Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 19:46 KOHUTEK MA BRĄZOWY MEDAL!!!ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydg.pdi.net 11.08.02, 12:49 To SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 12.08.02, 06:07 W Pucharze Polski Zawisza pokonał BrzyskoRol 1-0. Bramkę zdobył Kowalik. W III CH/Z 2-1 z Gryfem Wejcherowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.europa.lagged.info 12.08.02, 17:00 Pozdrowienia dla najwierniejszych kibiców Niebiesko-Czarnych z słonecznego Mielna. Kibice Zawiszy są wszędzie. Puchar Polski nuda jak byk i solówka z żulem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 13.08.02, 23:48 ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE ROK NA FORUM WYBORCZEJ WKS WKS WKS WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 11:00 POZDROWIENIA DLA NAJWIERNIEJSZYCH!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.europa.lagged.info 15.08.02, 17:30 No to mamy rocznice. Pozdrowienia dla najwytrwalszych gości forum Macieja i DcDama. W Mielnie pełno kiboli Kolejorza, no ale Zawisza też tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 15.08.02, 22:02 mecz dobry,ale Polonia byla troche lepsza. ciekawe,ktora z pieciu druzyn woj.powalczy o druga lige? jak narazie to torunski beniaminek jest warty ogladania. jednak moim zdaniem,to chyba najgrozniejsza druzyna beda "KOLEJORZE"ze Tczewa.w tym roku,jezeli rzeczywiscie komus zalezy na awansie do drugiej ligi,to musi sie brac od zaraz,po reformie bedzie bardzo trudno awansowac,lzej zamknac interes za pilka. tak chyba sie juz stalo z slynna na cala Polske,Lechia-Polonia Gdansk. niewesolo tez w Policach i Koszalinie. a wiec ciekawie i interesujaco ile to do mety dociagnie. miejmy nadzieje,ze wszystkie piec i jedna z nich,jako pierwsza.usmiechow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 62.169.169.* 17.08.02, 13:38 Pozdrowienia dla kibicow Zawiszy ze slonecznej Slowacji. Kibice Zawiszy sa w calej Europie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 17.08.02, 20:18 Zawiszka dziś wygrał pierwszy mecz z Olimpia Grudziądz 2:1. Poziom nawet nawet, na 100% lepszy mecz niz to co było tydzień temu na wsi. Od momentu jak stacili gola z karnego, zreszta po idiotycznym błędzie, zaczęli grać. Najlepsi w Zawiszy to Modry 2 bramki i Kowal na bramce, kilka udanych interwencji, ale musi lepiej zgrać sie z Mirkiem. Gdyby nasi mieli lepiej ustawione celowniki wynik mógł być wysoki. Sędziowanie typowo piątoligowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 12:45 Mecz nawet niezly , ale powinno byc 5 lub 6:1.Zastanawia mnie czy tak slaba skutecznosc to brak umiejetnosci czy tylko lekcewazenie przeciwników?Miejmy nadzieje ,że za tydzien bedzie lepiej.Mirek super!! , jednak co klasa to klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 62.169.169.* 21.08.02, 13:03 Dzieki za wyniki i dobre wiesci. Tu na Slowacji nie dochodza wiadomosci o Zawiszy, gdyby nie internet to dupa blada. Pozdrowienia dla Pawsona i Macieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 25.08.02, 01:26 ZAWISZA WYGRAŁ 2:1 chwdpI DZIENNIKAROZMOM KTORZY NIE PISZĄ 0O ZAWISZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 20:09 Chlopaki zagrali ładnie dla oka i zasluzenie wygrali.Ta czerwona kartka , za pyskówke - niepotrzebna.Wciąż brak skutecznosci!!!W srode z Gromem powinno być dobrze.Trzeba uciekać z tej ligi bo ile mozna biegać po polach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 27.08.02, 21:00 Leśny ma racje , że trzeba uciekać z tych wichur i pipidówek. Dziś otrzymałem optymistyczna wiadomośc (nawet bardzo optymistyczna wiadomość)dotyczącą futbolu w Zawiszy, czyli chyba spełni się to czym mówi się od dawna.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 30.08.02, 17:49 Czyżby bywalcy jeszcze urlopują???:::))))) Jutro mecz w Solcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.02, 20:59 Jak ZAWISZKA zagra tak jak z gromem to moze byc nieciekawie:(( Ale mam nadzieje ze chlopaki powalcza. Do zobaczenia na meczu. Osobowy z glownego jest 15:54 info zeby nikt sie nie tlumaczyl ze nie wiedzial. VIVA WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 31.08.02, 19:36 Dlaczego musze się denerwować przy wolnej sobocie????Już 5 punktów straty do solca. Poziom gry bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 02.09.02, 17:23 Wracam z urlopu biore do reki 50 gazet i czytam o Zawiszy (bardzo nie wiele), ale to nie jest tak wazne jak strata 5 pkt. do lidera. Co sie dzieje z chlopakami? Maja zawsze za soba wiernych kibicow Zawiszy a wyniki do dupy. Gdy bylem na meczu w Brzy... to tez gownianie grali, ale myslalem ze juz sie zgrali, a tu lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 03.09.02, 13:49 cos sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 05.09.02, 07:30 Przez 2 dni nie bylo naszych wpisów na forum juz zaczalem sie martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 05.09.02, 07:38 Przeczytajcie sobie o historii meczów bydgoskiego Zawiszy w Expressie lub pod tym adresem: bydgoszcz.naszemiasto.pl/sport/204963.html Warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 06.09.02, 15:55 W sobote o 17 mecz Zawisza Drweca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 07.09.02, 22:18 ZAWISZA-Drweca 7:2 Wreszcie dobra gra chlopakow i w koncu lepsza skutecznosc. Szkoda troche tych 2 straconych bramek ale z meczu na mecz powinno byc coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 16:57 WKS WKS WKS!!!!!.POZDRO DLA TEGO CO BĘDZIE MIAŁ WPIS NR 400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 09.09.02, 07:59 No to mamy 400 wpis. Po dluzszej przerwie bylem na 5 lidze na meczu no i okazale zwyciestwo chlopakow. Moglo byc jeszcze wiecej bo gra sie kleila i dobrze wygladala. Wkurza mnie tylko to, ze obroncy popelniaja dzieciece bledy i do tego wsrod nich jest Mirek Rzepa. Nie mozna tak bezmyslnie tracic bramek bo o awans bedzie trudno. Ale zeby nie bylo tak pesymistycznie to fajnie ze wrocil Myslinski ktorego w II lidze zajebiscie sie ogladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 18:18 właśnie. mecz był nawet dobry. Wiśnia strzelał bramy z miejsca bo nie miał siły biegać. Ale to nic oby tak w każdym meczu. Obrona rozkojarzona jakby na jakieś dupy się oglądali. teraz prawdziwe wyzwanie mecz z gwiazdą faworytem V ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 19:15 Trochę się rozpędziłem z tą Gwiazdą, najpierw wyjazd w środę do Kowalewa. Bravo dla kibiców Niebiesko-Czarnych za wystawienie flagi na meczu Polski w San Marino. Słyszałem że były drobne problemy z Arką Gdynia- chcieli by flaga Zawiszy była zdjęta. Był też Inowrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 10.09.02, 22:46 Zawisza jest wszędzie. Własnie oglądałem u kolegi S. video z wyjazdu do San Marino, ładne widoki:::::))))I nieskromne pytanie za 100 punktów. Któż to zrobił tą flagę Zawiszy??:) Niestety jutro nie pojade do Kowalewa, ale mam nadzieję na 3 punkty, trzeba wygrywać Zawiszo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 11.09.02, 10:39 moj wpis i szacunek na zawsze WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 11.09.02, 21:43 kowalewo-Zawisza 1:1 znów jakis kutas drukował przeciw Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 11.09.02, 22:34 Po beznadziejnym meczu w kowalewie Zawisza wywalczyl tylko 1 pkt. i czolowka znow zaczyna sie oddalac. Nie ma co zwalac wszystkiego na sedziego i na murawe ktora wygladala jak pastwisko, bo byly akcje z ktorych powinny pasc dla nas bramki, ale wciaz zawodzi skutecznosc. Zeby myslec o awansie trzeba przywozic 3 pkt. z takich wiosek. Juz w niedziele mecz z bud/gwiazda ktory poprostu trzeba wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 12.09.02, 19:30 Do Zawiszy ma wrócic Krawczyński, byłoby to duże wzmocnienie obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 13.09.02, 08:16 Nie chce filozofowac ale ja widze slaba postawe Zawiszy w tym, iz przed sezonem niewiele grali ze soba, do tego nie za wiele trenowali. Ale jak beda sie starac na treningach i dawac z siebie wszystko to forma wrocia sama. Oby oni byli tego swiadomi. Przeciez tam graja nazwiska i daje sobie reke uciac, ze przewyzszaja umiejetnosciami wszystkich pilkarzy z 5 i 4 ligi tylko brak im trningu. Ja jak na razie jestem dobrej mysli, aczkolwiek po takich remisach mina mi opada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 15.09.02, 18:52 W meczu na szczycie Zawisza- Gwiazda 2:0. Bramki - Butor i Ruczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 20:29 Dzięki za szybką informacje.Dla tych co nie mogli byc na meczu to bardzo wazne!! Tylko ZAWISZA TYLKO WKS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 15.09.02, 21:32 to mnie Pawson wyprzedziłeś::::))))))Moim zdaniem wynik lepszy niz gra. Niech Rzepa dojdzie do porozumienia z bramkarzem, bo nie pierwszy raz dali podobny numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 22:41 Wygrana w derbach cieszy, no może ze stylem już troche gorzej. Ale za to Solec zremisował, więc gonimy czołówkę. IV liga będzie dla ZAWISZY!!! WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 16.09.02, 09:26 Co do gry Zawiszy we wczorajszym meczu to nie jest najlepiej, ale grali z liderem. Jak na lidera to Gwiazda nie wiele pokazala, "najlepszy" byl bramkarz który sprezentowal bramke dla Zawiszy. A co do Rzepy który jest grajacym trenerem nie powinien on takich baboli walic przed mlodzieza. Ale wynik idzie w swiat i to sie liczy ze sie zblizamy. Dobrze ze na meczu pojawilo sie sporo kibiców Zawiszy bo ostatnion slabo bylo z frakwencja. Maciej nie wiem czy slyszales ze Elana sie wybiera na Chemika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 16.09.02, 16:46 Dla mnie mecz z gwiazdą był najlepszy w wykonaniu Niebiesko-Czarnych (podobały mi się te stroje) jaki w tym sezonie zobaczyłem. W ocenie brałem pod uwagę fakt, że grali z liderem. Ale obrona wali takie klamoty, że świat nie widział. Miras powinien kazać obrońcom zostawać po treningu i razem z nimi ćwiczyć. Bardzo cieszy mnie fakt, że więcej widzów było na V lidze Zawisza, niż na III - Chemik. Czy w Zawiszy nie ma już szalikowców, są już tylko sami hools. Brakuje troche flag i okrzyków WKS WKS WKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 16.09.02, 21:09 Na stronie Lechii Gdańsk www.lechia.gda.pl/ przeczytałem ciekawą wiadomość : "Do zespołu beniaminka IV ligi KP Sopot potwierdzony został Sławomir Wojciechowski. Jest to o tyle zaskakujące, że wychowanek Lechii, jeszcze przed miesiącem, rozważał oferty polskich klubów I i II ligi. Najważniejszym argumentem, który zapewne skłonił "Wojciecha" do takiego kroku, była obecność w kadrze KP Sopot braci Grzegorza i Tomasza Motyków, bardzo dobrych znajomych Sławka, nie tylko z czasów wspólnej gry w Lechii" . Ciekaw jestem czy wiedzą o tym nasi byli piłkarze, którzy pracują jako np. przedstawiciele wódki B... - Klimek i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 18.09.02, 20:25 Dziś puchar z głów.Co za dziwoląg bronił w Zawiszy to tragedia. 10-11 w karnych (chyba:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 18.09.02, 20:34 Szkoda, że informacji o tym, czy mecz w PP się odbędzie nie było nigdzie. Martwi mnie to, że ponoć klub odpuścił PP wystawiając rezerwowy skład (kilku podstawowych graczy nie grało), bo była okazja, by jakiś ciekawy klub może by zawitał na Gdańską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 18.09.02, 20:38 Maciej polecam ci stronę www.bialozieloni.prv.pl na której kibice Lechii Gdańsk założyli stowarzyszenie, by zrobić coś aby poprawić sytuację gdańskiego klubu. Wiem, że próbujecie coś podobnego zrobić, więc ta lektura może się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 19.09.02, 07:13 No szkoda że odpadli z pucharów. Cieszy fakt, że wynik z IV ligową drużyną był remisowy. Wisła Nowe w IV lidze nieźle sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 20.09.02, 13:36 UNIFREEZE MIESIĄCZKOWO-ZAWISZA 21.09. godz.17.00. Zastanawiam sie co to jest i gdzie to jest. Aż przykro że Zawisza jeździ w tak tajemnicze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 20.09.02, 18:03 Właśnie pewnie tam niedojeżdża żaden pociąg czy autobus. Nawet drogi tam nie ma. dojście tylko na laczka Odpowiedz Link Zgłoś
lukins Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 20.09.02, 21:01 Oddajmy! Błagam! Nareszcie skończy się ten gigantyczny wątek którego nie jest w stanie obrobić mój pecet... Odda j m y.. od d aj my. .. o dda j. .. od da.. . o d d. o... .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 22:35 Niech wątek trwa ,bo to najlepsze miejsce dla wymiany poglądow dla kibicow Niebiesko-Czarnych(w internecie).OGÓLNE POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 21.09.02, 15:34 Chemik-Elana 4:1. Piękna bramka Woźniaka - oczywiście piłkarz Zawiszy. Z torunia jakieś 30 dzieciaków z dwoma szmatami na płocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 21.09.02, 20:11 Viva WKS WKS. w V lidze Unifreze Miesiączkow - Zawisza Bydgoszcz 0:3 oraz Gwiazda - Olimpia 2:2. Bydgoski Zawisza już na drugim miejscu w tabeli tylko za Unią Solec Kujawski, która wygrała swoje spotkanie 4:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 23.09.02, 17:02 zawisza jest w podobnej sytuacji,jak lechia w gdansku.z roznica ta,ze lechia w tym roku awansowala do piatej ligi i jest aktualnie na trzecim miejscu.ale poziom i umiejetnosci jeszcze nie na lige trzecia,gdzie w sparingowym meczu z druga druzyna trzeciej ligi,przegrala 8:0,grajac w najsilniejszym skladzie.a co wy powiecie na temat[biorac pod uwage dobro calego wojewodztwa],obecnie najlepsza druzyne kuj.-pom.UNIE JANIKOWO?ja mysle,ze powinnismy sie z tego cieszyc,w duchu zyczyc im awansu,niezaleznie od dopingu i nadzieji z ZAWISZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 23.09.02, 17:25 Najpierw chciałbym napisać o V lidze. Zajebiście że chłopacy wygrywają i pną się w góre tabeli, następny mecz gramy ze stalą i też powinno być dobrze. Szkoda ze nie mogłem jechać na ten mecz. Za to po dłuższej przerwie wybrałem się na chemika ale z braku czasu tylko na II połowę. I dwie sprawy mnie zadziwiły: fenomenalna gra Woźniaka (strzelił zajebistą bramę i rozdzielał piłeczkę jak rasowy prowadzący), druga sprawa to chudy byk mnie strzela jak siedze sobie na głównej trybunie a tam pajece z Torunia mi do ucha się wydzierają. Co to sie dzieję żebym na stadionie Zawiszy czuł się jak na wyjeździe. Hools z Torunia to Kinder bueno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 23.09.02, 17:29 Nie będę życzył najlepszego Unii Janikowo, bo ten klub to może najwyżej grać w II lidze. Na I lige to miasto po prostu nie zasługuje. I liga jest tylko w dużych miastach, lub w małych, ale gdzie są zakłady, firmy, sponsorzy, które wyciągają kluby z V lig do ekstraklasy. U nas brakuje tylko i aż pieniędzy, i przeszkadzają trepy we władzach WKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 23.09.02, 17:42 W Expresie bydgoskim ukazał się list Grobelnego na temat środowej informacji rodziców o problemach w Zawiszy. Przeczytajcie sobie dwa listy. Ten środowy i dzisiejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 24.09.02, 16:43 Właśnie na meczu Chemik-Elana było sporo piknikowców z Torunia i to na trybunie głównej. Darli się przeżywali każdą akcję. O co tu chodzi. Ja na ich miejscu siedziałbym między fotelikami i machałbym białą chusteczką. Na szczęście po kilku naszych "apelach" i "wnioskach" usiedli z dupami i ryje pozamykali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 26.09.02, 17:13 Zapraszamy na V lige mecz ZAWISZA - Stal Grudziądz w sobotę o 12.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 15:13 Zawisza Bydgoszcz-Stal Grudziądz 3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 29.09.02, 23:19 Zawisza nie popisał się w meczu z Stalą Grudziądz. Męczyli sie strasznie, a goście przecież na boisko wyszli prosto z autobusu. Piłkarze Niebiesko-Czarnych mysleli chyba że grudziądzanie sie położą i oddadzą punkty. Ale ważne są trzy punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 30.09.02, 21:28 pora umirac na sportowej swietuja.......eeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 01.10.02, 00:45 Mecz to meczarnia jakiej dawno nie widziałem. Zajebiście bronił golkiper Stali, no i trzeba wspomnieć babola Mirka. Ale nie jest źle są 3 pkt. i gramy dalej.Z pydy wywalili Burlika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 01.10.02, 17:53 Dobrze, że wywalili Burlika... mam nadzieję, że nigdzie nie znajdzie zatrudnienia, niech pokutuje... grać dla Ormowców to jest wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 03.10.02, 18:22 Zapraszam wszytskich na mecz do Nakła w sobotę o 16:00. Maciej, żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl / 10.0.1.* 04.10.02, 14:45 ::))))))Żyję, lecz jakis czas mnie nie było w Bydgoszczy. Dobrze, że wygrywają, tylko znów mecze są w sobote o 12-pora nieciekawa. Burlikowi podziekowali w ormo:) czyli jednak moje wczesniejsze podejrzenia o kompletnym braku formy się sprawdziły. Jutro trzeba sie wybrać do Nakła po następne punkty. Pawson zadałes mi wcześniej kilka pytań, postaram Ci się na nie odpowiedzieć niedługo.VIVA WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 04.10.02, 19:15 Dobrze, że żyjesz Maciej. Może zobaczymy się w Nakle na meczu Rycerzy Pomorza. Jak uda mi się namówić znanego nam kibica z forum na wyjazd to zaszczycimy swą obecnością. Tylko Zawisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl / 10.0.1.* 04.10.02, 22:59 Ja też się cieszę, że żyje hahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl / 10.0.1.* 04.10.02, 23:00 Ja też się cieszę, że żyje hahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 01:24 rowniez ciekawym ,bedzie mecz w samej bydgoszczy z tczewska unia.warto tez i tam sie wybrac,jakby na deser.janikowo dalo im rade,malo doprowadzilo do ich opuszczenia liderostwa.che.-zawisz.tez powinien sie wdac w janikowskie slady. zobaczmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 18:54 Kupiłem w piątek "przegląd" i co widzę "koniec żużla w Bydgoszczy" .Radość wielka radość !!! To był wspanialy dzień!! Ale nie zapeszajmy!! VIVA WKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 18:58 A co do Burlika to każdy z nas popełnia błędy , najważniejsze żeby umieć sie do nich przyznać i wyciągnąć wnioski a Burlik to zrobił , przynajmniej tak wynika z jego poniedziałkowej wypowiedzi dla "expresu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 22:29 Czarni-Zawisza 1-1 P.S.Sedzia drukarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl / 10.0.1.* 06.10.02, 12:30 sędzia jabłoński z Inowrocławia jest OSZUSTEM. Nie piszę, bardziej wulgarnych epitetów, poniewaz uważam, że ten jest najtrafniejszy. OSZUST OSZUST.Jak długo chodzę na mecze, tak nigdy nie widziałem "na żywo" takiego karnego (karny z MŚ Korea-Włochy to małe piwo przy tym co zrobił ten oszust)i oczywiscie nieuznany gol dla Zawiszy zaraz po karnym. Jestem wsciekły. Oszust niweczy w jednej chwili cały wysiłek drużyny, która była lepsza, piłkarze mogą sie załamać. Dziwię się Rzepie, że bronił tego OSZUSTA przed bydgoskimi kibicami. Tak więc na naszej liście jabłoński dołączył do wiesława szamockiego ze Świecia (ten za mecz z Serockiem, chociaz wygrany, to jednak oszukiwał.) Niech Straszewski jako prezes interweniuje w OZPN u Nowaka, bo to sa kpiny co niektórzy oszuści wyprawiają. Mieliśmy lidera, a przez oszusta spadliśmy w tabeli. I tacy oszuści są też przyczyną chuliganskich zachowań części kibiców. oszuści prowokują niepotrzebne emocje. Ale trzeciego oszusta już nie będzie. KONIEC Z PONIŻANIEM ZAWISZY PRZEZ OSZUSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 06.10.02, 16:28 POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 06.10.02, 16:41 Musiałem tak odreagować. co za baran. tak pięknie mecz wydrukować. czy on się wcale nie bał takiego gówna zrobić. przecież tyle kibiców z Bydgoszczy było, a ten jawnie i to w końcówce meczu takie Acapulco odwalił. jest też trochę winy pilkarzy, że doprowadzili do takiej nerwowej końcówki. mieli tyle sutuacji i wszystko w boczną siatkę.. Tabela 1. Gwiazda 23 2. Unia 22 3. ZAWISZA 21 4. Olimpia 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodi Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 06.10.02, 18:19 Szkoda tego lidera,ale trzeba będzie walczyć do ostatniej kolejki.Bo Zawisza powinien wrócić do 4 ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 19:52 Jeśli u siebie będzie z dopingiem tak jak w Nakle,to będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 06.10.02, 20:01 Właśnie u nas też powinien być doping, tylko przez cały mecz i flagi. Sam mogę przynieść flage by stadion nie był goły. Maciej czy 19.10 jest wyjazd do Radziejowa, tego co tak bambry się plują w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 06.10.02, 20:25 19.10 gramy ze Startem Pruszcz Pomorski. Mecz prawdopobnie o godz.15.00 lub 15.30. Wyjazd niezbyt daleki i trzeba sie pokazac chociaz tak jak w Nakle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 23:18 chlopcy radarowcy nie denerwowac sie az tak bardzo.to tylko sport,a swiat sie od tego nie zawali.no i troche inteligencji.sport to tylko zabawa.inaczej,to sie pochorujecie.dobrze by sie dalo rady dostac do czwartej ligi,ale pamietac trzeba,ze na przekor przeciwnoscia,trzeba przedewszystkim dobrze grac, to znaczy,skutecznie.no i myslcie tez troche calym okregiem wojewodztwa, zyczcie i pragnijcie tym obecnie lepszym,rowniez awansu wyzszego,w tym wypadku Unii Janikowo do II ligi.to tez bedzie wielka radosc i satysfakcja.a wiec do nastepnych kolejek i to z przymrozeniem oka bo to tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 07.10.02, 09:52 Wybrałem się na mecz do Nakła wozem, dojeżdzam a tam niezła ekipa Zawiszy. Mecz pod dyktando Naszych chłopaków. W I połowie sędzia nie gwiżdże nic czy to na korzyść Zawiszy czy nakła. W II połowie jest inaczej gwiżdze ale zawsze dla Nakła. Karny z kapelusza, później nieuznany gol. Ja jestem w miare spokojnym kibicem i nigdy nie reaguje tak żeby wlecieć na stadion. Ale po tym co zrobili sędziowie to tylko wpier... spuścić. Zastanawiem się tylko dla kogo drukowali? Mam nadzieję, że teraz na meczach Zawiszy zawsze będzie taka atmosfera. I jeszcze jedno rynkowo poszukaj sobie gdzieś indziej miejsca do pisania bo mnie zaczynasz denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 07.10.02, 15:02 rynkowo zabawe z przymrużeniem oka to mam w "szóstkach" to po pierwsze. Po drugie na meczu nie byłeś to się nie wypowiadaj. Po trzecie jak kochasz Unię Janikowo to sobie załóż wątek o Unii, znajdź kumpli i sobie debatujcie nad futbolem w regionie. I nie ubliżaj innym!!! Pięknie dziś Arndt się przyznał jak skołował kalosza (wkładka sportowa EB)i okazało się , że ten oszust przewalił Zawiszę w Ciechocinku na wiosnę. A ja mam nadzieję, że go sprawiedliwość dosięgnie hehehehe Dcdam wysłałem Ci maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 07.10.02, 16:18 rynkowo duża prośba odpuść sobie nasze forum. załóż wątek filozoficzno- psychologiczny albo fan-club Stasia Lema i tam wpisuj swoje wypociny. Co do Arndta to ma gość tupet, przyznawać się do wałka. Co do meczu ze Startem to sugerowałem się terminarzem na stronie hools Zawiszy a tam jak byk stoi Start Radz., a przecież bambry grają w IV a tu chodzi o Pruszcz o którym rozmawialiśmy w Nakle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 23:17 MAciej masz racje dwa razy drukarzowi sie udało ale do 3 razy sztuka! pozdrawiam- do zobaczenia w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 23:26 Przepraszam wszystkich za ten radziejów w terminarzu-bład z naszej winy, terminarz był wpisywany na szybko podczas ...wypoczynku w Mielnie i stad ten bład! sorrka-co do meczu w Pruszczu to godzina na pewno bedzie podana na 4,5 dni przed meczem na naszej stronce- no i chyba zuwazyliscie ze jest na bieząco aktualizowana.Ale chciałem jeszcze wspomniec ze przed Pruszczem mamy mecz u siebie juz w sobote(12.10) o 12.00 i wszyscy postrajmy sie aby było jeszcze lepiej niz w nakle- na pewno beda ulotki przed meczem informujace tych co nie czytaja gazet lub nie siedza na necie( osoby odpowiedzialne za to juz obiecały ze to zrobia)- Do zobaczenia w sobote i zapraszam na www.zawiszahools.of.pl przeciez to strona dla WAS!!! i o NAS!!! ZAWISZA 1946 Pozdrawiam wszystkich fanatyków Bydgoskiego ZAWISZY!!! Wiara która Przetrwała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 08.10.02, 06:15 bydgoszcz,jak juz kiedys wspomnialem,jest bardzo bliska memu sercu,moze nawet wiecej niz ktoremus z was.ale fanatykiem,jak zawiszak was pozdrawia,nie jestem,bo to stawia znak rownosci z niektorymi wojownikami muzulmanskimi. kocham sport,i ciesze sie cala bydgoszcza,do ktorej nalezy cale wojewodztwo i min. wszystkie w nim grajace kluby.kujawy-pomorze badzmi skuteczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 08.10.02, 08:19 Zawiszak na stronie Zawiszy jestem conajmniej 5 razy dziennie. Teraz mogę ją nazwać zajebistą stroną, bo kiedyś było różnie z tymi stronami o Hools. Ale teraz jest ok. Chuliganem nie jestem, ale chcę być blisko klubu, piłkarzy i kibiców. Kiedyś sam robiłem stronę Zawiszy, alke mi Legia wysadziła ją w powietrze. Ale z klubem trzeba być zawsze na dobre i na złe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 08.10.02, 14:30 Na poczatku tego sezonu jeszcze śledziłem losy chemika/Zawiszy w III lidze, ale od kilku tygodni postanowiłem, że TYLKO ZAWISZA, nawet jak to ma być V liga. Więc chodzę na wszystkie mecze Niebiesko-Czarnych nawet na wyjeździe. Do zobaczenia na Gdańskiej w sobotę. CHOĆ NIEWIELU NAS TU JEST , TO ZWYCIĘŻY WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 08.10.02, 18:33 Byłem przed chwilą w nowej Hali "Łuczniczka". Wrażenia niesamowite! Normalnie Camp Nou pod dachem. Sala ogromna, wszędzie bardzo dobra widoczność, dużo miejsca między rzędami fotelików, dużo wejść na trybuny, wentylacja znakomita. wszystko super. Ale i tak NIGDY NIE ZGINIE ZAWISZA NOGDY NIE ZGINIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 19:22 co do nowej hali-Moze by zoorganizowac jakis turniej halowy 9w koncu zima przed nami)z udziałem ZAWISZY- na pewno by był ekstra doping. Maciej napisz mi nr do ciebie lub meila na mój telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 09.10.02, 13:27 Kowal telefon mam ten sam od 3 lat:)Jednak jakaś sprawiedliwość jest. Oszusta jabłońskiego zawiesili. Dostał chyba 6,5 note za mecz z Nakłem, czyli adekwatną do tego co wyrabiał. Dziś generał werner miał mieć rozmowę ze Straszewskim w sprawie Stowarzyszenia. Jak się coś dowiem to zaraz napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza88 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 14:57 i dobrze ze Mirek Rzepa nnie zatrzymał na murwaie bo oprócz noty 6,5 to by dostał z buta w ryja...a teraz co najwyzej moze byc sedzia w wyscigach koni na biegunach:]]] ZAWISZA HOOLIGANS<evil doers> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 09.10.02, 21:25 nam nic to nie da że wykluczuli drukarza Jabłońskiego. punktów nam nikt nie przywróci, no chyba to jest dobre by więcej nam już nie sędziował. Czekam na wieści w sprawie stowarzyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:07 Mam wiadomosci z pierwszej reki! wczoraj straszewski wydzwaniał do osób które beda członkami stowarzyszenia i chciał od nich adresy, numery dow.osobistych itp. jest to potrzebne do zarejstrowania stowarzyszenie! wiec teraz jeszcze procedura rejestracyjna i gotowe! czekalismy tak długo poczekamy jeszcze troche! Przyjdzie wiosna i lepsze czasy kiedy ZAWISZA z Bydgoszczy wróci do ekstraklasy! pozdrwaiam i do zobacdzenia w sobote! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 02:27 Nareszcie coś się ruszyło! Widać coraz większe zainteresowanie Zawiszą no i sprawa Stowarzyszenia. Teraz pozostało tylko awansować do IV ligi, a później dalej w górę! Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 10.10.02, 11:34 Tak więc wczoraj Straszewski rozmawiał z tzw "kierownictwem" klubu (Werner, Matuszak, Grobelny, Bednarek). Wiadomości optymistyczne, zgadzają się na formę Stowarzyszenia, jutro chyba ma się z Wernerem spotkać prawnik ze Stowarzyszenia, aby przedstawić szczegóły. Rozbieżności dotyczą ekwiwalentów co do ewentualnych transferów, ale to chyba jest kwestia do dogadania. Piłkarze dostali jakieś zaległe pieniądze, także nie pozostaje im nic innego jak wygrać wszystko do końca rundy. To do soboty i trzeba juz trąbic o nastepnym wyjeździe do Pruszcza. Mam nadzieję, że przekroczymy liczbe 150 ludzi na wyjeździe w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza88 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 17:30 tak czy inaczej jestesmy i to sie liczy...Maciej przypomnij mi ze mam sie Ciebie zapytac w sprawie tego stowarzyszenia..pozdrowienia bo nie chce mi sie pisac:) -zawisza88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 10.10.02, 18:18 Cieszy mnie fakt, ze tak dobrze układaja się losy Stowarzyszenia. Maciej - Rzeczywiście tylko są takie rozbieżności? To chyba cud>? Jak tak to bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 10.10.02, 19:32 Pawson-pisze co wiem, a źródło mam dobre, więc na wczoraj tak było. Jednak sam wolę nie zapeszać, bo z tymi ludźmi nigdy nic do końca nie wiadomo, czy im się nie odwidzi nie daj Boże. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że będzie lepiej. Na dziś Stowarzyszenie jest jedyną sensowną alternatywą dla Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 10.10.02, 20:01 To dobrze że słychać coraz ciekawsze wiedomości z Gdańskiej. Miejmy nadzieję, że awansujemy do IV ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 10.10.02, 20:13 Właśnie Maciej nie zapeszać. Ale dziwi mnie że tak wszystko dobrze wygląda. Teraz czas na nas i na mecz z Flisakiem komlet. Znasz godzine meczu w Pruszczu? BYLISMY JESTEŚMY BĘDZIEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 23:25 Pozdrowionka dla wszystkich i zapraszamy na mecze WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 21:20 Zapraszamy jutro na mecz o 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 12.10.02, 10:59 Dziś mnie na meczu nie będzie z powodu choroby ale w zamian na forum przeprowadze relacje live ze stadionu Zawiszy. Mój wysłannik Pawson na pewno się pojawi na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 12.10.02, 12:30 Zawisza flisak w 20 minucie remisuje 0-0. Brak flag. Kibiców niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 12.10.02, 12:39 Zawisza - flisak 0-1 w 37 min. Gol z kontry. Co za lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 195.205.6.* 12.10.02, 12:50 Po I połowie 0-1 w plecy. Zawisza ma przewagę, ale flisak gra z kontry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 12.10.02, 13:28 W 20 min. II połowy nadal o-1 w plecy. Najgorszy mecz w wykonaniu piłkarzy Zawiszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 12.10.02, 13:53 0-1 w plecy nic nie grali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 13.10.02, 14:53 tak słabego meczu jeszcze nie widziałem. Współczuję ci Maciej, oglądać dwa takie same mecze w jednym dniu, takie same wyniki - Polska i Zawisza. Trzeba chyba zrobić jakąś rewolucję kadrową, bo nie mogę zrozumieć jak piłkarz grający 10 lat w piłkę, nie może dośrodkować piłki, nie będąc naciskanym. przykładów mógłbym mnożyć. myślę, że w naszym mieście i w regionie jest kilkudziesięciu piłkarzy, o lepszym wyszkoleniu tecnicznym niż nasi kopacze. I jeszcze tacy, którzy gryzą trawę, walczą, dla nich byłby zaszczyt grać na tak pieknym stadionie, w klubie o takiej hisorii i tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 17:21 nie kazdy dzien,nie kazdy mecz jest ten sam.to sa tylko ludzie jak i my,rowniez czasami grajacy nawet z goraczka. a ci co gdzies sa lepsi,to przyprowadzmy ich,zaplacmy im,a nawet namowmy bonka by tu wrocil i zrobil porzadek.tylko co to da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 14.10.02, 18:10 Faktycznie miałem "super" futbolową sobotę. Nie wiem kto grał gorzej, Zawisza czy reprezentacja??? Zmarzlismy w Warszawie niesamowicie, zero emocji, zero dopingu ech lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 23:26 fakt zagrali tragicznie i jak napisał M.K. w expressie goscie prezentowali sie jak zawodnicy TKKF! jednak to oni po meczu cieszyli sie ze zwyciestwa choc dla nich sukcesem było juz to ze zagrali na tym stadionie gdzie gra kadra! Ja powiem tylko tyle ze piłkarze nie zasłuzyli na takie warunki i takich kibiców! gdzie w Polsce na V lige jezdzi tylu kibiców? ( wyjatek Lechia Gdansk) A jestem pewien ze jak wybralibysmy kilku chlopaków od nas to grali by o wiele ambitnej bo graliby DLA ZAWISZY! a taki Flisak to nie powinien sztycha zrobic! i niech nikt mi nie mówi ze mieli słabszy dzien! oni trenuja od kilku do kilkunastu lat w wysmienitych warunkach ( jak na POLSka piłke) a zawodnicy Flisaka pracuja na roli, trenuja dwa razy w tygodniu i co? przyjezdzaja do wielkiego miasta, wielkiego klubu, na piekny stadion( gdzie graja reprezentacyjne druzyny) i co robia ? gola pilkarzy ZAWISZA jak frajerów! wstyd! ja bym po meczu zdjal koszulke i powiedział kolegom z druzyny ze odchodze, ze schanbiłem klub i jest mi wstyd! oni maja w dupie kibiców, w głowie tylko dyskoteki itp. no dobra koniec juz bo bym mógł ksiazke napisac W sobote jedziemy na mecz do Pruszcza! Bez wzgledu na wyniki zespołu jestesmy zawsze z ZAWISZA! bo ZAWISZA TO MY! "Jestesmy zawsze tam gdzie nasz ZAWISZA gra...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 02:01 kowal,nic dodac,nic ujac.a to ze jechac do pruszcza pomorskiego warto i do innych miejscowosci tez,to pod kazdym wzgledem jest wielce wskazane.pilka,to przeciez tylko zabawa,a podroze ksztalca.bedziemy dobrze znali rozne regiony naszego wojewodztwa.bedziemy mogli sie jego geografia,przed kazdym pochwalic. a na brak pieknych miejsc nie potrzebujemy narzekac,a moze nie jeden raz wrocimy w niejedno miejsce,niekoniecznie na mecz.usmiechnac sie nam nalezy, poniewaz jutro bedzie lepiej.a o zawisze nie popadajmy w chorobe.kto wie,czy pozostale trzy druzyny w pucharach w nadchodzacej rundzie,tez juz zejda z pola. czy zauwazyliscie,ze chemik-zawisza,dobrze zagral?cieszmy sie i oczekujmy,by z kazdej ligi,tak bydgoskie jak i z terenu wojewodztwa,druzyny awansowaly wyzej. ahoj,chlopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 15.10.02, 19:30 Maciej - takiego słabego dopingu na legii dawno nie słyszałem. troszkę musieliście się powkurzać na tym meczu. powyzywałem na Zawiszę, ponarzekałem, ale i tak będę w Pruszczu, bo przecież "jesteśmy zawsze tam gdzie nasz WKS gra". Ale na Areczke raczej nie jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl / 192.168.9.* 16.10.02, 15:10 Doping na Legii był kiepski, bo wiadomo, że gra kadry była kiepska. Jak się widzi taka niemoc to i się odechciewa dopingować jak np: tych naszych "skórokopów" za ostatni mecz. Ja do Gdyni tez nie jadę, ale z powodów można powiedzieć osobisto-kibicowskich (rok temu też nie byłem z nimi na Arce). Z Pruszczem nie zagra wirtuoz Wiśniewski, a w Pruszczu boisko klepisko(: więc obstawiam remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 16.10.02, 16:03 W Pruszczu musi być zwycięstwo. Drugi taki mecz jak z Flisakiem nie może sie już przydażyc. Muszą udowodnić, że to był wypadek przy pracy, bo inaczej to o awansie możemy zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 17.10.02, 17:47 Pozdrowienia dla wszystkich fanów ZAWISZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 20:12 popieram pawsona- tylko zwyciestwo moze nas podbudowac Proponuje w Pruszczu zajac sie dopingiem- MAciej wez sie za to- ty potrafisz to robic A wchodzac na stadion ( raczej boisko w polu) zaspiewajmy: Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu BYDGOSZCZ i ZAWISZA WKS! Maciej licze na ciebie! Sedziuje jakis pajac z Grudziadza wiec mysle ze RACZEK nic nie kombinował- chociaz do konca nie mozna mu ufac- prowadziłem z raczkiem dialog smsowy w niedziele i poniedziałek( wysłalismy ponad 20 smsów) wiec mysle ze troche mu to przetłumaczyłem. On nie potrzebuje karnych, jak sedzia bedzie gwizdał wolne sprzed pola karnego( ulubiona pozycja raczka-Lewa noga) to znaczy ze jednak cos wykombinował! Ale ja jestem dobrej mysli Pozdrowienia dla Wszystkich fanatyków BYDGOSKIEGO ZAWISZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 20.10.02, 13:33 Kowal ZAWISZA TO MY a nie te pajace co grają . Po tym co zrobili znowu w Pruszczu nie chce sie pisać. Bramkarz sie nadaje do cyrku, napastnicy do juniorów się uczyc strzelać, o reszcie nie wspomnę.Rzepa uratował im dupy, bo by dostali po łbach.Pruszcz się cieszył jakby zdobył puchar UEFA. Nie wyobrażam sobie awansu, przecież trzeba by wymienić z 10 zawodników. Dziś na boksie 14-6 dla Zawiszy, ale poziom też niezaciekawy ZAWISZA TO MY PIŁKARZYKI-PAJACYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 20.10.02, 17:28 pruszcz pomorski fajna miejscowosc,niech i oni sie czasami ciesza,a to tym bardziej,ze po meczu mozna bylo sobie skozystac z dobrego jedzenia,a przy nim pogadac z miejscowymi na temat ich druzyny,zawiszy jak rowniez pilki calego wojewodztwa.i powiem wam,ze oni maja oczy trzezwo otwarte. jezeli wy nigdy sie nie nauczyliscie co to jest zabawa,w porownaniu z trudem dnia codziennego,to sami zacznijcie grac w miejsce zawodnikow zawiszy,albo zrobcie sobie przerwe az do konca czerwca.pewnie samoczynnie olej bedzie powoli wracal z nog do glowy.a jak wyglada dzisiaj uklad trzeciej ligi? jakies nadzieje? ja ja trzymajta sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 23:19 Opis meczu ARKA-ŁKS Postanowilismy w tym dniu pomóc naszym ziomalom w wypadzie na zawsze goracy teren w Gdyni. Zebrało nas sie 38 osób ( w tym Swiecie-3 i Inowrocław-3)ogólnie ekipa młodziezowa. ŁKS-u około 200 osób, sami dokładnie nie wiedza. Po drodze nie obyło sie bez niespodzianek- na stacji Gdansk-Wrzeszcz atakuje Lechia GDansk, ekipa typowo chuliganska, około 70 osób, bez sprzetu- od razu reaguje psiarnia uniemozliwiajac nam wyjscie z pociagu i ostrzeliwujac lechie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 22.10.02, 05:35 narazie to zawiszak jestes pozalowania godny,ale ja wierze,ze nadejdzie czas,ze sie zmienisz i nigdy nie mow nigdy.i wiedz,ze na calym swiecie sport to tylko zabawa,ci zas co tym sie fanatyzuja,to trzeba po prostu wybaczyc.zrozumiale jest kibicowanie ulubionej druzynie,ale trzeba rowniez zaowazyc zalety u przeciwnika i cieszyc sie tym,ze mozna bylo cos ladnego zobaczyc.np.janikowo nie jest druzyna ktorej kibicuje,ale przynosi regionowi jak narazie zaszczyt. jezdzisz do gdyni,a czy byles w janikowie.wybierz sie,ale samemu i zrozum czym sport naprawde jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 22.10.02, 16:31 rynkowo, proszę cię przestań się juz wypowiadać na tym wątku. Bo mnie szlak trafia jak czytam twoje wypociny. Zawiszak ma rację, ja też tak pisałem, grać dla Zawiszy to zaszczyt. Trzeba mieć w sobie dumę i honor, by grać w Niebiesko- Czarnych barwach. Jak św.p. Kinia to widzi co te piłkarzyki wyprawiają... A... jest to 500 jubileuszowy wpis. Dzięki że jesteście na tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 22.10.02, 16:33 Jako autor wątku pozwalam sobie walnąć 500 wpis. Dzięki wszystkim, którzy się wpisują i są z ZAWISZKĄ na dobre i na złe. Jeśli mamy jeszcze w cos wierzyć niech to będzie ZAWISZA. ZAWISZA TO MY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 22.10.02, 16:37 oj Maciej znowu Cię uprzedziłem, ale przyznaje należy Ci sie ten 500 wpis. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 22.10.02, 19:12 na pewno widzieliście urywki meczu Everton-Arsenal i bramkę 16 letniego zawodnika z liverpoolu Rooney'a. Podobno ma to być drugi Gascoigne. Rzeczywiście wyglądem bardzo go przypomina. A jak ja przypomne sobię naszych V ligowców. to płakać mi się chciało. Żaden pilkarz nie dorównuje mu sylwetką, zaangazowaniem, wolą walki, i nawet techniką (16lat). A jak nasi kopacze chodzą na dyski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 22.10.02, 20:19 Pawson tylko o 2 minuty mnie wyprzredziłeś:)W tym samym czasie siedzielismy przed kompami:)A widziałeś kandydata na radnego (w poniedziałkowym Expressie), który chce odbudować piłkę w Bydgoszczy???Ciekawe, że o Zawiszy sobie dopiero teraz przypomniał no nie???A poza tym jest to przerzutowiec, rok temu startował do sejmu z listy innej partii, więc szybko zmieniaja mu się poglądy, a o jego obecnej formacji politycznej nie chce mi sie nawet pisać. W piątek w GOLU ma się zjawić Jerzy Engel, przewidziane jest spotkanie z kibicami. Hej PS.Pawson, ale 1000 wpis będzie mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 23.10.02, 10:43 Tego Walenciaka całego to ja znam dobrze to pijaczyna i dupas z Solidarności z Pisu i Ligi... On nic dobrego nie zrobi i nie wiem jak Rzepa dał się do zdjęcia namówić. A co do naszych piłkarzy to na razie nie chce mi się pisać. Mam nadzieję że wezmą się za siebie i zaczną grać z ambicją i poświęceniem, mogą przegrać ale po walce, a nie po opiedal.. się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 23.10.02, 16:14 Obiecuje Maciej 1000 jest twój!!! a ten Walenciak na obiecywał Rzepie, Straszewskiemu góry i zaraz do zdjęcia z nimi. Panowie Rz. i Str. trochę szacunku do siebie. Przyjdzie do was byle polityk, a wy już się płaszczycie! A Walenciak i tak tym nic nie zyskał, bo kto czyta dziś cokolwiek o Zawiszy... 200 osób. Z przyjemnościa pójdę na spotkanie z Engelem. Zawsze go broniłem, a po tym co pokazują podopieczni Bońka, jeszcze bardziej go szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 23.10.02, 18:36 Mam jeszcze jedną perełke dotyczącą Chemika z poniedziałkowego expressu cyt: "Smuci fakt, że piłkarze sami sie muszą dopingować do walki. A właściwie nie wiadomo dla kogo oni grają. Trybuny jak zwykle swieciły pustkami." I pisze to gościu, który podobno zna sytuację. Jak nie wie to mu powiem - GRAJĄ DLA PSEUDODZIAŁACZY Z KUŹNIACKIM I BEDNARKIEM NA CZELE. Przecież juz rok temu na fuzje mało kto chodził i mało kogo tak naprawde obchodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:03 Panowie zgadzam sie z Wami- przed wyborami to zdjecia robi a pózniej to zapomni gdzie stadion ZAWISZY jest Aha otrzymałem wiadomosc ze nasi kopacze przegrali sparing z juniorami 3:4, przez cały mecz kłocili sie medzy soba MAciej w Unisławiu wywieszamy dwa płótna: 1/ OSTATNIA SZANSA 2/ PIŁKARZYKI-PAJACYKI( twojego pomysłu-spodobało mi sie) a tymczasem nara p.s. zaczynam myslec o sobocie- co niektórych czeka ciezki dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.10.02, 00:56 pawson nie denerwoj sie,usmiechnij sie bo jutro bedzie lepiej.chcesz bym nie pisal,a potem wszystkim dziekujesz,ze jestesmy.wszystko powinno miec jakies urozmaicenie,lepiej smakuje,jak zupa z przyprawami.a powiadam wam,ze byla bardzo dobra po meczu w pruszczu w restauracji.polecam i wam na wyjazdach takie restauracyjne skoki.a co do wiary w czlowieka lub rzecz,to obled psychiczny.cieszmy sie zawisza,ale wierzmy w Boga,i to zgodnie z Jego wola. bo czlowiek,jak i jego czyny chyzo przemijaja. a z wami bede sledzil,tak pilke w bydgoszczy,jak i w calym wojewodztwie,bo juz kiedys pisalem,ze bydgoszcz jest bardzo bliska sercu memu.z tym,ze ja patrze na to obiektywnie,i w porownaniu z codziennoscia zycia,sport to min.zabawa. powiem wam tez,ze nie widze aktualnie nadzieji tak dla zawiszy,jak i innych polskich slynnych klubow,ktorym dane stalo sie grac w 4,5 czy nizej ligach,by sie szybko z tych lig wydostaly.one potrzebuja silnych z pieniedzmi,sponsorow, ktorzy nie beda sie domagac szybkich awansow,ktorzy beda sprowadzac dobrych zawodnikow,budujac zespol przyszlosci.w obecnej sytuacji graja tacy,co w zasadzie powinni sie zajac czyms innym,a jezeli jakis mlody talent sie pokarze,to po prostu bedzie sprzedany.taka jest prawda w calej polsce,wezcie chociaz pod uwage na polnocy,lechie gdanska.nie zapominajcie oprucz plocien,na wyjazdach skorzystac z dobrej restauracji i przyjacielskiej pogawedki o pilce z miejscowymi.jezeli to od nas zalezy,z kazdym pokoj czynmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 20:42 ZAWISZA-NAPRZÓD JABŁONOWO 26.10.2002 godz.12.oo NIEDZIELA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 26.10.02, 14:15 Mecz Zawiszy w niedzielę o 11.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 17:53 Sorki za zła data-mecz oczywiscie 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 26.10.02, 18:54 No cóż raz jest do przodu, raz do tyłu. My dzis do tyłu, ale z honorem. Żeby po porażce nasi piłkarze mieli taką złość, że mogło byc lepiej, jak my, to by byli liderem ZAWISZA TO MY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 27.10.02, 16:10 ZAWISZA-NAPRZÓD JABŁONOWO 2-1 (1:0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 27.10.02, 18:47 Nareszcie zwycięstwo. Ale czemu mecz odbył się na brdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 23:40 Mecz odbyl sie na Brdzie gdyż ponoć remontowana jest nawierzchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 28.10.02, 16:08 Ktoś narzekał, że Gwiazda zagrała u siebie z Promieniem, zamiast w Kowalewie! Nam to wyszło na dobre bo * przegrała 1:2! A nie rozumiem, czemu mecz był na Brdzie. Słyszałem, że płyta jest remontowana, kto w taka pogodę poprawia murawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 28.10.02, 17:26 I tak naciekawszym momentem meczu na Brdzie była projekcja pewnego filmu w barze budynku klubowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 30.10.02, 20:01 Mimo, że nasi kopacze nie dajš nam satysfakcji, to zapraszam na ostatni wyjazd do Unislawia SOBOTA 2.11 godz. 14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 23:45 Czy widziekiscie na naszej stronce komentarz do meczu z Jabłonowem- jest wypowiedz pilkarza na temat kibiców! co niektórzy juz to skomentowali No i te wypowiedzi w "PIŁKARZU" dom kurw... mnie doprowadzaja. Nic nie graja a jak gwiazdy sie zachowuja! do zobaczenia w sobote w Unisławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 31.10.02, 14:46 No koledzy chyba trzeba bedzie wysmarować naszą odpowiedź w PIŁKARZU, bo jeszcze wyjdzie, że to nasza wina, że oni nie potrafią wygrać z wiejskimi klubikami. Najgorsze jest to, że człowiek się wkur... , ale i tak w sobotę pojade do Unisławia, nawet flagę wezmę. KOWAL- a może im bedziemy puszczać pewne filmy przed meczami, żeby zobaczyli co to znaczy walka i zaciętość?????? hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 31.10.02, 17:32 Maciej czy w tym Unisłaviu jest jakiś płot na stadionie, by flagi wywiesić? O "Piłkarzu" już się wypowiedziałem na www.zawiszahools.of.pl i lepiej na tym poprzestanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 31.10.02, 19:10 Stadion w Unislawiu jest to mały kameralny stadionik i raczej jest tam płot tylko nie wiem jak duży. A co do tego piłkarza to może niech kibice mu wytłumaczą co to do konia jest walka od początku do końca meczu. Jak im się nie chce grać to niech na sportowa spadają. Tam takich piłkarzy w III lidze jest pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 01.11.02, 20:48 Przed nami ostatni wyjazd. Zobaczymy jak spiszą się piłkarze, i MY KIBICE. Oby pogoda dopisała. Chociaż mało nas tu jest to zwycięży WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 21:59 Panowie nie czepiajcie się tak bardzo tych chłopaków,którzy reprezentują teraz nasz klub. Znam ich osobiście i wiem,że większości z nich bardzo zależy na ZAWISZY. Czasami naprawdę nie wychodzi mecz i tak jest wszędzie nawet w I lidze. To jest dobra drużyna i wywalczy awans. Musicie im w tym pomóc. Zawisza ma super kiboli ale Gdybyście częściej krzyknęli WKS!,WKS! to by ich bardziej uskrzydliło. Trzeba ciężko przepracować zimę WY i Oni, dogadać się i czkać na IV ligę. Może ten 2003 rok będzie przełomowy dla piłki w Bydgoszczy(ZAWISZA), może w końcu ktoś przemówi tym palantom z góry,że w 400 tysięcznym mieście musi być piłka minimum w II lidze. Pozdrawiam tych którzy jeszcze w to wierzą... (Ja wierzę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:28 Ta tylko niech chlopaki nie siedzia w Bravo przed meczem i bawia sie cala noc,a potem nie moga nawet zremisowac z jakims LZSem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 03.11.02, 10:46 Słuchaj anonim jeśli byłeś w Unisławiu i powtórzysz mi jeszcze raz to samo, to dostaniesz buty. Jak im nie idzie, przegrać z burakami cukrowymi grając prawie cały mecz w przewadze, to już jest nieudolność. Niech oni zaczną się zajmować tańcem na rurze, i na pokazach mody z tatuażami, a piłkę niech zostawią komu innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 03.11.02, 15:23 Pawson - na rurze też trzeba umieć tańczyć:) Słów mi brakuje po prostu.Od kiedy chodze na Zawisze nigdy nie jechałem piłkarzom, nawet jak spadali z 1 ligi, ale to co się teraz dzieje jest dla mnie niepojęte. Te pajace normalnie nas obrażają, chyba trzeba sie bedzie pogodzić, że Zawisza się nigdy nie podniesie i będziemy życ sobie wspomnieniami. Dzięki za wsparcie naszej "organizacji":)zebraliśmy 175,30 zł na cel Wam wiadomy, jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 03:57 a ja sie nie denerwoje.po prostu pilka ,tak jak jest naprawde,jest zabawa. chlopaki robia to na co ich w danym dniu stac.a wiedziec tez trza,ze inne tzw. lzs-y,tez chca czasami cos pokazac,i to jest piekno sportu.pamietajcie tez,ze bydgoszcz to miasto duze,i ci maluczcy specjalnie nastawiaja sie na to ,na co ich najlepiej stac,i pragna napsoc nerw bydgoszczanom. no,chlopaki,ale nie gadajcie mi,ze jest az tak zle.czy widzielscie tabele III l. unia i ch.-zawisza,jak dobrze pojdzie tak dalej,to na wiosne beda walczyc po miedzy soba o upragniona II lige dla calego wojewodztwa.trzymajmy i za nich nasze obgryzione kciuki.ja,ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 04.11.02, 16:55 Słuchaj rynkowo-janokowo nie mam na Ciebie słów, ty chyba nie znasz ojczystego języka. Jak ktoś Tobie mówi że nie masz tu pisać to nie pisz i daj sobie spokój z pięknem sportu bo to nie jest kącik Miss Polonia tylko poważne forum o Zawiszy. A co do meczu to tragedia, nie mogę patrzyć jak te sieroty grają (jeśli grą można to nazwać). Taki Unisław gra w 10 i do tego połowa drużyny ma kontuzję i grają jakby o mistrzostwo świata, a te nasze cioty zero pomysłu, zero złościw w sobie. Czy oni nie widzą że my kibice jeździmy dla nich po wiochach gdzie musimy 90 minut gnojówe wąchać i w zimnie oglądać jak robią ich rolnicy. To się musi skończyć!!! Zawisza to jest świętość i dla niej trzeba zrobić wszystko!!! Tak na koniec to muszę pochwalić klienta z Unisławia za bramkę to był strzał godny kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 04.11.02, 17:52 DcDam ma racje, jeździmy za tymi waflami w zimnie, deptamy w gównie, sponsorem jest salon fryzjerski "Grażyna" - (pozdrowienia dla tej pani), a te ciołki(a pędziwiatr to już jest taboret) dymają nas. O panu r... proszę nic nie pisać i nie komentować jego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 05.11.02, 10:35 Rzepa nawet powiedział wczoraj, że ma już dosyć tego. Wyjątkowo zgadzam sie z rynkowem, że każda wiocha mobilizuje sie na Zawiszę, bo jest to dla nich mecz sezonu.I tu jest zasadnicza różnica:oni sie mobilizują, a pajace sobie myślą, że "co tam, bambrów sie kulnie " i do domu, a później są tego skutki. Najchętniej połowę piłkarzy Unislavii widziałbym w Zawiszy. Po meczu grupa najbardziej radykalna udała się pod stadion Zawiszy czekając na pajaców. Niestety połowa wysiadła po drodze (min Rzepa)a ci co zostali nie umieli skleić zdania, tylko " no wiecie, chcemy, ale nie wychodzi", nikt się nie przyznał do wpisu na stronie Zawiszy, łby mieli zwieszone jak na skazaniu. Najśmieszniejsze jest to, że na stwierdzenie jednego z naszych" że gdybysmy zagrali z wami na sali, to byscie leżeli w drabinkach po 5 minutach" Wisnia powiedział, że ma racje. Nie wiem czy on sobie zdawał nawet sprawę z tego co powiedział!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 06.11.02, 12:56 Dzis w Expressie wywiad z moim idolem kuźniackim-może czytaliście. Facet jest niereformowalny jak partyjny beton, jego wynurzenia są śmieszne, nie potrafi odpowiedzieć na zasadnicze pytania. Pawson kiedys trafił w sedno "jego twarz jest adekwatna do jego poglądów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 06.11.02, 12:56 Dzis w Expressie wywiad z moim idolem kuźniackim-może czytaliście. Facet jest niereformowalny jak partyjny beton, jego wynurzenia są śmieszne, nie potrafi odpowiedzieć na zasadnicze pytania. Pawson kiedys trafił w sedno "jego twarz jest adekwatna do jego poglądów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 06.11.02, 12:58 Dzis w Expressie wywiad z moim idolem kuźniackim-może czytaliście. Facet jest niereformowalny jak partyjny beton, jego wynurzenia są śmieszne, nie potrafi odpowiedzieć na zasadnicze pytania. Pawson kiedys trafił w sedno "jego twarz jest adekwatna do jego poglądów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 06.11.02, 18:04 Jak czytam ten wywiad, to mi ręce opadają i jeszcze to zdjęcie- Muppet Show! Aż mi się pisać nie chce. Wokół nas sami pseudodziałacze, pseudopiłkarze, jedynie pseudokibice - brzmi normalnie i jest pozytywną strona tego szajsu! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 00:03 Czytałem opinie tego pana w Expresie oraz tu na stronie GW i tylko jedno mi się nasuwa na myśl. Ten człowiek dba tylko o swój interes i żadnych układów z chemikem nie ma sensu robić. Oby zrozumieli to także działacze nowopowstającego stowarzyszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 07.11.02, 07:43 Wkurza mnbie ten Kuźniacki, pisze o Straszewskim że jest gołodubcem, a kim on jest co on osiągnął jako działacz. Dokonał jesdnego pozbył się kibiców którzy by z chęcią chodzili na mecze, ale pod banderą ZAWISZA, a nie jeskiś dziwactwo. Trzeba teraz wziąźć się do pracy i działacze i piłkarze, zwłaszcza piłkarze bo od nich w dużej mierze zależy czy znajdą się potencjalni sponsorzy, musi być awans. W tej rundzie to już niewiele się da zrobić, ale w zimę to muszą zapierdzielać jak koniki polne. Ale najpierw powinni kibice im tą filozofie do głowy wpoić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 07.11.02, 15:00 Pawson masz mistrza z tym Muppet Show. Faktycznie w muppetach na koncu siedziało w loży takich dwóch zgredów, którzy z wszystkiego sie nabijali, a jeden z nich to wypisz - wymaluj nasz idol:::::))))))))))))ale ubaw miałem z tego wczoraj wieczorem::::::)))))))chemik prezes muppet show, ale jazda. A na poważnie, to ten gość jest winny temu, że Zawisza gra w 5 lidze, to dzięki jego pomysłom zrobiono Zawiszę/chemika, ale on ma to w dupie dzisiaj. Następna sprawa: rok temu zaręczał, że nazwa nie jest ważna, w następnym sezonie się ją zmieni na pierwszym miejscu bedzie Zawisza - i co - jest????Sprowadził osobnika o nazwisku Sawka, który miał się zając min SSA i co????gdzie on jest, a muppet gada dalej o spółce?????Na posła się nie udało, to do rady miasta. Istny Muppet Show, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 07.11.02, 19:43 Maciej ale jesteśmy sławni. Czytałeś dzisiejszą wyborczą, są nasze wpisy z forum (mój jest bardzo delikatny oczywiście). Szkoda że jest też wpis rynkowo, zamiast dcdama. Dcdam spałeś czy co? he he he Ale dzisiejsze wypowiedzi tego muppeta to już szczyt. gołodupce , że majątku kasy że Z nic nie ma. Niech ten kundel zrozumie, że jak kasa będzie to ten ... nie będzie do niczego potrzebny. Zabrał najlepszych piłkarzy, nikogo nie dał i to jest polska kur.. fuzja. Nie chcę mi się juz pisać. rzygam!!! ZAWISZA TO MY TYLKO MY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:29 Jaki był wynik w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:06 Zawisza - Kasztelan 0:0, gra słaba jak zawsze ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 11.11.02, 17:01 Dziś mija druga rocznia śmierci Rudego.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 12.11.02, 07:32 A piłkarze nawet mu hołdu nie oddali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 12.11.02, 16:24 Pozdrowienia z Torunia!!!ZAWISZA to potęga{oczywiscie kibice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 12.11.02, 18:30 Maciej czy Ty będziesz wydawał ten kalendarz Zawiszy? Ja oczywiście biorę. Dobry pomysł! Maciej ja czekam na koszulki piłkarskie Zawiszy... lub kurtki a'la Drzewko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 14.11.02, 18:42 Zapraszam na moją stronę www.wkszawisza.prv.pl Jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia , ale startujemy. ZAWISZA TO MY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 23:39 Byłem na stronce i jest super:))) Wpadnijcie na nia, tez zachecam. No i widziałem projekt kalendarza Zawiszy. Fajnie wyglada, więc wszyscy powinni go kupić. Nawet wszyscy muszą go kupić:))) Pozdrowienia dla fanów WKS ZAWISZA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 18.11.02, 12:11 Strona jest super!!! Dobrze że jest coraz więcej stron o Zawiszy i ich kibicach. Super sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 18.11.02, 19:37 Dcdam a Ty maile odbierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 19.11.02, 17:46 No Maciej jestem pod dużym wrażeniem!!! Stronka na pewno lepsza od konkurencji. Super zobaczyć dział boks i juniorów. A archiwum - niezła robota. Ale co ja tu będę Tobie słodził. maciej jak czytam w gazecie o TKH jak 3000 ludzi przychodzi na hokej, jak Proszkiewicz, Korczak, Orzeł pykają i jeszcze Zdunek i Morawiecki to mi się serce kraje. Wiem że kilka osób jeździ do torunia na hokej i są zadowoleni. Może i my ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 19.11.02, 21:07 No staramy się:)Właściwie to od strony technicznej jest to robota mojego koleżki, ale zawrtośc merytoryczna i pomysły moje:)Jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia i uzupełnienia, ale myslę, że to kwestia czasu. Zauważyliście, że moja strona różni się trochę od pierwszej, a to z tego powodu, że należę do bardziej umiarkowanego odłamu kibiców WKS:)))), dlatego są juniorzy, boks i mój konik czyli ARCHIWUM!!!, które będę się starał uzupełnić historycznymi zdjęciami. Ale opisy naszych co lepszych wyczynów też są w dziale hools&ultras, który też będziemy sukcesywnie uzupełniać. Pawson - czy wiesz, że Zawisza miał sekcję hokeja!!!!!!!!!!!w zamierzchłych czasach, ale miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 23:29 Widze, że wy chłopaki również lubicie hokej:))) Wiem z dobrego źródła, że w następnym sezonie BTH ma wystartować w II lidze, więc wreszcie będzie na co popatrzeć w przerwie zimowej:))) Mieli grać już w tym, ale wiadomo brak kasy... No a stronka jest oczywiście super. Dobra robota ;))))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 20.11.02, 18:01 Maciej nie wiedziałem, że hockey był na Zawiszy!!! A gdzie grali, jestem ciekaw? Co do Zawiszy to ciesze się, że jest teraz przerwa bo już mi nerwy puszczały. Ale czekam na dobre ruchy Stowarzyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 20.11.02, 22:28 Ale dzis beton wyczytałem w Expressie. Otóż w weekend Chemik grał PP z Pomowcem Kijewo. Na ten mecz toruńska tzw. policja zmobilizowała liczny oddział prewencji w obawie przed kibicami ...chemika/Zawiszy:::)))))Oczywiście nikt sie nie pojawił, a dzielna policja tłumaczy się tym, że przeczytała w internecie, że chuligani chcą spalić Kijewo:::::))))))))ale jazda:::::)))) Jestem ciekaw, gdzie oni to przeczytali, bo na pewno nie na naszych stronach (zresztą kogo obchodzi mecz chemika w kijewie???) Wydaje mi się, że zrobili z siebie jak to często bywa niezłych i niekompetentnych idiotów i zwalają winę na internet hahahahhaha.Brawo hahahaha.UŚMIECH NUMERU-PAJACYK ROKU A co do hokeja sekcja istniała do 1967 roku, poczym rozkazem MON przeniesiona została do Śląska Wrocław(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kioto Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 18:32 Co się dzieje czyżby wątek upadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 23:09 Wątek nie upada tylko mamy przerwę zimową:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 25.11.02, 16:42 wlaśnie i nic się nie dzieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWELLO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 26.11.02, 14:52 dziekuje za reklame strony w gazecie:)jestem jej wspoltworca od strony technicznej!!!mam nadzieje ze sie wszystkim spodoba,trwaja prace nad czestszym aktualizowaniem strony oraz nad forum!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICOW ZAWISZY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 15:00 No stronka jest super:) Jeszcze troche pracy Pawello i bedzie naprawde ekstra. Pozdrowienia dla ciebie i Macieja:::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 26.11.02, 15:44 No cóż:)zostałem przez tę prasową publikację niejako wywołany do tablicy.:) Dziękuje red.Borakiewiczowi za zainteresowanie, które się przełożyło na tą wzmiankę w gazecie. Pomysł na stronę poświęconą Zawiszy chodził mi po głowie od dawna. Dzięki mojemu bratu, a teraz rónież koledze udało mi się go zrealizować. Chodziło mi przede wszystkim o przybliżenie historii klubu, i stąd takie działy jak historia , kibice czy hools&ultras. Ten ostatni nie ma na celu promowania chuligaństwa czy przemocy, ale rozumiem ,że nie każdemu się podoba. Moja strona ma mieć charakter informacyjno historyczny, dlatego są wyniki piłkarskie (nawet juniorów) i bokserów Zawiszy. A co do archiwum, to jest mój konik i pracę "benedyktyna" wykonuję z przyjemnością i myślę, że jest to najwartościowszy dział całej strony. Oczywiście będzie on sukcesywnie uzupełniany oraz w miarę możliwości zilustrowany zdjęciami (a posiadam kilka archiwalnych)Został jeszcze śpiewnik:)))Szczerze się uśmiałem, jak poczytałem to w gazecie Słuchaj Jezu, Wyklęty powstań itp.:::))Długo się zastanawiałem czy go nie wywalić ze strony, ale Pawello przekonał mnie, żeby został. W końu to też historia Zawiszy, a piosenki wymyślało pokolenie Drzewka, Nonego, Pomidora, braci Drucików ponad 20 lat temu. Zapraszam wszystkich na stronę i czekam na komentarze - również krytyczne co się podoba a co zmienić. Ta strona jest nas wszystkich kibiców Zawiszy!!! www.wkszawisza.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 21:15 Strona ciekawa ale ma jeszcze duże braki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: Gość portalu: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 02.12.02, 14:49 Czy ktoś ma jakieś info na temat Stowarzyszenia, zawodników albo cokolwiek co dotyczy Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 04.12.02, 21:01 Hej nie spać:)W przyszłym tygodniu ma się odbyć spotkanie ze szefem Stowarzyszenia. Poza tym 23 grudnia ma być na Zawiszy tradycyjny turniej gwiazdkowy.A 7 grudnia jest spotkanie piłkarzy Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 22:01 Wiem, ze jest przerwa zimowa, ale to nie znaczy, ze nic sie nie dzieje. Ludzie nie spac, tylko sie wpisywac:))) Temat nie moze upasc!!!! Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Zawiszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 07.12.02, 13:46 To fakt spać nie można tylko trzeba się wpisywać. W gazetach piszą nawet o Gwieździe Bydgoszcz a o Zawiszy cisza poza tym że odbędzie się spotkanie trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 02.06.03, 11:53 dcdam napisał: > To fakt spać nie można tylko trzeba się wpisywać. Polonia pany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 22:49 Zachecam wszystkich do kupienia kalendarzy Zawiszy. Wyszly naprawde super i cena tez jest spoko (12zl). Kazdy powinien taki miec:) Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Zawiszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 11.12.02, 17:37 kalendarz kupiłem, bardzo mi się podoba i myślę, że to nie ostatni gadżet fanów Zawiszy. Ja liczę, że uda się wyprodukować koszulki piłkarskie naszego Zawiszy. oczywiście kupuje. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 12.12.02, 19:53 Wszystko zależy od wyników sprzedaży kalendarzy. Zresztą pisałem o tym na forum strony "zawhools". Pomysły są, dlatego namawiamy wszystkich na te kalendarze, które wyszły całkiem nieźle. Dystrybucja jakos idzie, coraz więcej ludzi się o tym dowiaduje, nawet tacy co dawno nie byli na stadionie kupują. Internet też swoje robi:) www.wkszawisza.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 22:26 WKS NIGDY NIE ZGINIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 13.12.02, 13:33 Kalendarze są naprawde ok. Mam nadzieję że wszystkie się rozejdą w dość szybkim tempie, aby mozna bylo pomyśleć nad innymi gadżetami. Maciej może by zorganizować jakieś spotkanie z kibicami i piłkarzami wraz z trenerami i tam przynieść te kalendarze. Myslę że można by sporo jeszcze sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 14:36 Wlasnie kupilem kalendarz jest naprawde super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 16.12.02, 07:22 W pomorskiej jest ciekawy artykuł o spotkaniu pokoleń na Zawiszy. Artykuł jest fajny ale przeczytajcie co było napisane o Stasiu Mątewskim - To jest przecież Mistrz Świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 00:23 Artykuł jest rzeczywiście bardzo ciekawy. Interesujące wypowiedzi, a mistrza mają panowie Waligóra i Mątewski!!! Szacunek dla nich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 17.12.02, 20:35 Rzeczywiście jak się czyta takie artykułu, o takich Wielkich ludziach, dla których najważniejsze jest przywiązanie do klubu i miasta to się człowiekowi dobrze robi. Również wywiad z Kozłowskim i Łukaszewskim bardzo mi się podobał. Bardzo dobrze się wypowiadali o Naszym klubie i zawsze by chcieli grać dla Zawiszy. Bravo chłopaki i życzę sukcesów. pozdro WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 19.12.02, 18:16 W sumie można powiedzieć, że są to największe legendy Zawiszy - Stasiu "Monty" Mątewski, Waligóra i Brończyk. Następnych niestety nie widać. Widać tylko grabarzy, ale ich nie bedę wymieniał........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 19.12.02, 21:50 Właśnie aktualnie nie ma żadnego autoryteu w Zawiszy, ktory by się pojawił w ostatnich kilku latach. Tych zasłużonych, których wymienil Maciej nie ma kto zmienić. Teraz sami pseudodziałacze, pseudotrenerzy i pseudopiłkarze. "Zawisza To My" coraz częściej pojawia się w wypowiedziach i nie jest to już tylko zwykłe hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 11:23 W najnowszym wydaniu tygodnika Piłka Nożna jest duży artykuł o Zawiszy poświęcony sobotniemu zjazdowi. Jest dużo wypowiedzi byłych piłkarzy, fajne fotki i opis sytuacji jaka jest teraz w klubie. Dziennikarz PN opisujac fuzje Zawiszy z chemikem podsumowuje ją jednym słowem: "PARANOJA"!!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 20.12.02, 19:40 Właśnie PARANOJA, tylko że jeden osobnik z Glinek nie rozumie tego i zyje w swoim wyimaginowanym świecie. Dobrze sie stało, że nawet Piłka Nożna to wyśmiała, ale nie wiadomo czy to dotrze wreszcie do tego psueudodziałacza. Tylu znanych i zasłużonych postaci, w tym swoim klubiku to za 100 lat nie bedzie miał. Życzę mu wszystkiego najgorszego z okazji Świąt i złego samopoczucia, z tego co wyrabia. A i w Zawiszy by tez pomysleli nad stroną internetową z prawdziwego zdarzenia. (ale oni to już zupełnie inna bajka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:40 Polscy koszykarze zagrają z Białorusią w Bydgoszczy -warto by było zaprezentowac sie na tym meczu jako kibice ZAWISZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 21.12.02, 22:22 Do internautów Zawiszy!!!Postanowiliśmy połączyć dwie nasze strony w jedną konkretną. Szczegóły wkrótce!!! w poniedziałek o 16 jest turniej piłkarski na Zawiszy, grają juniorzy, 5 liga, fuzja-paranoja i byli zawodnicy Zawiszy m.in Łukaszewski i Kozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 23.12.02, 07:42 Nie wiem czy połączenie stron to dobry pomysł. Mi ten układ odpowiadał. Jedna dotyczyła kibiców a na drugiej można był znaleźć wyniki i tabele. No ale poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 20:04 Wesołych i pogodnych świąt dla wszystkich uczestników wątku,a szczególnie dla fanów Zawiszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 23.12.02, 22:18 Zdrowia, zdrowia i pieniędzy życzę wszystkim fanom Zawiszy Bydgoszcz z okazji Świat Bożego Narodzenia. ZAWISZA TO MY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 24.12.02, 14:20 Zdrowych Wesołych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej Wszystkim kibicom Zawiszy mo i żeby Zawisza grał w I lidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 06:08 zawisza na lige potrzebuje mase pieniedzy i szczera motywacje tych co chca nia rzadzic i w niej grac.a moze oddawac na poczatek 10% miesiecznych zarobkow i naklanianie do tego rowniez naszych pracodawcow?moze to cos pomoze.duzo pokaze wiosna i to chyba we wszystkich ligach calej Polski.chlopaki,ciesze sie,ze pilka lubicie zyc,tylko sie nie pochorujcie.stresy z powodu glupoty, moga doprowadzic do wysokiego poziomu cholesterolu.mam jednak nadzieje i zycze, ze wszyscy razem bedziemy patrzec na sprawy miej wazne w zyciu czlowieka,z przymrozeniem oka.co myslicie o Janasie,bo mi sie cos zdaje,ze nic nie dokona. ja postawil bym na Andrzeja Szarmacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:03 Pozdrówka dla mieszkańców województwa kujawsko-pomorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 62.244.143.* 30.12.02, 17:43 co sądzicie o konkursie w ps liga za złotówke Jest i Zawisza tylko w 2 lidze opinie???//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 01.01.03, 19:28 Witam wszystkich kibiców Zawiszy w 2003 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:33 JAK MYSLICIE CZY ROK 2003 BEDZIE LEPSZY DLA ZAWISZY?MIEJMY NADZIEJE ZE TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 02.01.03, 00:30 moze i bedzie,ale to moze w duzym stopniu zalezec od was samych,zagorzalych. zawisza jest w podobnej sytuacji,jak gdanska lechia. czy zauwazyliscie co tam uczynili,zagorzali,jak wy kibice.ano utworzyli sami byznes klub,kazdy ponoc zadeklarowal 100 zl.dawac co miesiac i z tych pieniedzy sami beda utrzymywac trzech najlepszych zawodnikow.reszta przez klub. sciagnieto ich najlepszego trenera w historii klubu spowrotem,jak rowniez wielu ich bylych graczy z wyzszych lig.ich cel to na wiosne awans do ligi czwartej i co roku wyzej,az do pierwszej.mozecie sobie duzo na ten temat poczytac na www.lechia.gda.pl tylko dzialanie cos pomoze i to z poswieceniem,a nie gadanie,ze zawisza to my i ze wieczna.nikt z was nie jest nawet pewny,czy sam dozyje do konca rundy wiosennej. a wiec do roboty,jezeli wam na tym zalezy,a ja zycze wam w tym i powodzenia i radosci jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 18:02 Wszystkiego najlepszego dla kibicow Zawiszy w 2003 roku.Wlasnie wrocilem z Paryza.Sylwestra spedzilem pod Wieza Eiffla,gdzie dumnie chodzilem w szalu Zawiszy.Gadalem z kibicami Lechii,Legii i Stali Mielec.Pare tysiecy ludzi moglo podziwiac barwy Naszego Zawiszy pod Wieza.Wielu ludzi z innych panstw skandowalo nazwe Naszego Klubu.Najlpesi byli Wlosi zamiast Zawisza krzyczeli Załiszka.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 19:18 Czyżbyś był na spotkaniu Taize:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 21:47 Tak bylem na zjezdzie ale bylo chlanie!Mozecie o tym poczytac na www.strefakongo.z.pl Chlalismy nalewki wisniowe na wiezy Eiffla!Sorry,ze nie na temat.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 18:27 Co myślicie o wycofaniu z rozgrywek ligowych bokserów ZAWISZY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blonie Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.01.03, 22:46 pozdrowienia dla rynkowa za jego fajne i ciekawe czytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 04.01.03, 22:58 Jak to co?!?!?!?!Cytując "Psy" można powiedzieć jedno:"To jest kurwa skandal..."Pseudodziałacze dalej psują. Niestety na grabarzy nie ma siły.Czasami żałuję, że nie jesteśmy Cracovią. Chyba każdy wie o co chodzi. PS. Mrozik nie byłeś jedynym kibicem Zawiszy w Paryżu. Był też Mik... ze Szwederka, ale nie wiem czy w barwach, bo z żoną był ::))))hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studi Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 05.01.03, 16:55 źle się dzieje.Ale nadejdzie wiosna i lepsze czasy wróci ZAWISZA... GRatulacje dla osoby która wykona 600 wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 05.01.03, 20:57 a ja myslalem ze zawiszacy to na smierc i zycie[a tu czytam,ze moze bez szalika bo z zona]. ja jednak tak i tak zycze zabawy pilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 05.01.03, 20:59 przepraszam za te szescsetke,ale nic nie piszecie na temat tego pomyslu Lechii z Gdanska [www. lechia.gda.pl]. do uslyszenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 05.01.03, 23:22 obiecałem sobie, że nie bedę zważał na wpisy osobnika rynkowo, ale jak tu wytrzymać???Jesteś taki mądrala to zbieraj kasę, przyjdź na spotkanie możesz zostać skarbnikiem. Ciekawe czy wiesz ile piłkarze dostali od kibiców pieniędzy przez ostatnie lata.A po drugie kim ty jesteś, żeby oceniać innych kibiców??? Jeśli dla ciebie kryterium wierności stanowi noszenie szalika to sorry. Jak będziesz miał tyle wyjazdów i przeżytych dymów co Mik...to pogadamy. www.zawiszahools.of.pl www.wkszawisza.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 03:03 oj macieju macieju,dla mnie to jak wiesz pilka jest zabawa.chociaz znam sie na niej az za dobrze.sam gralem,i gdybym ci napisal z kim,to by ci galy na wieszch wyszly.ale po co,to jest juz historia.i nie wroci. wrocic moze jednak wiatr pomyslnosci na zawisze,i tego wam z calego serca zycze. kibicuje pilce,jednak nie zadnemu klubowi. szkoda,ze,jak piszesz,wladowalisci sporo pieniedzy w pilkarzy i nic z tego nie wyszlo. te mysl co robi lechia podsunalem wam,bo jest troche inna.to tam kibice sami maja pod swoja kontrola te pieniadze i maja do powiedzenia sporo na to jak i komu je wydac.sciagaja tez po przez namowe ich bylych pilkarzy z wyzszych lig, rowniez trenera.rowniez im zycze powodzenia. bo zeby w calej polskiej pilce sie poprawilo,to potrzeba na to funduszy i to sporych.realia sa inne,zachodnio-europejskie.to co bylo,to juz prehistoria. rowniez przepisy beda coraz to ostrzejsze. rzadzic bedzie menadzer z madra i bez przekupstwa,glowa.oczywiscie,jak bedzie mial dobry,bez przeszkod,doplyw,juz w niedlugim czasie,euro. macieju,badz zdrow i zyj pilka troche z przymrozeniem oka,i patrz na zycie realnie,bo ono nie jest takie proste jak powinno.do uslyszenia,rynkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 06.01.03, 07:41 Maciej następna składka nie bedzie na piłkarzy tylko na to żeby się rynkowo pozbyc z forum. Nie moge tego goscia słuchać. Albo ja jestem przewrażliwiony albo ten klient wszystkich wkurwia. Z kim ty grałeś z Ronaldo z Zidane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 17:15 nie z nimi,oni sa za mlodzi.zreszta to juz historia. zycze wam wspanialej wiosny,ktora sam bede z duza uwaga sledzil i z nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 06.01.03, 21:41 Współpraca chemika z Zawiszą kwitnie. Brończyk z Góreckim nie mają miejsca to idą do Włocławka.Proponuję Straszewskiemu wziąc Gajewskiego i Woźniaka, a co tam się glinkami przejmować. Drużyna walcząca o nic, a Zawisza ma szanse wejść do 4 ligi. Fuzja w dupę jeb... www.zawiszahools.of.pl www.wkszawisza.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 23:34 Dzis w Expresie jest artykul o Zawiszy. Pisza ogolnie o sytuacji w klubie, wypowiadaja sie Grobelny i Bednarek. Najciekawsze jest to, ze z koncem roku dlug klubu wynosi "tylko" 900 tys. zl!!!!!!!!! O pilce i o wycofaniu bokserow z ligi nie pisza nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 09.01.03, 07:53 Jak tam przygotawania piłkarzy do sezonu, czy ktos jest zorientowany jak ta sprawa wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 09.01.03, 16:14 Ja wiem coś o przygotowaniach kopaczy WKSu. Każdy z nich szuka innego klubu, a w międzyczasie trenują piłkę na Play Station 2, i poruszanie się na parkietach "Bravo", "Clan"u ... i tak k...a do zajebania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 19:43 Głosujcie na nasz stadion na www.stadiony.goal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 10.01.03, 18:27 Szkoda, że można głosować tylko raz w tygodniu, bo chciałem wczoraj podnieść pozycję naszego stadionu:::::)))))) A gracie w ligę Przeglądu Sportowego? W weekend mamy drugoligowy pojedynek na szczycie z Lechią Gdańsk hehehe www.zawiszahools.of.pl www.wkszawisza.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 21:01 Maciej co do Przegladu Sportowego nie wiem czy czytales na starym fotum www.kibice.pl jakie jest nastawienie do tej zabawy innych kiboli w Polsce.Z tych wypowiedzi co tam czytalem to wiekszosc to olewa.Nie lepiej jest przeznaczyc te 1zl na nasze cele,a nie nabijac kieszenie jakims pismakom.Sam zobacz ile mielibysmy juz pieniedzy.Ten temat tez jest poruszany na forum www.ultras.pl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 21:07 No to znowu ja.Oto link do tematu zabawy w Przegladzie Sportowym na forum www.ultras.pl :www.ultras.pl/forum-upg/viewthread.php?tid=240. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 01:14 A moim zdaniem to jest spoko zabawa. Cos akurat na przerwe zimowa;))) Wiec zachecam do glosowania!!! Z lechia trzeba wygrac:))))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 12.01.03, 23:37 Jesteśmy po czatowym spotkaniu kibiców Zawiszy na zawhools.Jak na pierwszy raz fekwencja całkiem niezła 15 osób i kilka pomysłów:::))))Duch w Zawiszanach nie ginie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 15.01.03, 08:21 Dawno mnie na forum nie bylo zmogla mnie choroba, ale nie to jest ważne. Czytalem jakie ekipa mają przyjechac na Turniej Brończyka. Spodziewałem sie lepszych ekipa, ale nie ma co narzekać i trzeba się pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 15.01.03, 17:50 POZDROWIENIA dla wszystkich kibiców ZAWISZY od kibiców WKS ZAWISZY z UMK- Toruń.Musimy się zgadać na POLSKA-BIAŁORUŚ W KOSZYKÓWCE W ŁUCZNICZCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 14:13 JAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 13:04 Rochu lepiej przyjdz na turniej Brończyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAAAS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 17:10 Czy ktoś wybiera się na kosza do Łuczniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAAAS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 18:59 Halo?CZy ktoś interesuje sie koszem?Pozdrowienia dla wiernych sympatyków Zawiszy Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 19.01.03, 19:57 zajrzy na naszą stronę www.zawiszahools.of.pl na forum.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 22.01.03, 08:17 No właśnie można by się spotkać na Meczu w Łuczniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:35 Coś wyczuwam że na koszykówce będzie lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubica Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.dostep.pl 24.01.03, 08:26 To już było pewne po przegranym meczu z Francją bo po pierwsze z grupy już nie wyjdziemy a po drugie i co najważniejsze (przymajmniej dla mnie) nie da się zrobić wspólnego dopingu:( bo miejsca są numerowane i wątpię w to że będziemy siedzieli wszyscy koło siebie... szkoda bo okazja do zaprezentowania się byłaby wyśmienita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 24.01.03, 15:33 Ciężko się teraz dopisać::)))) trzeba się przekopać przez tyle postów hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:33 No wlasnie!!! Moze szef tego forum zrobi przekret i nowe wpisy beda na poczatku???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:52 Jak się wam podobało w Łuczniczce?Dla mnie ogólnie było spox,choć atmosfera na koszykówce to nie to samo co na piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 26.01.03, 12:10 Atmosfera była super, brakowało mi tylko spikera który by poprowadził doping. Bo o dziwo do dopingu było naprawdę wielu chętnych, tylko że każda trybuna spiewała w swoim tempie. Na siatkówce będzie juz bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 26.01.03, 13:02 Siatkówka Pawson dopiero w czerwcu hehehee nie zapominajmy o turnieju Brończyka, tam mam nadzieję damy pokaz (sztucznych ogni)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 17:38 Oby na turnieju Brończyka też dopisała publika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 27.01.03, 07:46 Co do meczu w Łuczniczce to atmosfera naprawde byla super choć widać że w Bydgoszczy jest głod takich spotkań każdy spiewa co innego i brakowało wodzireja. Ale dla jednej najważniejszej sprawy trzeba było być w Łuczniczce - Laski z Anwilu Co one wyprawiały he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 27.01.03, 15:03 No Dcdam jeszcze nam sie do Włocławka wyprowadzisz hehehe.Kibice w międzyczasie postarali się o flagę z Brończykiem, którą zaprezentujemy na turnieju. Robimy też nową stronę www.zawiszafans.com, czyli "fuzję" dwóch istniejących dotąd stron. (ale nam fuzja wypali na 100% hehhehe). Bedzie sporo zdjęć archiwalnych, w tym parę hitów jak np zdjęcia młynu z 76 roku :::::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 27.01.03, 17:49 Co do flagi Brończyka to szacunek dla tych co tą robotę wykonali. dzięki! na pamięć i szacunek Kinia z pewością zasłużył. co do dziewczyn z Anwilu, Dcdam jedziemy na mecz do Włocławka: dziewczyny + Pluta oto cała polska koszykówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 18:10 Widze forum zostalo poprawione:))) Nie trzeba sie juz przebijac przez kilka stron. A jesli chodzi o cheerleaderki z Wloclawka to rzeczywiscie byly niezle;)))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 18:45 Od razu lepiej się porusza w tym największym na forum wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 31.01.03, 13:39 No to mam trochę ciekawostek::))) Dziś jedziemy na turniej piłkarski do zaprzyjaźnionego Jastrzębia, wystapimy oczywiście w oryginalnych strojach Zawiszy z czasów I ligi, dzieki pomocy dobrych ludzi. Ale był jeszcze lepszy numer. Otóż na zebraniu komitetu organizacyjnego turnieju im Brończyka w środę, menadżer gks ormo o nazwisku Olek wymyslił, żeby w turnieju wziął udział, czy miłaby zagrać w jakiejś druzynie osobnik Gollob. Dyskusja zrobiła się "gorąca", ale na szczęscie w tym komitecie są ludzie od nas i wybili ten absurdalny pomysł z głowy temu ormowcowi. Co sądzicie o tym pomysle działacza gks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 14:12 Pomysl absurdalny!!! Po prostu debilny!!! Co tu duzo gadac. Ten koles chyba sam nie wiedzial co proponuje! Nikt golloba i spolki na tym turnieju nie chce!!! A jesli chodzi o turniej w Jastrzebiu to oczywiscie zycze wygranej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 31.01.03, 17:20 o k...a! jak bym jeszcze tam zobaczył golloba to nie wiem co bym odjebał ze złości. wszędzie tego szmaciarza pełno. w pomorskiej stale piszą "g. wstał o 7.00 wypił kawę, zrobił kupę... o 15.00 testował nową szprychę w kole..." niech lepiej siedzi w domu i brygidę pilnuje, bo mu rózki rosną... he he he! powodzenia w Jastrzębiu! WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 11:03 Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Zawiszy - studentów UMK!!!!! Viva Viva WKS!!!!!! Pozdro2 Yaraz & Olo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 02.02.03, 19:54 Jastrzębie zdobyte:::))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 18:48 Głosujta na stadion Z www.stadiony.goal.pl/stadiony.php?id=18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 04.02.03, 08:02 Co do turnieju Brończyka to dobrze sie zapowiada. Widzialem sklady zespołów są super. Mam nadzieje że kibice dopiszą. Nie wiem czy słyszeliście że zwolnili babke od organizacji imprez na Łuczniczce jej zastępcą został pies, który pilnował spokoju na stadionie Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś