Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:09 od lipca ministerstwo finansow planuje calkowity zakaz importu uzywanych ciuchow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: lumpeksom - nie ? 19.04.02, 12:08 tajwanskie dresy na piedestale w koncu!!! jak sie ciesze razem z gronem lysych panow KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: lumpeksom - nie ? IP: *.zapid.com 23.04.02, 09:23 Trochę mnie zaskoczył wielki front obrońców lumpeksów wśród znanych osób (aktorzy, piosenkarze). Mi tam lumpeksy nie przeszkadzają, ale powiem szczerze, że nigdy w nich nic nie kupiłem i nawet nie miałem zamiaru. Powiedzcie czy grzebanie w ciuchach, które już niejedno (ze swoim właścicielem) przezyły, nie jest - hmmm.. - z lekka odrażające? Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: lumpeksom - nie ? 23.04.02, 12:43 Gość portalu: Demio napisał(a): > Trochę mnie zaskoczył wielki front obrońców lumpeksów wśród znanych osób (aktor > zy, piosenkarze). > Mi tam lumpeksy nie przeszkadzają, ale powiem szczerze, że nigdy w nich nic nie > kupiłem i nawet nie > miałem zamiaru. Powiedzcie czy grzebanie w ciuchach, które już niejedno (ze swo > im właścicielem) > przezyły, nie jest - hmmm.. - z lekka odrażające? To nie takie proste. ps. Nie chwal dnia przed ..., dzisiaj masz parę złotych - a jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaak Szkoda lumpeksów IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 12:04 KUpowałąm tam ciuchy dla mojego dziecka-całkiem fajne. Wcale nie takie tanie, bo 1kg kosztuje 32 zl.Zawsze jednak tansze niz w np. w Cubusie lub La HAlle. Dla siebie tez cos znalazlam. Sa to markowe rzeczy. Ciuch jak ciuch - po pierwszym praniu nowy ciuch wyglada jak z lumpeksu. Odpowiedz Link Zgłoś