Dodaj do ulubionych

Policja a policja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:18
Łódzka Policja skierowała po tygodniu wniosek do Marszałka Sejmu o uchylenie
immunitetu posłance PO Iwonie Śledzińskiej za jazdę i stłuczkę przy 0,24
Promila alkoholu we krwi.A Bydgoska policja pod komendą Pani Piazdeckiej po
blisko pół zebrała się do podobnego wniosku.To dowodzi poziomu naszej
drogówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: WOP Re: Policja a policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:00
      A CZEGO WYMAGAC OD NIEUDACZNICZKI W OSOBIE PIAZDECKIEJ, MALO ZNAMY ROZNYCH
      PODEJZANYCH DECYZJI PIAZDECKIEJ? KTO ONA JEST? CO ONA ROBI ? CZEKA JESZCZE PARE
      DNI JAK WYLECI Z KOMENDY JAK Z PROCY.A JAK JA ZLOSC POZERA ? JEJ PODWLADNI
      CHODZA I JEJ DNI ODLICZAJA,ALE COZ ONI WIECEJ MOGA?A TO ZAPEWNE POZADNE
      GLINY.OSZCZEDZ KOBIETO WSTYDU DLA POLICJI,BO NAWET W PROKURATURZE OBOJETNIE
      JAKIEJ W BYDGOSZCZY DOBREGO ZDANIA O TOBIE KOBIETO NIE MAJA.JA WIEM ZE TRUDNO
      SIE Z TAKA OPINIA POGODZIC ,ALE TRZEBA BYC PRZYGOTOWANYM DO PELNIENIA TAKIEJ
      ODPOWIEDZILNEJ POSADY,A NIE TYLKO DLA KASY.ALE POWIAZANIA SA ZNANE NAM Z KIM
      KLIKA BYDGOSKA UTRZYMUJE KONTAKTY Z ELITA ORGANOW SCIGANIA.
      • Gość: Poszkodowany Re: Policja a policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:15
        A najlepszy w tym zestawie policjantow z bydgoskiej drogówki jest funkcjonariusz
        Jacek Drzycimski składający fałszywe zeznania przed sądem.Krył w ten sposób
        własną niewiedzę na temat przepisów Ruchu Drogowego.Arogancki i prymitywny!Nie
        dziwota,że wniosek do Prokuratury i dalej o uchylenie immunitetu
        poselskiego/sic./ Gruszce nie można było sklecić przez 6 mies.
        • Gość: pokrzywdzona Re: Policja a policja IP: *.tvgawex.pl 17.06.05, 08:32
          o policji napisano już wiele...ja juz napisała o "mistrzu" kwasigrochu i
          najgorszej prokurat PUSZCE-MILCZYŃSKIEJ...
          • Gość: Ja Re: Policja a policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:05
            Ale ,dlaczego dzięki koleżkom i układom Gruszka jeżdzi nadal samochodem.Nie
            odebrano mu prawa jazdy,wlecze się sprawa immunitetu.Czy wogóle immunitet
            powinien chronić parlamentarzystów od kary za przestępstwa pospolite?Czas
            nasienie tego immunitetowego,złego przepisu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka