Gość: frdfrd IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 17:46 cze zna ktoś jakieś fajne szlaki na kajaki poza górami, takie żebym mógł zabrać moją laskę a nigdy nie byliśmy na spływie tylka ze 2 razy pływaliśmy po jeziorku denks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Spływ kajakowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 17:51 spływ kajakowy szlakiem Brdy jest fajny organizuje go PTTK Szlak Brdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Spływ kajakowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 17:55 polecam Brde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Spływ kajakowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 20:27 Brda jest ok. Ale znam lepsza trase - szlak rzeki Krutyni. Suuuper! www.splywy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PTTK SZLAK BRDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:32 Strona Szlaku Brdy www.pttk.bydgoszcz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tykk Pojezierze Brodnickie i Bachotek - tam mozna zrobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:42 Pojezierze Brodnickie i Bachotek - tam mozna zrobic kółko jeziorami przez tydziuen lub dwa (wieksze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodniczanin Re: Pojezierze Brodnickie i Bachotek - tam mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:57 Brodnica slynie z pieknych jezior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Spływ kajakowy IP: 62.69.200.* 27.06.05, 16:50 jak ktoś by był zinteresowany to podaje link do mojej reklamy Klubu Turystyki Aktywnej "Szuwary", który organizuje super spływy kajakowe na Poj. Drawskim. Ja pływam z nimi od kilku lat i jest TTTTTTAKA IMPREZA. Mamy sporo wolnych miejsc na wakacyjne spływiki (8dni tylko 150-200zł) Ps. Jak ktoś chce się zapisać, coś więcej dowiedzieć, zobaczeć galerie naszych fotek, poczytać nasze forum... to wejdzcie w link do naszego plakatu reklamowego : lukasz2004kajak.fm.interia.pl a dalej to już wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL DRAWA! Drawa jest super! Bardzo mi sie podobała! IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.07.05, 11:52 Od tego mostu samochodowego przed tym jeziorem! Chyba Prostynia [albo tam jest koniec nie pamietam] Ale byłem dwa razy i super było! Bardzo mi sie podobało! Bardzo ciekawy szlak którego technika przepłyniecia ciagle sie zmienia! Przez zmieniający sie poziom wody, oraz drzewa przewrócone w wodzie - ale to jest naprawde super atrakcja. Jak ktoś sie nie lubi moczyć to cieżko bedzie. Czasem trzeba przenosić kajaki np. przy tej tamie małej. Byłem dwa razy w odstępie 3 tygodni i za drugim razem był wyższy poziom wody, i zupełnie inaczej pokonywało sie przeszkody. Z chęcia bym sie wybrał kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaqqq Re: Spływ kajakowy - BRDĄ - polecam!!! 07.07.05, 00:11 o kurcze, kogo moje oczy widzą. Szuwary.pl rządzą, Szuwary radzą, szuwary nigdy cię nie zdradzą. Byłem na spływiku Szuwar już 2 razy i pojadę jeszcze nie raz. Jest odlotowo, pełen luz i niezła laska w kajaku. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwol22 Re: Spływ kajakowy - BRDĄ - polecam!!! 14.07.05, 23:56 Brda jest taka sobie, jak ktoś chc3e fajnie popływać to polecam tydzień na Piławie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokkmjhj Re: Spływ kajakowy - BRDĄ - polecam!!! IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:57 yyyyyyyyyyyyyyy pada deszcz więc na razie wstrzymam się z wyjazdem Odpowiedz Link Zgłoś
aaaqqq Re: a propos 24.07.05, 10:33 najlepiej w Internecie ale lepiej nie na Allegro ale w dobrym sklepie spec. Jest taki sklep z Krakowa, chyba najlepszy w Pol. nazywa się chyba ProKajak pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
monstertrak Re: a propos 27.07.05, 01:16 Tak ta firma to ProKajak mają super sprzęt i największy wybór choć najtańsi to nie są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki cyk Re: a propos IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:31 nie myślałem, że kajak może kosztować tak dużo Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Spływ kajakowy 27.07.05, 01:34 też słyszałem , że Brda jest fajna na spływ kajakowy pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Spływ kajakowy IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.05, 20:16 no to w sobotę ruszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaqqq Re: Spływ kajakowy 28.07.05, 11:47 Ja też, jade do Białego Boru k. Szczecinka na spływ rzekami Białą i Czernicą z klubem Szuwary. będzie niezła zabawa, byle do soboty pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Spływ kajakowy IP: *.eranet.pl 29.07.05, 18:37 jutro po śniadaniu start:) moja trasa to J.Długie i Modzerowskie; pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erfdeeed Re: Spływ kajakowy IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:21 fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i onaxxx Re: Spływ kajakowy IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:54 wielkie dzięki za wszystkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Spływ kajakowy IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.05, 20:08 ja jutro znowu w trase....tym razem j.mąkolno :) Odpowiedz Link Zgłoś