Dodaj do ulubionych

Toruńczyk Rulewski

19.07.13, 21:00
Dziś w programie Tak jest Rulewski - do tej pory kojarzony z Bydgoszczą, w której dzięki tzw. Wydarzeniom bydgoskim z marca 1981 roku zrobił karierę polityczną , po 1989 r. W relacji na żywo stał na tle panoramy Torunia.. Panie Rulewski każdy dobry polityk dba o najdrobniejsze szczegóły w swoim otoczeniu. Czyż nie byłoby lepiej stać na tle Katedry bydgoskiej albo Opery, czy Mariny. Przerobię trochę pana cytat: senator, który zapomina o swoich wyborcach staje się niewiarygodny i grozi mu upadek. Szkoda, że się pan sprzedał Całbeckiemu.
Obserwuj wątek
    • bydofan Re: Toruńczyk Rulewski 19.07.13, 21:50
      Kiedyś całkiem na poważnie zacząłem rozmyślać o tym co konkretnie dla Bydgoszczy zrobił Jan Rulewski. Niestety nie udało mi się znależć ani jednego przykładu...
      • indulgent Re: Toruńczyk Rulewski 19.07.13, 21:56
        W pewnym okresie zaistniał w biznesie - usługach ksero.
    • kibic.zalogowany Re: Toruńczyk Rulewski 19.07.13, 22:21
      A kto to ten rulefski?
      To ten bohaterzyna, co mu wybili ząb ze sztucznej szczęki i nie przyznając się do tego - robił na tym "bohaterstwie" karierę...???
      To właśnie z jego sławetnym beczeniem "aaa aaa ratunku" mam dzwonek na komórkę :)
      • semeon Re: Toruńczyk Rulewski 20.07.13, 01:09
        Pan Rulewski tak kocha bydgoszczan, że ostatnio kandydował z Inowrocławia.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
        • kumuruski Re: Toruńczyk Rulewski 20.07.13, 05:30
          Jeszcze rok z okładem i - na śmietnik !!
          • frych47 Re: Toruńczyk Rulewski 20.07.13, 06:17
            Walczyli o kapitalizm więc teraz nie ma sentymentów tylko idą za kasą tak jak Tomasz Gollob a w kapitalizmie wszystko jest na sprzedaż nawet człowiek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka