lokator 02.07.04, 12:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2161191.html Jak to skomentować? Tu - na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: Irak 02.07.04, 13:46 No normalnie.Pisz. Ps. jeżeli masz na myśli technicznie pod artykułem(dodaj opinię)żeby TU trafiło, to sienieda Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Irak 02.07.04, 14:41 basia napisała: > No normalnie.Pisz. > > Ps. jeżeli masz na myśli technicznie pod artykułem(dodaj opinię)żeby TU trafiło > , > to sienieda ;-) Co innego miałem na myśli. Polynomial wieszał psy na prezydencie USA. Ja cały czas twierdziłem, że fakt nieznalezienia broni masowej zagłady nie oznacza, że jej w Iraku nie ma. Ale daleki jestem od tryumfalizmu. Jeżeli znaleźli Polacy, to mogą znaleźć pogrobowcy Husajna tzw. partyzanci. A może wcale nie musieli szukać. Patrząc na to w ten sposób, to lepiej by było, żeby nikt nigdy nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Irak 02.07.04, 14:46 lokator napisał: > basia napisała: > > > No normalnie.Pisz. > > > > Ps. jeżeli masz na myśli technicznie pod artykułem(dodaj opinię)żeby TU > trafiło > > , > > to sienieda > > ;-) > Co innego miałem na myśli. > > Polynomial wieszał psy na prezydencie USA. Ja cały czas twierdziłem, że fakt > nieznalezienia broni masowej zagłady nie oznacza, że jej w Iraku nie ma. Ale > daleki jestem od tryumfalizmu. Jeżeli znaleźli Polacy, to mogą znaleźć > pogrobowcy Husajna tzw. partyzanci. A może wcale nie musieli szukać. > Patrząc na to w ten sposób, to lepiej by było, żeby nikt nigdy nie znalazł. jak to dobrze , że my szukalismy i znaleźlismy - świat jest ocalony . Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Irak 02.07.04, 15:02 unsatisfied6 napisał: > lokator napisał: > > > basia napisała: > > > > > No normalnie.Pisz. > > > > > > Ps. jeżeli masz na myśli technicznie pod artykułem(dodaj opinię)żeby > TU > > trafiło > > > , > > > to sienieda > > > > ;-) > > Co innego miałem na myśli. > > > > Polynomial wieszał psy na prezydencie USA. Ja cały czas twierdziłem, że fa > kt > > nieznalezienia broni masowej zagłady nie oznacza, że jej w Iraku nie ma. A > le > > daleki jestem od tryumfalizmu. Jeżeli znaleźli Polacy, to mogą znaleźć > > pogrobowcy Husajna tzw. partyzanci. A może wcale nie musieli szukać. > > Patrząc na to w ten sposób, to lepiej by było, żeby nikt nigdy nie znalazł > . > > jak to dobrze , że my szukalismy i znaleźlismy - świat jest ocalony . Świat nie jest ocalony. Putin zgubi nasz świat. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Irak 02.07.04, 18:36 lokator napisał: > ;-) > Co innego miałem na myśli. > > Polynomial wieszał psy na prezydencie USA. Ja cały czas twierdziłem, że fakt > nieznalezienia broni masowej zagłady nie oznacza, że jej w Iraku nie ma. Ale > daleki jestem od tryumfalizmu. Jeżeli znaleźli Polacy, to mogą znaleźć > pogrobowcy Husajna tzw. partyzanci. A może wcale nie musieli szukać. > Patrząc na to w ten sposób, to lepiej by było, żeby nikt nigdy nie znalazł. A! niedosłyszałam właściwej intonacji w słowie "jak" ;) A wyobrażasz sobie jak Bush tryumfuje? ;) nie piszę tego z symaptii do Busha, wręcz przeciwnie raczej. Ps. dla rwónowagi napiszę,że Husaj to zły człowiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Irak 02.07.04, 15:43 17 głowic rakietowych i dwa pociski moździerzowe... I tego bali się Amerykanie?! I tym w ciągu 45 minut Saddam chciał zaatakować Stany zjednoczone?! :D Lokator, a nie znalazłeś jakiegoś artykułu jak Haliburton pompuje iracką ropę do swoich zbiornikowców i ograbia w biały dzień iracki naród? Polynomial-C p.s. Za znalezienie tych kilku pocisków, słabo wspierających zasadność zbrodniczej napaści USA na Irak, polski podatnik zapłaci w tym roku 308 mln zł. Wuj Sam chyba jest zadowolony?! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Irak 02.07.04, 20:20 Oto komentarz: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5399164 Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś