Gość: greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:44 dlaczego w naszym mieście jest tak nudno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanak Re: NUDA !!! 29.01.05, 19:57 Jak mawia moja przyszła teściowa , tylko nudni ludzie się nudzą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: NUDA !!! 29.01.05, 20:06 Kina - początek weekendu (premiery);koncert TSA w Kuźni;DJ First Rate,Thomas Kelly w Mózgu;impreza w Sono - Squandal Party;narty w Myślęcinku;baseny;4.Międzynarod owy Turniej Oldbojów im.Andrzeja Brończyka - wstęp wolny.To tylko to co dzieje się dziś - jakby poszukać na pewno byłoby tego więcej.Odpowiem na Twoje pytanie - sam jesteś nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: NUDA !!! Zapraszamy do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:10 Greg Zapraszamy Cie serdecznie do Torunia. Gwarantuję ze sie ni ebedziesz nudził i miło spedzisz ten wieczór w super atmosferze wsród odlotowej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: NUDA !!! jezeli juz to w toruniu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:37 noo, jak wsrod takich jerzykow jak ty , to ja dziekuje!(dla nie wtajemniczonych zobaczcie jak jerzy traktuje bydgoszczan na innych forach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: NUDA !!! Zapraszamy do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 01:52 to fakt mieszkałem w Toruniu kilka miesięcy, i nie nudziłem się ani jednego dnia, a powiem wręcz że był to jeden z najlepszych okresów w moim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: NUDA !!! Zapraszamy do Torunia IP: *.hipernet.ras.pl 31.01.05, 15:54 jerzy ty naprawde myslisz ze nie domyslamy sie ze greg to rowniez jerzy...jerzy ty idioto... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: NUDA !!! 30.01.05, 03:29 > dlaczego w naszym mieście jest tak nudno? Kup sobie wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 09:59 z tym winem to moze nie najlepszy pomysl (dzieciakom nie wolno spozywac wina), ale na glupie pytanie, glupia odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:00 A ty szczynek co taki dzis madry.byłes na cmentarzu i rabnąłes komuś mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek baran=jerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:58 o pijus skomentowal, jak zwykle, tylko inwektywy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertK Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:37 Hm dziwię się bardzo, ja nigdy nie narzekałem na nudę mam nadmiar zajęć, pasji wręcz przeciwnie patrzę z przerażeniem że życie zbyt szybko ucieka. Ludzie nauczmy się cenić i ciszyć to co mamy, bo kiedy tracimy np zdrowie to wtedy dopiero żalujemy czemu nie zrobilem tego tamtego. Więc uczmy sie na innych błędach i przestańmy się nudzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:14 eeee nieeee jeeeest Odpowiedz Link Zgłoś
o_0 Re: NUDA !!! 30.01.05, 21:53 wcale nie jest mamy myslecinek, cala mase parkow, ktore az sie prosza o spacer np. z psem poza tym w miescie jest kilka restauracji i klubow, kazdy moze znalezc taki, ktory odpowiada jego/jej 'klimatom' mamy oprocz tego muzea, galerie, teatr, opere, kina - mozna sie przejsc jesli ktos jest milosnikiem sportow zimowych - moze skorzystac z myslecinskiego stoku lub z lodowiska na starym rynku jesli ktos w weekendy lubi szal zakupow, moze 'obskoczyc' kilka bydgoskich supermarketow najlepszym jednak - moim zdaniem - sposobem na spedzenie weekendu jest zrobienie jakiegos fajnego obiadu, badz obiadek u rodzinki, wspolne pogaduchy z dzieciakami, zwierzakami, na zabawy z ktorymi nie ma czasu 'w tygodniu', wspolna drzemke po obfitym obiedzie, wieczorny spacerek itp. jesli masz chwile czasu i ochote poogladac ladne widoki - w pol godziny mozesz znalezc sie w architektonicznej perelce - toruniu - gdzie takze nie ma mozliwosci, by sie nudzic mozna tez oczywiscie posiedziec sobie w internecie i milo spedzic czas na slodkim lenistwie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssech Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:51 "jesli ktos w weekendy lubi szal zakupow, moze 'obskoczyc' kilka bydgoskich supermarketow" Nieeee tylko nie too!!! Odpowiedz Link Zgłoś