Dodaj do ulubionych

do kolegi bamboosa

02.01.14, 13:12
Pragnę zwrócić uwagę koledze bamboosowi,że jego rynsztokowe słownictwo jest mi obce i nie będę na takie chamskie posty zwracał uwagi.
Jednoczesnie proszę w/w kolesia o trzymanie swoich chorych emocji na wodzy oraz panowanie nad swoim prostackim zachowaniem. Takie kretyńskie zachowanie zniechęca mnie do pisania na naszym forum.
Obserwuj wątek
    • torunianin_z_rubinkowa Re: do kolegi bamboosa 02.01.14, 14:37
      Jestem z kulturalnego miasta gdzie mamy słynny uniwersytet i proszę nie zajmować się sobą ani innymi osobami tu piszącymi tylko odnosić się do tematów tu poruszanych.
      Kocham moje małe miasteczko.
    • naubyd bzw i wszystko jasne 02.01.14, 16:32
      forum.gazeta.pl/forum/w,54,148662711,148700675,Re_ciekawe_co_bylo_powodem_komunikatu.html
      No wersal po prostu panie torunianinie z wyżyn
    • ramboost Re: do oszczanina 03.01.14, 01:44
      Ja chyba ci wyraźnie napisałem, oszczaninie_z_nizin, co możesz mi zrobić?
      No to się zastosuj i znikaj stąd.
    • ramboost Re: do kolegi bamboosa 03.01.14, 06:23
      Poczytaj tutaj, SPIKE:

forum.gazeta.pl/forum/w,54,148796134,148796134,Kim_jest_bydg_oszczanin_z_wyzyn.html
      Powinno cię to zaciekawić.
      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: do kolegi bamboosa 03.01.14, 18:56
        ramboost napisał:

> Poczytaj tutaj, SPIKE:
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/w,54,148796134,148796134,Kim_jest_bydg_oszczanin_z_wyzyn.html
        > Powinno cię to zaciekawić.

dlaczego koleś tak uważasz,że powinno?
        Mnie bardziej interesuje twoja zryta do kosci psycha, siedzisz biedaku po nocach i wyszukujesz co jakiś tam nick napisał.....
        Naprawdę jest mi ciebie po ludzku żal.
        Pomyśl bamboos ( piszę teraz jak przyjaciel) za roku będziesz przypominał z ciebie zwłoki i NIKT już nie będzie pamiętał,że okazałeś się zwykłym zerem .
        Zatem wytęż swoje trzy komórki i zapytaj sam siebie, czy warto było ? ( znowu piszę jak przyjaciel, zauważyłeś ?)
        • ramboost Re: do kolegi bamboosa 04.01.14, 02:08
          bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:

> > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,54,148796134,148796134,Kim_jest_bydg_oszczanin_z_wyzyn.html

> Mnie bardziej interesuje twoja zryta do kosci psycha,

Więcej helu, koleś, więcej helu.
          Nie jestem twoim przyjacielem i nie będę. Ale za to zawsze będę cię demaskował, prowokatorze trolluński. Po to podałem ci linka, żebyś sam zanalizował swoją psychikę. Przeczytałeś to wytłuszczone? To twoje, kulturalna wydmuszko.
          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: do kolegi bamboosa 04.01.14, 10:17
            ramboost napisał:

> bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:
            >
            > > > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,54,148796134,148796134,K
            > im_jest_bydg_oszczanin_z_wyzyn.html
            >
            > > Mnie bardziej interesuje twoja zryta do kosci psycha,
            >
            >
            > Więcej helu, koleś, więcej helu.
            > Nie jestem twoim przyjacielem i nie będę. Ale za to zawsze będę cię demaskował,
            > prowokatorze trolluński. Po to podałem ci linka, żebyś sam zanalizował swoją p
            > sychikę. Przeczytałeś to wytłuszczone? To twoje, kulturalna wydmuszko.
            >
            No, coż.....myślałem, że zaszyłes się gdzieś w mysiej norze i kontenplujesz,ale niestety....napadów widać ciąg dalszy. Pisze jako przyjaciel,bardzo mi ciebie żal, koleś!
            • krzysztooofff97 Re: do kolegi bamboosa 06.01.14, 00:42
              Powróć wspomnieniami do sienkiewiczowskiego "Potopu". Poczuj się jak Andrzej Kmicic w pojedynku z Jerzym Wołodyjowskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka