grom3 28.01.05, 04:35 Co sadzicie panstwo o radiu Pik,ile moze miec sluchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u_one Re: Radio Radio jeszcze raz radio 28.01.05, 09:34 Ja ostatnio przerzuciłem sie na ESKE. Polecam z samego rana :) Od razu zastrzegam, ze slucham nie ze wzgledu na music, bo ten jest beznadziejny :) Sluchal ktos tej parki co z rana w esce kwili ? :) Dla mnie to dobry i optymistyczny początek dnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Radio Radio jeszcze raz radio 28.01.05, 11:03 Pik to słąbe radio, Eska też sie znudziła, teraz słucham nowego radia GRA i musze stwierdzić, że jest dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Radio Radio jeszcze raz radio IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.01.05, 17:46 Powiedz gdzie kupiles to radio, tez kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Radio Radio jeszcze raz radio 28.01.05, 20:24 Heh... ja słucham ESKI zwłaszcza rano... Wiktor i Agnieszka są poprostu super... Tylko muza troszke nudna średnio co 1,5 h to samo =| ale do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic =) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Radio Radio jeszcze raz radio 29.01.05, 04:37 Musze wam powiedziec ze radia Pik slucham z przyjemnoscia komentarze znani ludzie bardzo dobra muzyka,czasami slucham radio Plus tez dobre,oraz radio weekend z Czluchwa lub Chojnic,Odbior przez internet mam bardzo dobry sluchajac tego za oceanem,W gronie znajomych z Bydgoszczy i Pomorza przoduje radio Pik.cieszy sie za oceanem dosc dobrym powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Radio Radio jeszcze raz radio IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.01.05, 18:06 Ja słucham PiKa z przyjemnością :-) , po 9.00 rano zmieniam częstotliwość z "trójki" na PiK i do 16.00 słucham tej rozgłośni. Miałem etap słuchania "Zetki" Wojciechowskiego, "RMF-Ki" nie wspomnę o innych kapiących od komerchy i wrzaskliwych radiach, grających tą samą muzykę i powtarzających te same wiadomości. PiK nie jest idealny, bo muzyka w dzień jest raczej mało urozmaicona, ale wiadomo, wszystkim się nie dogodzi. Za to wieczorami i w nocy można czuć się usatysfakcjonowanym (polecam Rock around Droździka w środy od 24.00 :-) )Ja oczekuję czegoś więcej od prowadzącego, niż odzywek w stylu "YOOO Słuchacze!" Lubię reportaże i w ciekawe audycje słowno-muzyczne ( a także soczystą rockową muzykę), a tego nie ma w komercyjnych stacjach poddających się wszechobecnej POPelinie. No, tyle tego :-) Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flik Re: Radio Radio jeszcze raz radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:50 raczej siada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Radio Radio jeszcze raz radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:31 OK Odpowiedz Link Zgłoś
o_0 Re: Radio Radio jeszcze raz radio 30.01.05, 21:43 lubie radio pik poza tym ostatnio kilka razy udalo mi sie sluchac ciekawych audycji w radiu 'biska' lubie tez sluchac (rzadko mam okazje) w trujce ok. 12 program 'za a nawet przeciw' ogolnie - muzyki slucham w mp3, dobranej bardzo starannie, wiec wlaczajac radio raczej nastawiam sie na informacje badz ciekawe audycje, z ktorych dowiem sie czegos nowego lub ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arr Re: Radio Radio jeszcze raz radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:11 film, film Odpowiedz Link Zgłoś