Gość: Gosia IP: *.proxy.astra-net.com 08.06.04, 20:32 Co robicie w wakacje? Może macie wolne miejsca na jakieś ciekawe wyprawy? Jak tak to dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santiago78 Re: Co w wakacje? 08.06.04, 20:33 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Co robicie w wakacje? Może macie wolne miejsca na jakieś ciekawe wyprawy? Jak > tak to dajcie znać. w tym roku wybioeram sie stopem do szwajcarii i bawarii ostatnio byłem w hiszpanii stopem swietna sprawa!!! (i zadna UłE nie była mi do tego potrzebna.........) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Co w wakacje? 08.06.04, 20:40 na razie mam dosyć objeżdżania świata.jak ze względów zawodowych byś tego doświadczył,to byś padł.trochę zawitałem przejazdem do dalszych krewnych w Bydgoszczy.zatrzymam się miesiąc,dwa,pozałatwiam sprawy(zależy jak długo zejdzie w urzędach).może poświęcę 2 tyg. na polskie morze.chętnie wróciłbym jeszcze raz do Norwegii.tam zdecydowanie najlepiej wypoczywam.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Co w wakacje? IP: 212.122.215.* 08.06.04, 20:45 Rzeszowo rulez moze zlot wielbicieli montiego pajtona, moze przystanek alaska Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl dwie ekstremalne propozycje 08.06.04, 21:30 Wtorek, 8 czerwca 2004 Nago na rowerze po Kielcach IAR 19:50 Kieleckiej policji nie udało się zatrzymać mężczyzny, który jeździł nago na rowerze po jednej z ulic miasta. O ekshibicjoniście poinformowała funkcjonariuszy mieszkanka ul. Bęczkowskiej. Zanim funkcjonariusze dojechali na miejsce, mężczyzna oddalił się. Niewykluczone, że w tym czasie zdążył się także ubrać. Z kolei mieszkańców ul. Wiosennej zbulwersowała para, która "bardzo intensywnie okazywała sobie uczucia" na trawniku w pobliżu piaskownicy. Kochankowie opuścili jednak miejsce schadzki, nim dojechali tam policjanci. (jask) wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5333431&ticket=2023760699281059pU8bmeXDlnhax6m9eBI4Jlz%2BpEKOQSf% 2BSQH8DKh8BQ08YA7ptQLMduE%2BjWsgOoSZVasaNT9i6ufipbKYY2xoYkq17Og% 2FTRvBih2rcUC1WQuw42Vt15LHEr6ZU5xwvkvz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Co w wakacje? IP: *.proxy.astra-net.com 10.06.04, 01:50 Może jakiś spływ kajakowy:)? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Live in bed 10.06.04, 02:33 Zamierzam NIC nie robic, moze nie wychodzic z domu, moze nawet z pokoju.. ;p Zamkne sie na 10 dni w domu lub w pokoju, z zapasem zywnosci i bede sie oddawał samym przyjemnosciom,o tak , słuchajac muzyki, unikajac radia ,telewizji, wiadomosci, słonca, upału, harmidru, itd etc. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl na łonie 10.06.04, 09:02 a ja wręcz odwrotnie zrobię eksperyment - jak najdłużej wytrzymam poza moim pokojem, mieszkaniem, na łonie przyrody.. czyli tez zdala od tv, kompa itp Odpowiedz Link Zgłoś