Dodaj do ulubionych

PRIMA APRILIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.04.04, 09:36
tu wrzucajmy najnieprawdopodobniejsze wiadomosci primaaprilisowe! lu=inki,
kwaaly, dowcipy, ktore robi nam telewizja, gazety itp :) a takze rodzina i
znajomi ;)))
Obserwuj wątek
    • ivica . 01.04.04, 09:42
      mozesz qwa z laski swojej nie krzyczec....
      • Gość: rurhke w swym absurdzie jest jednak realne IP: 217.153.197.* 01.04.04, 09:53
        www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040401/kultura/kultura_a_1.html
    • Gość: Gall Re: PRIMA APRILIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.147.* 01.04.04, 10:20
      Najbardziej nieprawdopodobna wiadomość jaka mi przyszła do głowy:

Od dziś:
      Każdy foroomowicz bedzie używał jednego nicka.
      Wiadome osobniki przestaną się kłócić, uznając, ze to nudne.
      Znacznie spadnie liczba przekleństw, a przede wszystkim oszczerstw i ubliżeń.

Nierealne, prawda?

Pozdrawiam
      Gall
      • nortia prima aprillis! 01.04.04, 16:26
        Da sie Gall'u, oj da, tylko trzeba duuuuzo cierpliwosci i nerwow.

Z okazji zrytego swieta, zmienili mi dzisiaj szkole.
        Dyretkorzy obu szkol (VIII i I) umowili sie, ze czesc klas zamieni sie
        miejscami, pod niewiedza nauczycieli ofc.
        I tym sposobem trafilam do I - faaaaaajny prezent ;]

Z tego co wiem, to czesc innych szkol tez podobny "dowcip" zrobila.

Pozdrawiam, wybitnie _nie_prima aprillisowo - tfu!
        • Gość: goosia Re: prima aprillis! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:36
          nortia gdzie ty sie uczysz?
          • nortia Re: prima aprillis! 01.04.04, 22:24
            W szkole, Goosiu, w szkole ;))

A to takie dziwne?
            Ze pomysly maja ludzie, zeby im prace klasowe wypadly? ;)
            To zreszta nie nasz a I LO byl pomysl ;) Jakby nie patrzec do VIII chodze ;)

Pozdrawiam cieplo :P
      • vviosna Re: PRIMA APRILIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 16:43
        Gość portalu: Gall napisał(a):

> Najbardziej nieprawdopodobna wiadomość jaka mi przyszła do głowy:
        >
        > Od dziś:
        > Każdy foroomowicz bedzie używał jednego nicka.

Gallu, sadze, ze to niestety niewykonalne. ja zmieniam nicki jak sukienki - mam
        kilka nickow (wszyscy wiedza, ktorych, poniewaz nigdy sie nie ukrywalam z
        posiadaniem kilku: wsn, vviosna, angoulene, qczi), ale moje xzalogowanie zalezy
        od tego, co pierwsze przyjdzie mi do glowy :)
        no, ale pol biedy ja

sadze, ze gorzej mialaby sie sprawa z podszywaczami, np cygne c tyciarkiem,
        ktorzy pisuja jako wi0sna, podszywajac sie pode mnie. sugerowali tez, ze wszyscy
        (oprocz mnie i Teda) forumowicze (czyli Ty, Gallu, rowniez) pisuja pod nickiem
        wi0sna. a tu okazuje sie, ze nie ;)

ale masz stuprocentowa racje, klotnie szybciej by sie skonczyly, gdyby ludzie
        zaczeli pisac pod swoimi nickami, ich odwaga nieco by zmalala i byloby troche
        mniej rozgardiaszu ;)
        mnie on bawi - innych moze mierzic :)

> Pozdrawiam

pozdrawiam rowniez!
        • Gość: zonc nortia... IP: *.awacom.pl 01.04.04, 23:42
          eeee ty tam chyba uczysz co? Żyłem w niewiedzy ... robiłem z Ciebie starszą
          kobitkę ;-) oj dużo starszą... u naj jedyny numer to babka posłała kolesia do
          dyrka, że ma dość tego zachowania i że pan dyrek mu wytłumaczy o co chodzi
          (koleś ma sporo za uszami) i polazł.. i się wrobił ;-) nikt go nie wołał.. ot
          taki dowcip ;) No i mam mieć msze po niemiecku, ale to chyba zmowa pani od
          niemca i księdza... jakoś nie wierze..
          • Gość: Gall Re: nortia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 08:23
            Zonc, dla Ciebie anegdotka z Dwójki

Kiedyś kilku uczniów wstawiło woźnemu jego malucha (auto) pomiędzy dwa drzewa,
            tak że nie mógł wyjechać.

Pozdrawiam
            Gall

• vviosna Re: nortia... 02.04.04, 11:13
            Gość portalu: zonc napisał(a):

> eeee ty tam chyba uczysz co? Żyłem w niewiedzy ... robiłem z Ciebie starszą
            > kobitkę ;-) oj dużo starszą... u naj jedyny numer to babka posłała kolesia do
            > dyrka, że ma dość tego zachowania i że pan dyrek mu wytłumaczy o co chodzi
            > (koleś ma sporo za uszami) i polazł.. i się wrobił ;-) nikt go nie wołał.. ot
            > taki dowcip ;) No i mam mieć msze po niemiecku, ale to chyba zmowa pani od
            > niemca i księdza... jakoś nie wierze..

hahaha no niezly osiol z ciebie, zonku! ;)
            zaraz jak sie Nortia pojawila na naszym forum napisalam, ze jako reprezentacja
            mlodego pokolenia na tym forum robi ci konkurencje :)))))))))))
            • ivica Re: nortia... 02.04.04, 11:25
              widac spał ... albo sie zakochal :PPP
              • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 03.04.04, 16:57
                ivica napisał:

> widac spał ... albo sie zakochal :PPP

bynajmniej nie w Tobie ;p
                • ivica Re: nortia... 04.04.04, 07:25

no ja mysle....

:)
            • ivica Re: nortia... 02.04.04, 11:28
              coz z niego moze osiol ale z ciebie sciera
              • Gość: walenciak Re: nortia... IP: 200.75.112.* 02.04.04, 11:50
                zwykla qrwa
              • vviosna Re: nortia... 02.04.04, 12:43
                osmieszasz urzad miasta, w ktorym pracujesz, piszac takie rzeczy
            • cygne Re: nortia... 02.04.04, 18:23
              vviosna napisała:

> Gość portalu: zonc napisał(a):
              >
              > > eeee ty tam chyba uczysz co? Żyłem w niewiedzy ... robiłem z Ciebie starsz
              > ą
              > > kobitkę ;-) oj dużo starszą... u naj jedyny numer to babka posłała kolesia
              > do
              > > dyrka, że ma dość tego zachowania i że pan dyrek mu wytłumaczy o co chodzi
              > > (koleś ma sporo za uszami) i polazł.. i się wrobił ;-) nikt go nie wołał..
              > ot
              > > taki dowcip ;) No i mam mieć msze po niemiecku, ale to chyba zmowa pani od
              >
              > > niemca i księdza... jakoś nie wierze..
              >
              > hahaha no niezly osiol z ciebie, zonku! ;)
              > zaraz jak sie Nortia pojawila na naszym forum napisalam, ze jako reprezentacja
              > mlodego pokolenia na tym forum robi ci konkurencje :)))))))))))

Tak zoncu, a jaki jestes nietaktowny, jak mogłes nie zauwazyć tego
              co napisała q zaraz jak tylko sie Nortia pojawiła.
              Popraw się i czytaj posty q, a najlepiej ucz sie na pamięc.
          • Gość: Milak Re: nortia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 12:17
            VIII? a w ktorej jestes klasie? ;-))
            • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 03.04.04, 16:56
              Milaku znów mamy kogoś normalnego na fooroom ;-)

Qczi przykrawo mi ale nie widziałem twojego wątku... cóż mam pecha ;-)
              Przyzekam Tobie cygne że zaczne się uczyć tego na pamięć ;-)
              • vviosna Re: nortia... 03.04.04, 21:33

> Milaku znów mamy kogoś normalnego na fooroom ;-)
                >
                > Qczi przykrawo mi ale nie widziałem twojego wątku... cóż mam pecha ;-)
                > Przyzekam Tobie cygne że zaczne się uczyć tego na pamięć ;-)

zoncu, jak widze trudno bylo zauwazyc, ze 'oiol' wymierzony byl w ciebie
                pieszczotliwie, mam nadzieje, ze tak to odebrales
                ivica zas i cygne, jak sadze przez pryzmat niechceci do mnie odczytali moje
                slowa negatywnie.
                'osiole' lub 'osle' w moim (i nie tylko zreszta) slowniku znaczy tyle,
                co 'gluptasku' lub 'malenstwo' zwracaja sie tak do mnie bliscy ludzie, lub ja
                do nich, gdy np ktos wysypie cukier, lub czegos nie wie, np tak blahej rzeczy,
                jak wiek Nortii
                • Gość: wicek Re: nortia... IP: 200.75.112.* 03.04.04, 22:31
                  wcionsz qrwo gnijesz przed monitorem...

"qrwo"-takze zwrot pieszczotliwy
                  • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 03.04.04, 22:40
                    Gość portalu: wicek napisał(a):

> wcionsz qrwo gnijesz przed monitorem...
                    >
                    > "qrwo"-takze zwrot pieszczotliwy

latwego zycia tu miec nie bedziesz! Nie czujesz sie winna tych rzeczy za ktore
                    ludzie tak cie nie nawidza?
                    • nortia Re: nortia... 03.04.04, 23:38
                      Robie sie popularna, no no ;)
                      Niestety (a moze stety?) Zoncu, mam iles tam lat, chodze sobie (nie)spokojnie
                      do "elo", nie jestem stara - bynajmniej i jeszcze ;)

Poza tym wrocilam z opery wlasnie, wiec bylabym wdzieczna, gdyby choc jeden
                      wieczor byl tu spokoj, radosc i sympatia, ewentualnie cisza jakas, byle mocno
                      nie gryzaca.

Pozdrawiam cieplutko :)
                      • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 03.04.04, 23:44
                        nie wiem co mnie wzięło na LO, ludzie w technikahc mają ciągle wolne... ;-)
                        mnie głowa boli i jak ktoś sie dowali do mojej osoby... ZABIJE ;-)
                      • vviosna Re: nortia... 03.04.04, 23:46
                        a na czym bylas w operze?
                        ja dzis podziwialam starowke torunska ;) tudziez tamtejsze pierniki, a nade
                        wszystko - pierogi ruskie ze smietana, niam!!!!!
                        jutro jedziemy znowu!!!! znowu na pierogi!!!! niam ;)))))
                        juz sie nie moge doczekac ;)
                    • vviosna Re: nortia... 03.04.04, 23:47

> Gość portalu: wicek napisał(a):
                      >
                      > > wcionsz qrwo gnijesz przed monitorem...
                      > >
                      > > "qrwo"-takze zwrot pieszczotliwy
                      >
                      > latwego zycia tu miec nie bedziesz! Nie czujesz sie winna tych rzeczy za ktore
                      > ludzie tak cie nie nawidza?

a czemu byli winni zydzi, ktorych hitler pozabijal? mysl troche chlopcze, bo
                      choc juz dawno straciles obiektywizm, moze jeszcze troche rozumu telepie sie w
                      twojej mlodej glowce
                      • vviosna Re: nortia... 03.04.04, 23:50
                        teraz np nie zauwazyles, ze walenciak tudziez wicek - to nikt inny, jak
                        tyciarek, ktory sie laczy przez proxy i mysli, ze ujdzie mu na sucho wyzywanie
                        od k... - ze niby nikt sie nie domysli, ze to on
                        • zbuntowany_kaloryfer paranoje w twojej glowie 04.04.04, 14:34
                          paranoje paranojami a ja w innej sprawie.

vviosna tak chciala napisac ale nie zauwazyla znowu zwiazku miedzy swoim
                          zachowaniem a odpowiedziami na to zachowanie:

teraz np nie zauwazyles ze wsn angouelene qczi podszywala sie tu pod niemal
                          kazdego laczac sie przez proxy lub logujac.
                          czy moze mysli ona ze ujdzie jej na sucho wyzywanie od np oslow?
                          pieszczota pieszczocie nierowna? dlaczego >osiol< cacy a >qrwa< be?
                          • rhemek Re: paranoje w twojej glowie 04.04.04, 14:37
                            Mnie tu nie bylo :)) a to forum jest takie pocieszne pzrez niektore osoby:)) Ze
                            zawsz wracam mowie wam najlepsze forum w europie, ba na swiecie:))
                      • nortia Re: nortia... 03.04.04, 23:51
                        Na "Skrzypku..." bylam po raz 2gi.

A ja wybralam "elo" bo mnie przerazala perspektywa nauki przez 4 a nie 3
                        lata ;))
                        • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 03.04.04, 23:54
                          A ja wybralam "elo" bo mnie przerazala perspektywa nauki przez 4 a nie 3
                          > lata ;))

4 lata nudy i 3 lata terroru... no to mamy terror ;-) 3 dni do świąt a ja 4
                          prace klasowe, więc jakby to nie nazwać to chyba doła mam ;-)
                        • vviosna Re: nortia... 03.04.04, 23:55
                          nortia napisała:

> Na "Skrzypku..." bylam po raz 2gi.
                          >
                          > A ja wybralam "elo" bo mnie przerazala perspektywa nauki przez 4 a nie 3
                          > lata ;))
                          >

gdybym byl bogaty i anatewka itd.... MIODZIO!
                          zazdroszcze, Ci, Nortio, i ciesze sie, ze nastolatki tez odwiedzaja przybytki
                          takie, jak opera czy filharmonia (w ktorej sie niemalze wychowywalam:)
                          a wiesz, ze o malo co nie zostalam spiewaczka operowa? ;)))))))))))) mam jakis
                          specyficzny glos czy cus... ;))
                          • vvi0sna Re: nortia... 04.04.04, 00:00
                            vviosna napisała:

> nortia napisała:
                            >
                            > > Na "Skrzypku..." bylam po raz 2gi.
                            > >
                            > > A ja wybralam "elo" bo mnie przerazala perspektywa nauki przez 4 a nie 3
                            > > lata ;))
                            > >
                            >
                            > gdybym byl bogaty i anatewka itd.... MIODZIO!
                            > zazdroszcze, Ci, Nortio, i ciesze sie, ze nastolatki tez odwiedzaja przybytki
                            > takie, jak opera czy filharmonia (w ktorej sie niemalze wychowywalam:)
                            > a wiesz, ze o malo co nie zostalam spiewaczka operowa? ;)))))))))))) mam jakis
                            > specyficzny glos czy cus... ;))

Dźizaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 03.04.04, 23:53
                        a czemu byli winni zydzi, ktorych hitler pozabijal? mysl troche chlopcze, bo
                        > choc juz dawno straciles obiektywizm, moze jeszcze troche rozumu telepie sie w
                        > twojej mlodej glowce

Czasem tylko mi tamtej wiosny zal by CZERWONE GITARY ;-)

Odpowiesz mi? Nie mam obiektywizmu, ok. ale pomyśl, że jestem tu nowy i
                        przedstaw mi tą sprawę od samego początku... jak to się zaczęło?
                        • vviosna Re: nortia... 03.04.04, 23:54
                          odsylam do archiwum
                          • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 03.04.04, 23:57
                            vviosna napisała:

> odsylam do archiwum

uuuuuuuu ale ból... trudno przyznać się do winy? Jak opisać coś czego nie da
                            się dobrze dla siebie. Rozumiem Cię i współczuje... zrobiłaś tyle świństw, że
                            sama przed sobą nie potrafisz się przyznać i chociaż spróbować, no cóż... życie!

dobranoc

i momo wszystko prosze o streszczenie historii
                            • vviosna Re: nortia... 04.04.04, 00:37
                              > Nie mam obiektywizmu, ok.

> uuuuuuuu ale ból... trudno przyznać się do winy? Jak opisać coś czego nie da
                              > się dobrze dla siebie. Rozumiem Cię i współczuje... zrobiłaś tyle świństw, że
                              > sama przed sobą nie potrafisz się przyznać i chociaż spróbować, no cóż... życie

Nie masz obiektywizmu
                              • Gość: wicek Re: nortia... IP: 200.75.112.* 04.04.04, 00:47
                                fcionsz qrwo gnijesz przed monitorem...

"qrwo"-takze zwrot pieszczotliwy
                                • nortia Re: nortia... 04.04.04, 01:46
                                  Zoncu, tak naprawde to chyba przezyje ten terror, zreszta juz prawie 1rok
                                  przelecial, potem moze byc chyba tylko lepiej? ;)

Ja mam 2 prace klasowe - przezyje, szczegolnie, ze nic na zadna nie umiem :P

Wiesz, Qczi, niektore nastolatki wybieraja teatr/opere/filharmonie/kino jako
                                  najlepsza forme jako takiego rozerwania sie i ucieczki mysli, niz chodzenie po
                                  spelunach - i tak, to wlasnie ja :P

pozdrawiam :)
                                  • Gość: zonc Re: nortia... IP: *.awacom.pl 04.04.04, 13:37
                                    Zoncu, tak naprawde to chyba przezyje ten terror, zreszta juz prawie 1rok
                                    > przelecial, potem moze byc chyba tylko lepiej? ;)

ten rok leci i leci, ale i tak fajniej niż w gimnazjium, przynajmniej ludziska
                                    fajne, nie Milak ;p ?
                                    • nortia Re: nortia... 04.04.04, 13:47
                                      Dluzy Ci sie?
                                      Mi niesamowicie szybko leci..czego pewnie nie bedzie mozna powiedziec o
                                      koncowce maja i czerwcu - brrrr.. mala..hmm..rzeznia? bedzie ;))

Fakt, lepiej niz w gimnazjum, definitywnie :P
                                      No to lece sie uczyc o ukladzie krwionosnym (hy hy ;P) na lono natury ;)
                                  • zbuntowany_kaloryfer Re: nortia... 04.04.04, 14:20
                                    > Wiesz, Qczi, niektore nastolatki wybieraja teatr/opere/filharmonie/kino jako
                                    > najlepsza forme jako takiego rozerwania sie i ucieczki mysli, niz chodzenie
                                    po
                                    > spelunach - i tak, to wlasnie ja :P

-wężykiem,wężykiem.

.
                                    glupia,glupsza,qczi,wsn,angouelene,vviosna.
                                    • rhemek Re: nortia... 04.04.04, 14:27
                                      Czyli forumowych klotni ciag dalszy??:)
                                  • vviosna Re: nortia... 04.04.04, 20:39
                                    nortia napisała:

> Wiesz, Qczi, niektore nastolatki wybieraja teatr/opere/filharmonie/kino jako
                                    > najlepsza forme jako takiego rozerwania sie i ucieczki mysli, niz chodzenie po
                                    > spelunach - i tak, to wlasnie ja :P

wim, wim, tak mniej wiecej spedzilam m.in. moje szczeniece lata ;)
                                    teraz juz czasu mniej... nawet na spelunki ;)))

> pozdrawiam :)

pozdrawiam! i tak 3maj!
                                    • rhemek Re: nortia... 04.04.04, 20:40
                                      to nie qczi ta wiosna prawda?? bo sie gubie???????
                                      • prosty_jak_swinski_ogon Re: nortia... 05.04.04, 13:38
                                        rhemek napisał:

> to nie qczi ta wiosna prawda?? bo sie gubie???????

popatrz na sygnaturke kaloryfera
                                        ;)
                                        i przestan sie gubic
                      • ivica Re: nortia... 04.04.04, 07:29

to oczywiscie tez bylo pieszczotliwe??

ok tak wiec jak najbardziej pieszczotliwie "spadaj sciero"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka