IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:44
dlaczego w naszym mieście jest tak nudno?
Obserwuj wątek
    • ethanak Re: NUDA !!! 29.01.05, 19:57
      Jak mawia moja przyszła teściowa , tylko nudni ludzie się nudzą... :)
    • ethanak Re: NUDA !!! 29.01.05, 20:06
      Kina - początek weekendu (premiery);koncert TSA w Kuźni;DJ First Rate,Thomas
      Kelly w Mózgu;impreza w Sono - Squandal Party;narty w
      Myślęcinku;baseny;4.Międzynarod owy Turniej Oldbojów im.Andrzeja Brończyka -
      wstęp wolny.To tylko to co dzieje się dziś - jakby poszukać na pewno byłoby
      tego więcej.Odpowiem na Twoje pytanie - sam jesteś nudny...
      • Gość: jerzy Re: NUDA !!! Zapraszamy do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:10
        Greg
        Zapraszamy Cie serdecznie do Torunia.
        Gwarantuję ze sie ni ebedziesz nudził i miło spedzisz ten wieczór w super
        atmosferze wsród odlotowej wiary.
        • Gość: cinek Re: NUDA !!! jezeli juz to w toruniu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:37
          noo, jak wsrod takich jerzykow jak ty , to ja dziekuje!(dla nie wtajemniczonych zobaczcie jak jerzy traktuje bydgoszczan na innych forach)
        • Gość: greg Re: NUDA !!! Zapraszamy do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 01:52
          to fakt mieszkałem w Toruniu kilka miesięcy, i nie nudziłem się ani jednego
          dnia, a powiem wręcz że był to jeden z najlepszych okresów w moim życiu
          • Gość: maniek Re: NUDA !!! Zapraszamy do Torunia IP: *.hipernet.ras.pl 31.01.05, 15:54
            jerzy ty naprawde myslisz ze nie domyslamy sie ze greg to rowniez jerzy...jerzy
            ty idioto...
      • o_0 Re: NUDA !!! 30.01.05, 16:54
        a wlasnie, o ktorej to tsa?
    • madziara_pl Re: NUDA !!! 29.01.05, 20:38
      ja sie nie nudze.............sesja :)
    • a_weirdo Re: NUDA !!! 30.01.05, 03:29
      > dlaczego w naszym mieście jest tak nudno?

Kup sobie wino.
      • Gość: cinek Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 09:59
        z tym winem to moze nie najlepszy pomysl (dzieciakom nie wolno spozywac wina), ale na glupie pytanie, glupia odpowiedz.
        • Gość: Jerzy Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:00
          A ty szczynek co taki dzis madry.byłes na cmentarzu i rabnąłes komuś mózg?
          • Gość: cinek baran=jerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:58
            o pijus skomentowal, jak zwykle, tylko inwektywy!
      • Gość: robertK Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:37
        Hm dziwię się bardzo, ja nigdy nie narzekałem na nudę mam nadmiar zajęć, pasji
        wręcz przeciwnie patrzę z przerażeniem że życie zbyt szybko ucieka. Ludzie
        nauczmy się cenić i ciszyć to co mamy, bo kiedy tracimy np zdrowie to wtedy
        dopiero żalujemy czemu nie zrobilem tego tamtego. Więc uczmy sie na innych
        błędach i przestańmy się nudzić.
        Pozdrawiam
        • trond Re: NUDA !!! 30.01.05, 18:01
          proponuję-po raz kolejny-kołdry pamięci.
          • Gość: gosiak Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:14
            eeee nieeee jeeeest
    • o_0 Re: NUDA !!! 30.01.05, 21:53
      wcale nie jest
      mamy myslecinek, cala mase parkow, ktore az sie prosza o spacer np. z psem
      poza tym w miescie jest kilka restauracji i klubow, kazdy moze znalezc taki,
      ktory odpowiada jego/jej 'klimatom'
      mamy oprocz tego muzea, galerie, teatr, opere, kina - mozna sie przejsc
      jesli ktos jest milosnikiem sportow zimowych - moze skorzystac z myslecinskiego
      stoku lub z lodowiska na starym rynku
      jesli ktos w weekendy lubi szal zakupow, moze 'obskoczyc' kilka bydgoskich
      supermarketow
      najlepszym jednak - moim zdaniem - sposobem na spedzenie weekendu jest zrobienie
      jakiegos fajnego obiadu, badz obiadek u rodzinki, wspolne pogaduchy z
      dzieciakami, zwierzakami, na zabawy z ktorymi nie ma czasu 'w tygodniu', wspolna
      drzemke po obfitym obiedzie, wieczorny spacerek itp.
      jesli masz chwile czasu i ochote poogladac ladne widoki - w pol godziny mozesz
      znalezc sie w architektonicznej perelce - toruniu - gdzie takze nie ma
      mozliwosci, by sie nudzic

mozna tez oczywiscie posiedziec sobie w internecie i milo spedzic czas na
      slodkim lenistwie :))
      • radca Re: NUDA !!! 31.01.05, 12:26
        a mnie czas ucieka jak ,ze hej :)

radca
      • Gość: ssech Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:51
        "jesli ktos w weekendy lubi szal zakupow, moze 'obskoczyc' kilka bydgoskich
        supermarketow"

Nieeee tylko nie too!!!
    • Gość: darek Re: NUDA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:26
      a TV???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka