Dodaj do ulubionych

CO U MACIEJA O ????????

23.08.04, 21:46
Czy może ktoś wie, co z Maciusiem. Co dostał na śniadanko? Czy ciepło ma w
celi? I czy podusia wygodna? A może zrobimy regionalną ściepe i zrzucimy sie
na kaucję dla niego. Koperty z banknotami dowolnych nominałów można by
wkładać cichaczem do kieszonki jego więziennego pasiaczka. Punk`s not dead :)
Pozdrowionka dla wszystkich polityków :)
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Odwal się IP: 213.77.40.* 23.08.04, 23:05
      Odwal się koleś od maciusia. On jest chory na serce i nadcisnienie i po zawale.
      Przebywanie w celi może go zabić. Tylko bycie wiceprezydentem go uzdrawia i
      przy tej robocie wypoczywa i nabiera sił do róznych takich. A poza tym jako
      człowiek uczciwy i obrazony na wymiar sprawiedliwości odmawia zeznań. Chyba nie
      dlatego, że ma coś do ukrycia?
      • koszalek_opalek Re: Odwal się 24.08.04, 00:35
        Oj, biedaczek :( Tak się o niego martwię. A może wybierzemy go w przyszłych
        wyborach na prezydenta. Byłby jeszcze bardziej uzdrowiony. A może sam zacząłby
        uzdrawiać. Dobrze, że mam w lodówce "zero-siedem" na czarną godzinę! Ide wypić
        za jego mięsień sercowy, ciśnienie i cholesterol. Na zdrowie:)
        • Gość: noname PATEFON IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 10:34
          Ze wzgledu na ochrone danych osobowych podejrzanego Macieja O. ale wiadomo, ze
          chodzi o czlowieka jak mawia ivica i pan Dombrowicz i Puciata który "tyle
          zrobil dla Bydgoszczy" nadac mu wiezienny pseudonim? Dla Puciaty zalatwil za
          pieniadze ratusza wystawe w Grecji , a w wyniku ciezkiego znouju i harówy wydal
          pieniadze podatnikow na patefon i etat dla bylego wlasciciela patefonu (tak
          byli zzyci) wiec moim pomyslem jest aby od tej pory Macieja O. Nazywac-
          PATEFON. Moze nawet potomni beda opowiadac bajki o patefonie który tyle zrobil
          dla Bydgoszczy.....
      • Gość: tom Re: Odwal się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:54
        oj, posiedzi...
    • Gość: mrówa Re: CO U MACIEJA O ?? A JAK MYSLISZ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:47
      Ja rozumiem, stary ze chcesz zaistniec, ale Twoj styl jest zalosny, a to co
      napisales prymitywne, bo nawet ledwo cyniczne nie jest. Pomysl jak sam bys sie
      czul w celi, chyba ze juz byles i Ci sie podobalo!!!
      • koszalek_opalek Re: CO U MACIEJA O ?? A JAK MYSLISZ??? 27.08.04, 22:42
        Nic nie rozumiesz młody! Maciej O. nie jest mi potrzebny po to by zaistnieć. I
        nie byłem nigdy w celi. A wiesz czemu? Bo od Macieja O. odróżnia mnie między
        innymi to, że ja nie jestem podejrzany o wzięcie łapówki:)
        • Gość: qwerty Re: CO U MACIEJA O ?? A JAK MYSLISZ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 08:47
          ciekawe jak dlugo?
          • koszalek_opalek Re: CO U MACIEJA O ?? A JAK MYSLISZ??? 28.08.04, 12:59
            Na pewno wyda Ci się to całkowicie niezrozumiałe. Może nawet wiadomość ta
            będzie dla Ciebie szokiem powodującym trwałe zmiany w Twojej psychice, ale
            uwierz mi Qwerty, SĄ JESZCZE NA SWIECIE UCZCIWI LUDZIE:)
        • Gość: speed Re: CO U MACIEJA O ?? A JAK MYSLISZ??? IP: *.adm.com.pl 16.09.04, 08:21
          koszalek, jestes naprawde zalosny...Ale jak sam napisałes Maciej O. jest
          zaledwie podejrzany, niec nie zauwazyles, ze ostatnio przycichlo? Po prostu nic
          nie maja na niego! No bo na czym prokuratura opiera swoje oskarzenie?? Na
          zeznaniu klienta z celi?? Jak mozesz szydzic z najprawdopodobniej niewinnego
          czlowieka? Z jego sercem to niestety prawda. rowniez jestem za tepieniem
          korupcji, ale chyba wiesz o istnieniu tzw. ukladow politycznych, prawda? I
          chyba wiesz, ze najlatwiej posądzic kogoś o pedofilię i łapówkę...Więc prosze
          cię bardzo, wsztrzymaj się z komentarzami do czasu oskarżenia, ok? Poza tym
          widziales, mordercy - pijaka, który zabil rowerzyste, jeszcze nie zamkneli,
          choc wina tu byla ewidentna. A u macieja O. mówią, ze musi siedziec, bo grozi
          mu wysoka kara. A kierowcy mordercy nie grozi??? Pomysl lepiej o tym i nie
          zachowuj sie jak zwykla handlara z targu. Na razie!
    • Gość: ol2 Re: CO U MACIEJA O ???????? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 27.08.04, 21:10
      ciekawe czy pisalbys takie teksty,gdyby postawiono tobie jakis
      zarzut,nieudowodniono ci go jeszcze ale nadgorliwie wpakowano by cie dla
      uciechy widzow i kolesi ktorzy cie nie lubia do paki?ironia jest dobra,ale nie
      gdy chodzi o znecanie sie nad czlowiekiem.wiecej wyczucia
      • Gość: robi Re: CO U MACIEJA O ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:17
        Trudno powiedzieć czy nadgorliwie - tego nie wiesz. Nie chce mi się wierzyć, że
        człowieka z takim zapleczem politycznym ktoś nadgorliwe aresztował na dwa
        miesiące.
        Cała nasza klasa polityczna jest nic nie warta - zarówno lewica jak i prawica.
        Dlaczego więc ten Pan miałby być inny.
    • Gość: domik Re: CO U MACIEJA O ???????? IP: 213.77.40.* 27.08.04, 23:12
      I o to chodzi
      • Gość: ciekawy Re: CO U MACIEJA O ???????? IP: 62.244.143.* 28.08.04, 19:30
        Za darmo to boli gardło, więc bezpodstwanie nie zastosowano takich środków. III
        RP pomimo wszystko to nie PRL. Więc z dużym zażenowaniem czytam teksty pisane
        przez ratuszowych klakierów insynuujące prowokację polityczną. O aresztowaniu
        decyduje kilka instytucji , na wniosek prokuratury Niezawisły Sąd orzeka o
        tymczasowym aresztowaniu. Nie posiadam wiedzy jaką posiada Sąd więc nie mogę ,
        tak jak zdecydowana większość forumowiczów ocenić zasadności aresztu. W pamięci
        mam tylko słowa rzecznika Sądu , że dowodów świadczących o popełnieniu
        przestępstwa przez Macieja O. jest więcej i są dowodami mocnymi. Wiem, że w
        osoba pełniąca funkcje Wiceprezydenta załatwiła wielu swoim znajomym pracę
        interesy czy wystawy zagraniczne , dla nich to strata , a dla mnie oznaka, że
        kończy się czas zawłaszczania Polski , czas prywatnego folwarku Dombrowicza.
        Nie można w przekonaniu, że wszyscy kradną robić tego samego, bo pomimo
        wszystko jest to przestępstwo.
    • Gość: kolega chyba sie bzyka IP: 213.77.40.* 29.08.04, 22:10
      A co ma robić. Przeciez odmawia wyjaśnień.Jak panienka
      • noname4you Re: chyba sie bzyka 06.09.04, 15:29
        Jestem ciekawy jak ta sprawa się skończy. Mam nadzieję, że niebawem dowiemy się
        jak brzmi akt oskarżenia, a Niezawisły Sąd wyda wyrok bez zbędnej zwłoki. Dla
        dobra wszystkich proces powinien przebiegać szybko i powinien być otwarty,
        abyśmy mogli poznać argumenty Prokuratury. Jawność procesów korupcyjnych
        dotyczących wysokich urzędników państwowych powinna być normą w polskim
        sądownictwie i stanowić swojego rodzaju ostrzeżenie dla innych funkcjonariuszy
        państwowych, a także gwarantować bezstronność organów wymiaru sprawiedliwości,
        aby nie dawać argumentów sitwie bydgoskiej o stronniczości Sądu – wielkiej
        zmowie torunian i sld.
    • Gość: ciekawy Re: CO U MACIEJA O ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:41
      Pytanie nadal aktualne???? szykuje cele dla KonDona?
      • koszalek_opalek Re: CO U MACIEJA O ???????? 14.09.04, 20:33
        Lepiej skazać go na zesłanie. Syberia, Księżyc albo Toruń
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka