Dodaj do ulubionych

Balansujący

14.07.04, 20:30
No i jak Wam się podoba ?
Ma sens ?
Przyjezdnych chyba intryguje.Mnie to takie papierowe wykonanie drażni...
...i jaskółka też drażni.wygląda jakby spadła z jakiegos przewidzianego dla
niej miejsca.

W każdym razie miał być 20 metrów na czymś jak go zapowiadano :-)
Obserwuj wątek
    • zinekk Re: Balansujący 14.07.04, 20:43
      Kiczowate mi sie zdaje. Jesli to ma rekompensowac ohyde Kaskady i smrodu tych
      okropnych ciastek sprzedawanych koło mostu-to nie wyszło. Pewnie sie czepiam.
      Ale dziwny pomysł i bardzo zle ulokowany.
      • tyciarek Re: Balansujący 14.07.04, 23:28
        On ma u nas swoją indywidualną nazwę. To nie jest zwykły Balansujący lecz
        PRZECHODZĄCY PRZEZ RZEKĘ.

www.bydgoszcz.pl/images/user/6/6c040f40839ea6f18c70684e2b535ca3.jpg
      • trond Re: Balansujący 15.07.04, 15:50
        zinekk napisał:

> Kiczowate mi sie zdaje. Jesli to ma rekompensowac ohyde Kaskady i smrodu tych
        > okropnych ciastek sprzedawanych koło mostu-to nie wyszło. Pewnie sie czepiam.
        > Ale dziwny pomysł i bardzo zle ulokowany.

ale przyznasz,że nie ma nadwagi
        • ted.allrightsreserved Re: Balansujący 15.07.04, 18:24
          moze i kicz, ale mnie sie podoba
          • trond Re: Balansujący 15.07.04, 18:54
            ted.allrightsreserved napisał:

> moze i kicz, ale mnie sie podoba

tak wibrująco balansuje.
            • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Balansujący 15.07.04, 19:34
              a propos wibratorów-ZAPRASZAM SERDECZNIE
              • trond Re: Balansujący 16.07.04, 01:36
                hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała:

> a propos wibratorów-ZAPRASZAM SERDECZNIE

balansuję.tylko w jakim kierunku?oto jest pytanie.ale nie dla mnie.
                • trond Re: Balansujący 16.07.04, 01:37
                  trond napisał:

> hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała:
                  >
                  > > a propos wibratorów-ZAPRASZAM SERDECZNIE
                  >
                  > balansuję.tylko w jakim kierunku?oto jest pytanie.ale nie dla mnie.
                  może dla spowiednika?
                  • tyciarek Re: Balansujący 16.07.04, 20:55
                    Droga trondzie,nie sądzisz,że balansujący ma cokolwiek durnowaty wyraz twarzy?
                    Nie to co wyraz t. qczi,vviosny,angouelene i co tam jeszcze po drodze
                    było,której twarz tryska inteligencją h a ha h ah a
                    • ted.allrightsreserved Re: Balansujący 16.07.04, 21:11
                      a kiedy ty w lustro patrzyl, ha?
                      moze dlatego nie masz powodzenia u 'mlodych panow' ('..w celach towarzyskich
                      poznam' - zdejmij chlopie to ogloszenie bo jeszcze kto znajomy zobaczy :)
                    • trond Re: Balansujący 16.07.04, 22:16
                      tyciarek napisała:

> Droga trondzie,nie sądzisz,że balansujący ma cokolwiek durnowaty wyraz twarzy?
                      > Nie to co wyraz t. qczi,vviosny,angouelene i co tam jeszcze po drodze
                      > było,której twarz tryska inteligencją h a ha h ah a

a gdzie są w bydgoszczy wymienione w poście pomniki?jak zobaczę,to się
                      wuypowiem.
                      • trond Re: Balansujący 16.07.04, 22:26
                        na razie widzę to tak jak byk napisane na forum : Balansujący Tyciarek i
                        ciekawość wzbiera.jak rzeka...;)
                        • tyciarek Re: Balansujący 17.07.04, 09:35
                          Wystarczy przeczytać dwie twoje powyższe wypowiedzi pod nickiem trond by być
                          swięcie przekonanym,że inteligencja aż bije z twarzy.
                          • tyciarek Re: Balansujący 17.07.04, 09:37
                            Potrącony przez kosiarkę,masz już meldunek pod rondem jagiellonow ?
                            Czegos ci aby nie brakuje? Kupilem wczoraj troche czeresni i czesc sie dzis
                            zepsula,ale to powinno byc bez roznicy...
                          • trond Re: Balansujący 17.07.04, 11:17
                            tyciarek napisała:

> Wystarczy przeczytać dwie twoje powyższe wypowiedzi pod nickiem trond by być
                            > swięcie przekonanym,że inteligencja aż bije z twarzy.

cóż.errare humanum est.myślałem,że jesteś kobietą.i że reklamujesz ten
                            pomnik,bo jakiś znajomy do niego pozował.pełno tu reklamy na tym forum.a jak
                            się okazuje,jesteś mężczyzną.wiesz może kto pozował?
                            • tyciarek Re: Balansujący 17.07.04, 18:55
                              dupa słonia
                              • vviosna Re: Balansujący 18.07.04, 21:13
                                tyciarek napisała:

> dupa słonia

tak tez myslalam, dlatego taki podobny do ciebie z twarzy
                                • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Balansujący 18.07.04, 21:17
                                  tak to jest jak sie mysli wagina,mozna dojsc do roznych dziwnych wnioskow
                                  • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Balansujący 18.07.04, 21:19
                                    podobno wczesnie was osikal ojciec?
                                    to tez widac :)
                                    • vviosna Re: Balansujący 19.07.04, 00:38
                                      hle hle
                                      ciebie ponoc wypierdzial
                                      • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Balansujący 19.07.04, 08:27
                                        uczył cie francuskiego przed odejsciem?
                                        • trond pedofilia 19.07.04, 09:02

> uczył cie francuskiego przed odejsciem?

temat na czasie.ciekawe skojarzenia.p.s.niektórzy nie mogą się oprzeć
                                          skojarzeniom.częśći ciała.sytuacje.a na tym forum pedofilia to temat tabu.choć
                                          widać,że świeci jak słońce.
                                          • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: pedofilia 19.07.04, 09:45
                                            chyba na onecie ostatnio czytałem,że wygrałaś mistrzostwa polski w ostrzeniu
                                            kredek.zuch.i tata tez zuch.sporo serca wlozyl w nauke corki.
                                            • vviosna Re: pedofilia 19.07.04, 09:49

> chyba na onecie ostatnio czytałem,że wygrałaś mistrzostwa polski w ostrzeniu
                                              > kredek

czytajac ciebie konstatuje, ze jestes mistrzem polski w rznieciu glupa
                                              • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: pedofilia 19.07.04, 10:00
                                                czytajac ciebie ja natomiast konstatuje,ze jestes cokolwiek niedorozwinieta.
                                                przypomnij sobie,jesli tylko ci sie uda,ze to w sumie za kazdym razem ted
                                                przybywa by pozdrowic.ciagle cos mu nie pasi,uwiera w gaciorach(specyfiki na
                                                prezenie prącia chyba juz dzialaja).
                                                • vviosna Re: pedofilia 19.07.04, 10:58
                                                  tia, tedzik zyczy ci po prostu nieco zdrowia psychicznego
                                                  'on mnie pozdrawia' - tak to sobie tlumaczysz ;))
                                                  • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: pedofilia 19.07.04, 11:23
                                                    robisz więc ze swego kochasia niemotę nie potrafiącego wyrazić swych uczuć
                                                    i pragnień?
                                                    coz za cios w plecy.

"Re: jaki funduszv emerytalny?
                                                    Autor: ted.allrightsreserved
                                                    Data: 14.07.2004 16:23 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
                                                    a ty ciagle o fiutkach ;))
                                                    nadal sie ukrywasz homiku?
                                                    dzieki tobie mialem ubaw po pachy (vlepki pod rondem:)), wiec jestem aby
                                                    pozdrowic serdecznie
                                                  • trond Re: pedofilia 19.07.04, 14:15
                                                    cóż by taki niewyżyty pisarz robił gdyby sobie nie popisał na forum do
                                                    rozmaitych osób.i na ty może.i anonimowo.a to mu ktoś kupę wali na
                                                    wycieraczkę.a to mu wydziera ostatni grosz.a to jest co najmniej niemoralny.jak
                                                    w sprytny(pozornie,bo pozory mylą) i bezkarny(tu pozory jeszcze bardziej mylą)
                                                    sposób ulżyć swoim zachciankom,popisać wulgarne posty i sobie ulżyć?tylko w
                                                    internecie.a nóż się jaki głupi trafi,że wda się w elektroniczny dialog.można
                                                    udawać,że inni to też on i używać sobie do woli.jednak-pedofilia jest karalna.i
                                                    kiedyś tak to się ładnie do kupki pozbiera.i już.fiu,fiu...
                                                  • lokator Re: pedofilia 19.07.04, 14:35
                                                    trond napisał:

> w sprytny(pozornie,bo pozory mylą) i bezkarny(tu pozory jeszcze bardziej
                                                    > mylą) sposób

Ciekawe, czy do siebie to też stosujecie?
                                                  • trond Re: pedofilia 19.07.04, 15:55
                                                    lokator napisał:

> trond napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > w sprytny(pozornie,bo pozory mylą) i bezkarny(tu pozory jeszcze bardziej
                                                    >
                                                    > > mylą) sposób
                                                    >
                                                    > Ciekawe, czy do siebie to też stosujecie?

nie woem o czym mowa.czytam i myślę.potem wypowiadam opinie.jestem
                                                    jednoosobowy.p.s.mam natomiast problem z fryzjerem.
                                                  • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: pedofilia 19.07.04, 15:31
                                                    trond napisał:

> w sprytny(pozornie,bo pozory mylą) i bezkarny(tu pozory jeszcze bardziej
                                                    mylą)
                                                    > sposób ulżyć swoim zachciankom,popisać wulgarne posty i sobie ulżyć?tylko w
                                                    > internecie.

nie asiu,tak latwo to nie ma.najpierw trzeba sobie zasluzyc,ciezka praca.
                                                    zupelnie jak ty wlasnie.
                                                  • vviosna Re: pedofilia 19.07.04, 15:32
                                                    to nie ja kretynie
                                                  • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: pedofilia 19.07.04, 16:04
                                                    vviosna napisała:

> to nie ja kretynie

ale sens przeslania panialas kretynko?
                                                  • trond Re: pedofilia 19.07.04, 16:07

> trond napisał:
                                                    >
                                                    > > w sprytny(pozornie,bo pozory mylą) i bezkarny(tu pozory jeszcze bardziej
                                                    > mylą)
                                                    > > sposób ulżyć swoim zachciankom,popisać wulgarne posty i sobie ulżyć?tylko
                                                    > w
                                                    > > internecie.
                                                    >
                                                    > nie asiu,tak latwo to nie ma.najpierw trzeba sobie zasluzyc,ciezka praca.
                                                    > zupelnie jak ty wlasnie.

i to ulżyć sobie pozornie zupełnie za darmo.ale co tanie to drogie.ja to nie
                                                    taki zwykły trond.warto o tym pamiętać.nie mam na imię asia.nie jestem
                                                    kobietą.nie mam też dwunastu lat.kto tego nie wie,jego problem.pedofilia jest
                                                    karalna.nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.balansować można długo.ale
                                                    do czasu.tek.taniocha radocha,ale nie tak hop.historia lubi się
                                                    powtarzać.tek,tek.hm.hm.niech cie Bóg ma w swojej opiece mój drogi.modlę się za
                                                    ciebie.tego ci trzeba.nic ci już nie pozostało.bo tak publicznie wyłącznie na
                                                    jeden temat od lat.świat się przewraca do góry nogami.chciałbyś abym był tym
                                                    kim marzysz abym był.niestety.p.s.skąd tyle wibratorów w wakacje na tym forum
                                                    się objawiło.dzieci mają wolne od szkoły.rodzice w pracy...może się któreś
                                                    naczyta.z tego taki zalogowany wibrator czerpie na forum satysfakcję?udaje,że
                                                    sprzecza się z kimś nielubianym i hulaj dusza piekła nie ma?nie ma tak dobrze.
                                                    pedofilia to zaraza.trzeba tępić zarazę.wara od dzieci.warza od
                                                    wulgarności.apage.
                                                  • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: pedofilia 19.07.04, 16:09
                                                    trond napisał:

> i to ulżyć sobie pozornie zupełnie za darmo.ale co tanie to drogie.ja to nie
                                                    > taki zwykły trond.warto o tym pamiętać.nie mam na imię asia.nie jestem
                                                    > kobietą.nie mam też dwunastu lat.

-mowila ci ,ze ma 12? i co zrezygnowales,czy wrecz przeciwnie?
                                                  • trond ktokolwiek gorszy... 20.07.04, 11:46

> trond napisał:
                                                    >
                                                    > > i to ulżyć sobie pozornie zupełnie za darmo.ale co tanie to drogie.ja to
                                                    > nie
                                                    > > taki zwykły trond.warto o tym pamiętać.nie mam na imię asia.nie jestem
                                                    > > kobietą.nie mam też dwunastu lat.
                                                    >
                                                    > -mowila ci ,ze ma 12? i co zrezygnowales,czy wrecz przeciwnie?

pamiętaj.nie jesteś Larry Flyntem.jesteś śmiertelnikiem.podlegasz prawom
                                                    boskim,czy w nie wierzysz czy nie.grzech za który nie ma odpuszczenia to grzech
                                                    zgorszenia.gorszysz.od pierwszego słowa napisanego od lat na tym forum.wydaje
                                                    ci się,że sie dobrze bawisz.przynosi ci to chwilową ulgę.krzyczysz chwilo trwaj
                                                    wiecznie jesteś piękna.tymczasem nie widzisz lemurów.każdy kto gorszy dzieci
                                                    nie dozna zbawienia.pamięć też masz chyba do wymiany,ale to twój problem.módl
                                                    się aby rodzina,której pisaniem tego typu postów przysparzasz chwały nie
                                                    musiała płacić za to co ty tu wyczyniasz gorszycielu.a jeśli masz dzieci,módl
                                                    się aby nie dotarło do nich ani jedno słowo przez ciebie tu zwymiotowane.jeśli
                                                    nie umiesz się modlić,poproś o to kogoś kto umie i zechce to dla ciebie
                                                    zrobić.czy jesteś mężczyzną czy kobietą nie wiem.ale skończ z tym gorszeniem na
                                                    forum.Pan Bóg cie kocha.jeszcze jest czas abyś się nawrócił.no-to teraz pomyśl
                                                    co zrobisz-twój wybór.i naprawdę lepiej byłoby dla ciebie gdybym był tym kim
                                                    jak myślisz jestem.tej łaski niestety Pan Bóg ci odmówił.ces't la vie.
                                                  • vviosna Re: pedofilia 19.07.04, 14:40
                                                    chlopie, uwierz, pozdrawiajac cie tedzik zyczy ci zdrowia psychicznego.
                                                    podobnie jak wielu ludzi z tego forum :)
                                                  • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: pedofilia 19.07.04, 15:24
                                                    no.tak myslalem.znaczy sie debil.to co pisze nie koresponduje z tym co mysli.
                                                  • vviosna Re: pedofilia 19.07.04, 15:28
                                                    pozdrawiac=zyczyc zdrowia
                                                    on ci w tym przypadku zyczy zdrowia przede wszystkim - psychicznego
                                                    wszyscy czytajacy twoje wypociny rozumieja, co mam na mysli ;)
                                                  • hurt_wibratorow_na_balkanskiej ot,idiotka,zapomniala co chciala... 19.07.04, 16:02

To ładnie.Zwróc teraz uwagę jaką jesteś idiotką, co chciałaś udowodnić,a co się
                                                    wydarzyło.
                                                    Teraz zatoczymy koło i się okaże, że owi wszyscy to ty:

vviosna: Jesteście zli , zazdrosni( i w ogole) o Teda.

Re: zycze Wam slonecznego dnia!
                                                    vviosna 18.07.2004 21:01 odpowiedz na list
                                                    boszsz, to ty robisz problem z tego, ze Ted nie chce sie z toba przyjaznic.

hurt na to : to bzdura, to Ted zaczepia.My go ciepłym sikiem,ale sam się
                                                    doprasza pieszczot.

vviosna: on cie nie pozdrawia tylko zdrowia życzy.
                                                    Re: pedofilia
                                                    vviosna 19.07.2004 10:58 odpowiedz na list

tia, tedzik zyczy ci po prostu nieco zdrowia psychicznego
                                                    'on mnie pozdrawia' - tak to sobie tlumaczysz ;))

-----------------------------------------------------
                                                    Gol samobójczy- Tedzio jednak zwykle pierwszy życzył mi zdrowia (skoro się tak
                                                    już upierasz).Czyli zaczepiał.
                                                    Czyli to nie my jestesmy o niego zazdrosni.Czyli w dupie go mamy.To on
                                                    spragniony pieszczot sam przychodzi i prosi:kopnij mnie,kopnij.
                                                    Trudno odmówić kurduplowi,nieprawdaż ?

i na koniec jeszcze raz cytat,żeby chwycic lepiej kontekst i sens miedzy
                                                    wierszami: "dzieki tobie mialem ubaw po pachy (vlepki pod rondem:)), wiec
                                                    jestem aby pozdrowic serdecznie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka