ellinek 02.03.04, 17:49 Czy ktoś z Was spotkał się z takim określeniem? Czy znacie może strony www na ten temat? Interesuje mnie dokładnie wszystko. Z góry dziękuję. E. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha500 Re: energetyczny wampir 02.03.04, 18:07 ehheeh mnie tak nazywaja-heheehheeheh.to ponoc osoba ktora wsrod ludzi tak jakby ozywa-staje sie aktywna,radosna i pelna energii-tak jakby czerpala z innych ludzi energie-moj kumpel i maz twierdza ze oni w mojej obecnosci czuja sie oslabieni itp.to bardzo dziwne.nie wiem co to doklandie jest ale faktycznie bedac tylko w obecnosci jednej czy dwoch osob czuje sie slaba,niepotrzebna i wogole-jesli jest ich wiecej jest oki. miallas/es kiedys takie odczucia????? jesli tak to pewnie jestes wampirem energetycznym :-) moj kumpel ma o tym troxche wiedzy-ale nie wyjasnil mi wszystkiego!!!powiedzial tylko ze ja sie pod to kfalifikuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michaell13 Re: energetyczny wampir 02.03.04, 20:02 Co za bzdury.To co mówisz można wytłumaczyć psycholgią,a nie jakimiś energiami. Odpowiedz Link Zgłoś
bajdon Re: energetyczny wampir 02.03.04, 18:09 energetyczny wampir to taki pan, co do mnie przychodzi, spisuje licznik pradu, a potem wystawia rachunek... Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: energetyczny wampir 02.03.04, 18:10 ellinek napisała Czy znacie może strony www na > ten temat? Interesuje mnie dokładnie wszystko. Z góry dziękuję. E. Znam. Dobrze trafiłaś. To na tym forum. Nazywa się Morgana_la_fay. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :P 02.03.04, 19:07 morgana_le_fay napisała > Pokazuję Ci język Abdonie Ty nie masz języka, Ty masz jęzor. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :P 02.03.04, 19:25 Morgano! Przepraszam, ale to miał być tylko wyraz uznania dla Ciebie. Niezbyt to jednak ładnie zabrzmiało. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: :P 02.03.04, 19:43 Morgana nie ma jęzora, Abdonie tylko lekkie pióro w prawym skrzydle. A może w lewym. Jestem pełna uznania Morgano! Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :P 02.03.04, 19:48 kaba.a napisała > Morgana nie ma jęzora, Abdonie tylko lekkie pióro w prawym skrzydle Ozywiście. Ale co z gęby wyleci, tego parą koni napowrót nie wciągnie. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: :P 02.03.04, 19:50 Morgana nie ma jęzora, Abdonie, a raczej lekkie pióro w prawy skrzydle. Może w lewym.Jestem pełna uznania Morgano. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: :P 02.03.04, 20:02 Moi drodzy parafianie..... Mam ja pióro. Chyba pawie. A nazwanie wiadomego organu językiem to w moim wypadku rzeczywiście eufemizm. To nie moja wina. To geny. Dziękujcie Bogu, że nie znaliście mojego dziadka. pozdrawiam oboje morgana Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: :P 02.03.04, 20:19 To nie była dyplomacja z mojej strony. Odnosze wrażenie, ze strony Abdona tez, nie. Twoje opisy forumowiczów baaaaaardzo mi sie podobaja, a wyobrażnia pracuje.Ten organ, jakby go nie nazwac- dosadnie, czy oglednie, jest o.k. kaba Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :P 02.03.04, 20:57 Morgana_le_fay napisała pozdrawiam oboje A ja tymczasem ze wstydu siedziałem dotąd w mysiej norze. Morgano! Jesteś wielkoduszna. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Abdonie! 02.03.04, 21:11 A jak Ty stary niedźwiedziu zmieściłeś się do tej nory???????? morg Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Abdonie! 02.03.04, 21:22 morgana_le_fay napisała: > A jak Ty stary niedźwiedziu zmieściłeś się do tej nory???????? Myszy się trochę posunęły i jakoś razem zmieściliśmy się. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Abdonie! 02.03.04, 21:29 Ale, ale Morgana, skąd Ty właściwie wiesz, ze ja jestem niedźwiedziem i do tego starym? abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Abdonie! 02.03.04, 21:39 abdon napisał: > Myszy się trochę posunęły i jakoś razem zmieściliśmy się. Abdonie, Abdonie.... Niestety to o czym myślę nie jest na razie możliwe, ale jak tylko oficjalnie ruszy klonowanie ludzi, to czy mogę liczyć na twój włos, albo kawałek paznokcia w celu wyhodowania sobie twojej kopii? Może być nawet miniaturka. W zamian oferuję ci wąs mojego kota. Jest rasowy i bardzo łowny. morgana Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Abdonie! 02.03.04, 21:46 morgana_le_fay napisała W zamian oferuję ci wąs mojego kota. Jest rasowy i bardzo łowny Niestety mam przygarniętego małego kundelka, białego w czarne łatki, który goni za kotami i bije się z nimi, Czasami przychodzi z zadrapanym nosem do domu. A po co Ci taki sklonowany niedźwiedź jak ja? abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Abdonie! 02.03.04, 21:55 abdon napisał: > A po co Ci taki sklonowany niedźwiedź jak ja? Niedźwiedź to może i po nic, raczej taka poręczna miniaturka, miś może. Postawiłabym sobie na środku pokoju i niechby mi opowiadał takie różne... morgana Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Abdonie! 02.03.04, 22:07 > abdon napisał: > > A po co Ci taki sklonowany niedźwiedź jak ja? > morgana_le_fay napisała Niedźwiedź to może i po nic, raczej taka poręczna miniaturka, miś może. > Postawiłabym sobie na środku pokoju i niechby mi opowiadał takie różne... Tak naprawdę to Ci zależy tylko na moim starym notesie. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Abdonie! 02.03.04, 22:17 Morgano! Przepraszam,muszę na dzisiaj kończyć ten tak miły wątek. Spotkamy się jutro. Dobranoc. Wyśpij się dzisiaj dobrze. Serdeczności abdon Odpowiedz Link Zgłoś