesz od ewentualnych innych pokrzywdzonych? Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek1409 Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 13.12.10, 08:42 Timotheus oczekuję ,ze osoby , które zostały oszukane przez tego Pana,zechcą razem ze mną złożyć wniosek grupowy do prokuratury lub sądu.Jednostki mogą niewiele w takich sprawach a wniosek grupowy nie przejdzie bez echa. Odpowiedz Link Zgłoś
4justyna123 budny fachowiec haha 18.04.14, 11:18 sluchajcie my zostalismy oszukani w zeszłym roku jak p. budny zakladal nam dach ciagle chcial kase cala blacha poszla na marne nic nie zrobil to znaczy zrobil ale na odpier... chcielibysmy zalatwic jakos ta sprawe zrobil jedna wielka demolke trzeba bylo go szukac nie przychodzil do pracy wymyslal rozne rzeczy a najlepsze ze nawet okno potrafil wstawic do gory nogami!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: "Lem-Bud "szukam osob oszukanych przez tą f 24.04.14, 07:29 Czy ta firma nie robi remontu bloku przy Szpitalnej. Byłam w czasie Świąt u mojej ciotki i to co zobaczyłam,to totalna porażka. Jestem ciekawa czy Prezes Spółdzielni rozliczy się z lokatorami za ten pseudo remont,no chyba,że z własnej kieszeni pokryje tę fuszerkę. Czegoś tak beznadziejnego jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś